Joe-Z cimbora már leírta a gondolataim nagy részét. A másik, amit hozzátennék, az az, hogy kikérem magamnak (és néhány pajtásnak) azt a negatív minősítést, amit azzal érdemelünk ki, hogy a motorokat nem forgatjuk le, mint az állat. Tudod, nem azért dolgoztam le 4 kibaszott évet, hogy a K8-ast, mondjuk a vételtől számítva 5 hónap után összetörve lássam. Tudod, nem vagyok anyagilag eleresztve, a tanulás mellett továbbra is megkeresem magamnak a benzinre, mega kopóalkatrészekre valót. A jelenlegi helyzetben a pénztárcám azt mondja, hogy vagy gyorsan hajtok, de akkor egy pillanat alatt eltűnik a megkeresett összeg, vagy lassan hajtok, és marad befektetés olajra, gumára, meg amire kell.
Elmondom még neked, hogy például molnargyu pajtásnak 750 K8-asa van, és nem szokása 120 fölé tolni az órát.
Eredmény? 280 kilómétert ment el egy tankkal.
Erről van szó kisbarátom. nekünk ennyit érnek a motorok.
Vagyis nagyon sokat.
Láttam,hogy mentek holnap gurulni, nem tudok sajnos veletek menni.
Csütörtökön biztos fogok gurulni időközben elkészült Ricsi barátom SV-je is úgyhogy legközelebb viszek egy igazi állatot közétek
Mi a probléma kis barátom?
Honnan jöttél. és mi ez a balhé egyből?
Jól látod ez egy chat szoba ahol jó cimborák osztják meg mindennapi szarjukat illetve beszélgetnek, túrák szerveződnek, tapasztalatok cserélődnek majd amikor beesik egy olyan mint te akkor általában válaszolunk és meg van oldva a probléma...
Majd szobabringa barátom remélem szívélyesebb szavakkal üdvözöl a maga módján
Elhiszem en bar az ellenkezojet is halottam mar.Ha meg ennyire halott also tartomanyban hogy csak nyelgazon lehet vele kozlekedni akkor inkabb egy ezres lenne a nyero.
Ha meg a forumot nem birod ajanlom a gixxerfanclub.hu t.
Jól van ne hozz le légyszi fogalmad nincs az egészről de bele okoskodsz elhiszem, hogy az sv megy lent is de akár hiszed akár nem a gixxer nem...ez az egész fórum amugy már ne haragudjatok meg de... mindenről szól csak a motorokról nem komolyan mondom utáljatok ki meg minden de szerintem ez inkább már egy chat szoba..
Ja.Go is.Csak ha 14900 nál vagy 13900 nál nem csinálja akkor is hiányzik az a 100-as vagy mindenképp tiltásig kell pörgetni?Ha igen akkor tényleg nem veszek ilyet.Még a végén szétesik.Maradok a kawánál.Meg az sv-nél.
Csak egy óvatos kérdés szerinted minek vettem ilyen motort? Hogy 10000 alatt járjak vele? szerintem go az sv fórumba ott vevők az ilyenre... ezt ne vedd sértésnek de szerintem buzi aki nem forgatja ki ott megy valamit addig meg semmi..
Joe-Z cimbora már leírta a gondolataim nagy részét. A másik, amit hozzátennék, az az, hogy kikérem magamnak (és néhány pajtásnak) azt a negatív minősítést, amit azzal érdemelünk ki, hogy a motorokat nem forgatjuk le, mint az állat. Tudod, nem azért dolgoztam le 4 kibaszott évet, hogy a K8-ast, mondjuk a vételtől számítva 5 hónap után összetörve lássam. Tudod, nem vagyok anyagilag eleresztve, a tanulás mellett továbbra is megkeresem magamnak a benzinre, mega kopóalkatrészekre valót. A jelenlegi helyzetben a pénztárcám azt mondja, hogy vagy gyorsan hajtok, de akkor egy pillanat alatt eltűnik a megkeresett összeg, vagy lassan hajtok, és marad befektetés olajra, gumára, meg amire kell.
Elmondom még neked, hogy például molnargyu pajtásnak 750 K8-asa van, és nem szokása 120 fölé tolni az órát.
Eredmény? 280 kilómétert ment el egy tankkal.
Erről van szó kisbarátom. nekünk ennyit érnek a motorok.
Vagyis nagyon sokat.
Bár már láttam r1 blokkal is.
Csütörtökön biztos fogok gurulni időközben elkészült Ricsi barátom SV-je is úgyhogy legközelebb viszek egy igazi állatot közétek
Jó motorozást a hétvégére vigyázzatok magatokra!
Honnan jöttél. és mi ez a balhé egyből?
Jól látod ez egy chat szoba ahol jó cimborák osztják meg mindennapi szarjukat illetve beszélgetnek, túrák szerveződnek, tapasztalatok cserélődnek majd amikor beesik egy olyan mint te akkor általában válaszolunk és meg van oldva a probléma...
Majd szobabringa barátom remélem szívélyesebb szavakkal üdvözöl a maga módján
Ha meg a forumot nem birod ajanlom a gixxerfanclub.hu t.
Pedig még gyerek az idő....
Már csak a Hostess lányok tartanak ébren....
Tesó, nagyon faja az utiterv....
Gyorsi, csajoknak szóltam.....ÜZENIK: "IMÁDJUK A MOTOROSOKAT!"...
elkéstem?
Jó éjt mindenkibe!
Ma sportnap lesz itt a kerületben és oda kell mennem, így marad a következő hét.
Majd óvatosan gurulok mögöttetek.