Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a BMW nagygépét a Lövey nek nagyon teccett.
Ennek volt olyan hangja néha, mint egy traktornak, vagy ducatinak.... Persze 10.000 -es fordulat felett már nem lehetett hallani.... ,
Nincs még benne csak 62000 km....
Nekem a túramotorok még lassúak picit, bár az új v4 es Honda elég jónak tűnik, de ha nem tudok ráhasalni minden bajom van, meg ha nem tudok a kocsik között menni a városban akkor is....
Meg a sor4 ugye...Képzeld például az olajpumpalánc annyira laza, hogy kidarált a motortestből egy keveset íme:

Bal oldali már lefoglalva Tesó.....bocsesz.....
De amég nem veszem el feleségül, addig megosztozom rajta veled....
Hisz Tesók vagyunk....
Őőőőő izééééé egy Goldwing talán erre a túrahasználatra jobb lenne amit te mész.
Igazából egy gixxer tényleg nem sokszor éli meg ezt a mennyiséget Km ben amit te beletekertél.Előbb üti ki az ember aló valami baleset ezeket mint hogy kopjanak.
Me ha még túrapondró lennél megértem de te még szarni is szombatthelyre mész a gixxerrel.
Szia Zoli!
Hát többről van szó....olajpumpalánc, vezérműlánc,kuplung....+szelephézag gatya de annyira, hogy legközelebbi állításnál hengerfejcserés lesz valszeg, mert a szelepcsere szimmeringekkel szelepvezetőkkel laza félmilla A+D -ben....kicsit sokat kapott mostanában...
Az a baj, hogy pörgetni kell ezeket a szekereket, hogy szedjék a lábukat, viszont cserébe kopnak, mint a finom császárszalonna a hűtőszekrényből... ,
Lemostad és karcos lett?
Szia Thompi!
Nekem most gallyon van a gépem, úgyhogy házimunka van ezerrel....
Termeltem egy egész jutazsákkal
Van 3in1 kiszerelés, a fentmaradó rész gandzsába előtekerve , van folyékony változat amit pólóban átitatva csempészünk kivonva onnan mehet intravénásan...
Mellékterméke pedig nagymennyiségű jóminőségű 95 -ös benzin
Úgyhogy megéri vele foglalkozni....
Baloldalit vállalom, lefoglalózom!
Induljak most ?
Mondd meg Neki már most szerelmes vagyok...
Csak a te kedvedért gyorsba egy kép.....
Ők vannak most mellettem....máshová meg nem tudok kolbászolni....
Csináltatott már valaki összekötő csővel dobot k8ra?
Jó lenne lecserélnem a gyárit,de nem tudom milyen hátul ütője van,ha lekerül a power vagy kipufogó szelep,ami a katalizátor előtt van!
Ha ki szedik,akkor azt ki kell iktatni a computeréből is?
Dob rá hibaüzenetet?
Szervizbe nem akarom ilyen miatt elvinni,ha lesz rajta valami cső!
Írjatok valami okosat!
Csak egy óvatos kérdés?
Mi van ha nem pörgeted ennyire?
Ok. Majd mondom. Jó pihit!
Domino! Dél körül hívj majd légyszi, mert megyek a gyóni Beton motorshow-ra! Előreláthatólag fél 6, 6-ra esek oda. Dottórénak majd mondjad! Valszeg most halálra keféli magát Jódógában
Hát akkor kérjen meg egy kollegát hogy csináljon helyette.
Most néztem jövőhéten Kunmadarason 24 C lesz és napos !
nemtud. megmerevedett még a keze is meg sztem megpofoznák
Képeket de azonnal.
majd összecsörgünk aztán csak lesz valahogy.
Szúrjad Dottóre!
Akkor nem kések
Úgy tizig féltizenegyig.
a moziba... épp doki kezeli őket.
Csinálnánk de hol vannak bazzzeg...?