Oks de aki jön többi fórumos srác az jöhet 7 re ha van kedve :)(de jó lenne ha 7-re teis itt lennél kérd el magad:P) 2500 a belépő az időt meg megrendeltem szóval jó lesz 1-2 mm zivatar az meg remélem elkerül minket :)
Nekem az előző tulaj szétbaszta a hátsó tárcsát is.... olyan barázdás, hogy virágokat lehetne bele ültetni....
Valami dombtetőre volt felhúzva a kecója és onnan lefele jövet mindig hátsó fékkel jött, mert ilyen murvás-homokos volt az út, na ez látszik a tárcsán is....
Tegnap viszont kissé nagy volt a kopása a sínbe a nyeregnek és csak kíváncsi vagyok, hogy tiedbe is ilyen, vagy csak az én gépembe....
A VAS-am előző gazdája nagyon használta a hátsó féket....
Nézz már meg nekem annyit, hogy amikor kivették már a kereket, akkor rakd be a hátsó féknyerget a sínbe és nézd már meg, hogy a tiéd mennyire lögyög benne?
Köszöntem előre is mester....
Látom te is átérezted akkor a hátsó ülés feelingjét....
Hidd el nekem, ha normálisan viszed az asszonykádat, vagy utasodat akkor is kényelmesebb neki egy kapaszkodóval....
Lásd egy lámpás elindulást, vagy egy hirtelen vészfékezés, vagy egy nagy gázadásos megmentő kikerülés!
Ez olyan, mintha valaki azt mondja, hogy nem vesz fel ruhát, mert ő figyelmesen és normális tempóban közlekedik....OLYAN NINCS, mert bármi közbejöhet.....
HASZNOS CUCC SZERINTEM, csak mindenki szívja a fogát az ára miatt....
Akik sokat mennek ilyen gépekkel 2 személyel azoknak nagyon is ajánlott....
Mindenkinek SZÍVESEN aki gyorsabb vagy hasonlóan gyors mint én. Aki lassabb ott biza pofára megy a dolog. Vagy éppen amilyen kedvem van. Neked még a 100 rugós telefonomat is odaadtam te haszontalan.
Ezeket nem tudjuk elfogadni.
Kölyök ugye te nem ilyen vagy?
Megyek megkorbácsoltatom magam vele, azt elleszek egy darabig...
Ja meg megkávéztatom a spéci babkávéval...
"mert 10 féle képpen kapod a pofádba azt, hogy mekkora SZTÁR voltál.....
Valami dombtetőre volt felhúzva a kecója és onnan lefele jövet mindig hátsó fékkel jött, mert ilyen murvás-homokos volt az út, na ez látszik a tárcsán is....
Tegnap viszont kissé nagy volt a kopása a sínbe a nyeregnek és csak kíváncsi vagyok, hogy tiedbe is ilyen, vagy csak az én gépembe....
A VAS-am előző gazdája nagyon használta a hátsó féket....
Figyelmes leszek, de azt mondják a nagyok: hátsó féket felejsd el.
Nem bántott ugye?
Nézz már meg nekem annyit, hogy amikor kivették már a kereket, akkor rakd be a hátsó féknyerget a sínbe és nézd már meg, hogy a tiéd mennyire lögyög benne?
Köszöntem előre is mester....
Látom te is átérezted akkor a hátsó ülés feelingjét....
Hidd el nekem, ha normálisan viszed az asszonykádat, vagy utasodat akkor is kényelmesebb neki egy kapaszkodóval....
Lásd egy lámpás elindulást, vagy egy hirtelen vészfékezés, vagy egy nagy gázadásos megmentő kikerülés!
Ez olyan, mintha valaki azt mondja, hogy nem vesz fel ruhát, mert ő figyelmesen és normális tempóban közlekedik....OLYAN NINCS, mert bármi közbejöhet.....
HASZNOS CUCC SZERINTEM, csak mindenki szívja a fogát az ára miatt....
Akik sokat mennek ilyen gépekkel 2 személyel azoknak nagyon is ajánlott....
DDT MINDENKINEK SZÍVESEN KÖLCSÖNADJA INGYEN A PRÍMA 5Hzes GPS-ét!