Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Négykor ülj gépre kisfiú! Ahogy mondtad, tudoood.
Az alkalmazottak kilopják a szemedet is.
Szobabringa mondta, hogy legyen az enyém
Na lépek aludni! csácsá pinduri fostócsáim! , ,
Küldök egy jóéjtpuszit a bal szeméremajkaitokra, vagy mire! ,
Minek neked benzinkút?
Monjduk igaz Azt hallottam, hogy 100 000 000 Ft-ot kell egyszeri letétbe helyezni ahhoz, hogy benzinkutam lehessen Százmillából öregem, lemotorozom az életemet is!
Menj el benzinkutasnak, az csá! a dolog 70% -a letudva... ja a kút azért a tiéd legyen...
Na jó kapnak piros-fehér festéket.
Szerintem én nem akarok közelebbi viszonyt kialakítani velük...
Tőlem nyomhatsz egy bajnokok ligáját is 24 órában...te dolgod...
Pár műszakot ehhez le kell tolni a teszkóban, mint árufeltöltő. Túlóűrában meg töltögetem az utcalányokat is
Én csak azt írtam le kik azok a lederhosen manschaft -osok!
Az hétköznapi viselet
Má rajtuk van.
Ha összehozol egy meccset, meg egy rendes szerelést nekik, semmi akadálya!
Önerő.....
Na de Mester, azt írtad, hogy hétvégén pihenés! Erre mehet a foci Akár begipszelt lábbal is tartoma tempód!
Ők bazz.
Bőrgatyások...kishúsom....a korbácsos fajtából... ,
Na, és a szponzorok? Azokat kifelejtetted!
Ha nyomulni akarsz a focit felejtsd el, mert hullafáradt leszel hétvégére....és a foci balesetveszélyes is...
Akkor egy kis recept:
Reggel 04:00 kor kelés 04:50 -kor már motoron ülsz, hogy mire beérsz dolgozni, vagy suliba akkor min 2-300 km már benned legyen.
Munkaidő után (17:00) motorra felpattan 21:00 -ig beletol a gépbe min 300 km ez durván napi 600 km.Utána gyors kaja, fürdés, mert holnap koránkelés, persze motorkázás miatt!(hétvégén pihenés, esetleg hétközben is, de nem sok! ) ennek eredményeképpen 2,5 -3 hetente 6000 -es szervíz (ha 4 hétre nyúlik, akkor már csúszásban vagy!) és előtte mindent megvesz, hogy a szervízben gyorsan túllegyél a munkákon.
Gumicsere 2-3 hetente, 1 elsőhöz 2 hátsó bármit veszel, ha jól nyomod 5-6000 -nél vége kell hogy legyen a guminak....
És ezt nyomod februáról decemberig, (aktívan májustól szeptemberig) ekkor havi 8-9000 km bele kell, hogy szaladjon! a többi ősszel és télen.
A motort közben összetörni nem szabad, mert az időkiesés.....
Nem tudom, hogy azok kicsodák De akár azokat is Mindig a győzelemért játszunk!
Lenyomjátok a lederhoseneseket?
Megoldom én A haverok is ott vannak, és bevállalunk idegenben egy meccset!