Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Nyél(végbél)gázos Szarfolyamom!
Akinek fogalma sincs arról, hogy hol adja le egy gixxer600 a max teljesítményét az itt ne pofázzon......
14.000 és 16.000 fordulat között már nem csinál semmit csak főként visít, mint állat.
Ha visszaolvasnál, vagy figyelnéd a fórumot egy kicsit jobban, akkor van itt érdekesség, csak valószínű azokat nem érted így nem is memorizálod. A Zolit meg hagyd a faszba, ha nem érted miről beszél.... .
Remélem érted amit írtam, vagy hívj valakit a szgépedhez, hogy lefordítsa....buzivirág..
Ja és ne válaszolj, mert leszarom, veled együtt...retek600 -as gecisgatya...
Még egy gyakorló gumma...

Domino Cimbora, mégegyszer Nagyon szépen köszönöm a gummákat és azt is, hogy felhoztad ide nekem.....
Majd viszonzom valamivel papa...
Jót városoztunk nem?
Speed!

Hazaértél rendben koma ?
Gyorsi Cimbora!

Én úgy tervezem, hogy Gixerpetivel kibaszunk veled....
Tudjuk, hogy hol alkol, úgyhogy reggel 6-kor megyünk egy Gixerszerenádra hozzád te 7alvó Don Serano....
Bazzzzeeg Joe-Z!

Tényleg nem tudol jönni holnap...?
Pedig már kezdtem reménykedni, hogy holnap talán 3 kanyarig tudlak még követni.....
No akkor megint elmarad a 600-as összecsapás.....de összejön következőleg...

Ne fossál nem hozok szégyent a 600-asokra....holnap ezt a két 750-es túrapatkányt egy piros lámpánál úgyis odaverem.....

Te is vigyázz magadra... húzzuk helyetted is....
És majd szervezzük a következőt!
Gyere majd kislány ecsegcityre és ott lebarnulol a medencénkben...
Te lusta Gerilla harcos!
Há mi a szarért akarol te olyan sokáig szunyálni....
Buli lesz vagy mi?
Hamarosan itt a szülinapod.... ...jön a fizu szólunk Joe-Z -nak is és ránézünk valahol a poharak fenekére....mondjuk Gixerpeti és Tomiquattro Tesóéknál....
Hát ck reménykedni tudtok...mert mivel a bőröm színe nm kreol, így a fellebbezési kérelmem elutasították
Az remek...30nap....addig megy a cidri....

Csak azért kérdeztem, mert Gixerpetivel a multkor meglőttük a VAS-akat hazajövet és lehet volt mozgó traffi....DE REMÉLEM NEM!
Inkább jöhet a tanga, vagy a felhajtása a rendszámnak....
Most bedobtam egy lánnyal mozizni, úgyhogy szerintem 22:00-körül itt lesz fórumon...
Jobb(Pálya 17+700 Msz.)
Ck annyit írtak, h hitelesített mérőberendezés...
No majd jön a Tesó (Gixerpeti) és megaszondgggya, hogy ki a lustaság....
Szerintem megöli az ADRENALIN 12:30-ig....
Eli, melyik részen volt az incidens?
Fix vagy mozgó trafi?

Többet nem kérdezek ígérem.
30nap
Akkor 12.30
Lustaság

Aham, akkor nálam majd személyesen elmeséled.....
Viszont azt légyszi áruld már el most, hogy a fotózás napjától számítva hány napra jött meg a csekk?
Ki tudja
Én már csak ilyen bandázós, írogatós, kérdezgetős, szervezgetős chat-patkány vagyok......
Talán Ecsegcityn, a fórum talin?
Cilllyyyyaaaa Béééébbbb

Voltatok felvonulni Komáromban?
Áhhh ez hosszu és bonyolult story, majd személyesen elmesélem egyszer ... Amugy 45e-re vágtak meg...
Mi képzelsz Te magadról?

Ide jársz chat-elni , tanácsokat adni-kérni, ismerkedni, bulit szervezni és még motorozni és jönnél?!
Komolyan mondom...........................
Mi így szeretünk
Hohóóóó mennyivel lőttek le?
És mennyi volt a csekk?
Mióta M0-traffi "lekapott" azóta szinte majdnem mindig