Holnapra már teletankolva raktam le a Gyönyörűséget a garageban Utam még nm tudni merre vet, de bennem van még a sok km-es kedv Ebéd után gázfröccs, netán a nyomomba jössz?
Ez nem tűnik rossznak, viszont látni kellene közelebbről.....
Ugyanis a Sünök nagyon megnézik a rendszámod, hogy mozog-e, rendesen fel van-e fogatva és hogy nem-e megy ott fölösleges vezeték, illetve az ülésed is felnyittathatja, és ha ott látszik a kis vezérlőmotor, akkor gebasz van....
Tehát olyan kell, ami kívülről és az ülés alatt is FULL KIFOGÁSTALAN és nem látszik semmi.....nekem most ilyen, de kézzel kell hátranyúni és felhajtani, ami nem éppen kényelmes.....
Jó ezt már tudtam, de amúgy....motor(gazmus) után.....holnapi nap.....vagy mekkorát tempóztam ma....nyélgázon mentem még a wc -re is......vizuális típusok vagyunk!
Pl.:Tavaszi meleg fuvallat legyezte bőrömet testemen
Miközben motorkámmal róttam az utakat rendesen
vagy valami hasonló...
Most már, hogy szarrá políroztuk egymás fosóját, beszéljünk a motorgombáról....
Tudjátok arról, amitől nem tud szabadulni a motorosok egyike sem.....
Még a KanEszter sem....
És patkány is....motoros féregnyúlvány....mozicsótány.... pinaszalonnázó parasztgyerek.....folytassam?
Fasza a derekadon az a két hurka! Az valami új tipusú airbag?
Egy tanácsot adhatok:
GÉPÉSZKEDJ!
Nem csúszkál...?
Gyorsan csere, most van pár jó árú pirelli az apróban....
Hogy-hogy nem tudsz jönni holnap?
Tudom, hogy útálsz csapatban motorozni, de nincs kedved véletlenül holnap velünk tartani? Tehetnél egy kivételt....
Ugyanis a Sünök nagyon megnézik a rendszámod, hogy mozog-e, rendesen fel van-e fogatva és hogy nem-e megy ott fölösleges vezeték, illetve az ülésed is felnyittathatja, és ha ott látszik a kis vezérlőmotor, akkor gebasz van....
Tehát olyan kell, ami kívülről és az ülés alatt is FULL KIFOGÁSTALAN és nem látszik semmi.....nekem most ilyen, de kézzel kell hátranyúni és felhajtani, ami nem éppen kényelmes.....
Pl.:Tavaszi meleg fuvallat legyezte bőrömet testemen
Miközben motorkámmal róttam az utakat rendesen
vagy valami hasonló...
Nálunk most ilyen álló víz van.....még nincs elrendezve minden....
Tudjátok arról, amitől nem tud szabadulni a motorosok egyike sem.....
Még a KanEszter sem....
Velem ez a helyzet:
[35361] ma 19:32
Fenéket.....csak amikor elindultam láttam, hogy lehet esni fog, ilyenkor mindig viszem magammal az esőgummákat....
Dokibroki azt írta utoljára, hogy válság van kettejük között, de akkor lehet, hogy béke van és hízás...! ,
Veled mi van? működsz rendesen?
Fasza a derekadon az a két hurka! Az valami új tipusú airbag?
De te tényleg buzi vagy....