Hát igen!
Sajnos én is azok közé tartozom,akik szívják a fogukat!
Régen is vittek utast és most is!
Aki fel ül hátulra,főleg magától,az vállalja is annak kényelmetlenségét egy ilyen mocin!
Ne félj egyszer vittem,egy munkatársamat,aki csávó...hát nem sajnáltam,de élvezte 240-el vittem,de kérte volna még....
Volt viszont olyan csaj,aki 100-nál ütötte a hasamat és még csak 3-ba váltottam!
Sajna speed-en nincs kapaszkodó....engem vittek gsr-el,ami nagyon kényelmes hátul is!
Ülés fűtés a kipufogónak köszönhetően és kis kapaszkodó hátul!
Valami majd alakul KAKASÜLŐN UTAZNI SZERETŐ BARÁTOM!
Ne foglalkozz semmivel, csak hajigáld ki a brazilokat a moziból.... ha kérdezik miért nem mehetnek be a filmre, mondd meg, hogy FELIRATOS A FILM TE BAROMARC OLVASNI AZT MEG NEM TUCCC CSAK LOPNI MEG MUNKÁT KERÜLNI KÖCSÖG!
Nem hogy a Gyorskezű barát mögé nem ülök fel mégegyszer, de még egy elektromos bicajjal repesztő nagymama mögé sem az TUTTI!
MEGHAGYOM A CSAJOKNAK AZT A HELYET....
Leteszteljük az új gummákat valami kanyargós részen és eltöltünk egy fasza jó napot együtt....
Tesó (Gixerpeti) te csak "C" módban jöhetsz a 750 miatt, és a Menáger Serano Úr is.....
NEM ÉRDEKEL, HOGY NINCS BENNE MODE KAPCS.....SZERELTESSÉL BELE ADDIG.....
Jozsó,ha olvasod a kommentet írjál vissza vagy gyere msnre valamikor!
Nem tudom a számodat!
Sajnos én is azok közé tartozom,akik szívják a fogukat!
Régen is vittek utast és most is!
Aki fel ül hátulra,főleg magától,az vállalja is annak kényelmetlenségét egy ilyen mocin!
Ne félj egyszer vittem,egy munkatársamat,aki csávó...hát nem sajnáltam,de élvezte 240-el vittem,de kérte volna még....
Volt viszont olyan csaj,aki 100-nál ütötte a hasamat és még csak 3-ba váltottam!
Sajna speed-en nincs kapaszkodó....engem vittek gsr-el,ami nagyon kényelmes hátul is!
Ülés fűtés a kipufogónak köszönhetően és kis kapaszkodó hátul!
Én meg elhozom a pólókat!
Ne foglalkozz semmivel, csak hajigáld ki a brazilokat a moziból.... ha kérdezik miért nem mehetnek be a filmre, mondd meg, hogy FELIRATOS A FILM TE BAROMARC OLVASNI AZT MEG NEM TUCCC CSAK LOPNI MEG MUNKÁT KERÜLNI KÖCSÖG!
Akkor én most nem leszek egy ideig.....KEZDŐDJÉK A MOZIFANATIKUSOK ÉJSZAKÁJA......
Reggel 7-ig itt lesz a sok kis fiatal huligán....
Jó fórumozást nektek...
Gyorsi,Tesó a vasárnapot tárgyaljátok meg...
Szerintem csak válogatós vagy és csak a sztráda minőséget csíped...
MEGHAGYOM A CSAJOKNAK AZT A HELYET....
Emlékkör lesz a Ds-től a Londonig onnan még eggy kör a gyóni betonon......
Oda mégeccer F-18assal sem vontatnak el a kurvaannyát...
Ha valami halálút na akkor az az!
Mi motorosok tudjuk magunkról, hogy jóravaló srácok vagyunk...
Azt mondja az UTASMOTOROZTATÓS srác, hogy mennnnyünk spontán....mert az a Tuti....
Te Tesó.....én arra gondoltam, hogy mi lenne, ha elvinnénk őket a GYOMAI ÚTRA.......?
Úgy fogtok dönteni, mint Spies
Huligán semmirekellő motorosok mi?
Na aki ezt mondja az benyalhat meleg szarig!
Vasárnapra akkor mi a terv?
Tesó (Gixerpeti) te csak "C" módban jöhetsz a 750 miatt, és a Menáger Serano Úr is.....
NEM ÉRDEKEL, HOGY NINCS BENNE MODE KAPCS.....SZERELTESSÉL BELE ADDIG.....