Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindent tudsz.
Bocs ha értetlen vagyok, de ezekhez a dolgokhoz nem sok lövésem van.
Naszóval: Adott a telefon amin fut a racechrono prg. telefon zsebben, qstarz kütyüt felszigszalagozom a motorra, összekötöm a kettőt és pontos adatokat kapok amit otthon kedvemre elemezgethetek? Így valahogy?
Szeva Doki!
Ismerős a sztori....
Ennél már csak az a szarabb,amikor a saját motorodon ülsz hátul...
Egyszer vitt engem a szerelőm...amikor gumi csere volt és futómű be lett lőve!
Hát soha többet nem ülök fel én se hátra!
Egy dolgot,azért lehet tenni......ha nem tetszik ahogy vezet a pilóta...akkor bele kell kapaszkodni a f....ba aztán biztos hogy lazít a gázkaron!
Az utaskapaszkodó tényleg nem hülyeség...biztos jó dolog,de én inkább normálisan viszem az utasom és nálam is az ő biztonsága a legfontosabb mindenek előtt!
Nekem hátul a gyorsítást úgy kellett kivédekeznem,hogy a lábtartón nem vízszintesen volt a talpam,hanem függőlegesen az elején,mintha el akarnék ugrani róla...az az állat úgy tépte.....
Akkor majd kiötöljük az útirányt...
Azért a találkát majd beszéljük meg....
Nem. A Qstarz egy külső vevő. Az egy antenna. Bluetooth-al lehet összekapcsolni egy telefonnal vagy PDA-val amin fut a race chrono program. Ez önmagában nem jó semmire. Ha van egy gps-es telefonod akkor az önmagában is elég. Csak nem olyan pontos mint ami kell a pályára.
Kezdem érteni. Az előző volt a külső antenna ez meg maga az eszköz.
link .
Ezekszerint megvan a köridőmérő 12000 pénzből? Gondolom kell még hozzá a RaceChrono prg.
Jól csalódok?
Fasza. Persze az még kérdés, hogy a cél végén 230-nál is képben van-e. Az omnia is működik az autóban ülve 90-nél.
Picit napozni kéne.Mintha Jacót látnám.
Még semmi.
Ami spontán jön az szokott a legjobban sikerülni.
Ennyi.
Nekem is azok a kedvenceim!
Pontosabb, ami azt illeti. Térkép szerint pár méteres pontossággal megmutatja, hogy hol vagyok a térképen. Ha több műholdat talál, akkor pár cm.
Gyorsi!

Megvan már a vasárnapi útvonalterv? Mit beszéltetek Gixerpetivel? Pocok is gyün? Joe-Z?

De szép helyeken jártam.Láttam már a Turult is.
Semmi hasznod.
A Qstarz az ennyi osz kész is a mutatvány?

Most már csak mint kezdő túrapondró azt nem tom mi a -2 meg a célrara.
De azt észrevettem hogy szép íves a piros cérna.
Inkább azon ámuldozz, hogy a 3-as képen még az is látszik ahogy a -2, meg a célrará előtt kihúzódom a helyes ívre. Azért ez már elég nagy pontosságot feltételez.
Ok. Csörgök ha indulok.
Ippen van egy Duino külső GPS-em.
Az omnia belső gps-e különösebb kommentárt nem igényel viszont azt látni, hogy még a jó vevővel elátott nokia sem veheti fel a versenyt a Qstarzzal.
Első képen olyan, mintha Bessenyei Péter repkedett volna az F1-es autók ellen...
Van cross pálya is a ringen?