Szia Nyél(végbél)gázos Szarfolyamom!
Akinek fogalma sincs arról, hogy hol adja le egy gixxer600 a max teljesítményét az itt ne pofázzon......
14.000 és 16.000 fordulat között már nem csinál semmit csak főként visít, mint állat.
Ha visszaolvasnál, vagy figyelnéd a fórumot egy kicsit jobban, akkor van itt érdekesség, csak valószínű azokat nem érted így nem is memorizálod. A Zolit meg hagyd a faszba, ha nem érted miről beszél.... .
Remélem érted amit írtam, vagy hívj valakit a szgépedhez, hogy lefordítsa....buzivirág..
Ja és ne válaszolj, mert leszarom, veled együtt...retek600 -as gecisgatya...
Én úgy tervezem, hogy Gixerpetivel kibaszunk veled....
Tudjuk, hogy hol alkol, úgyhogy reggel 6-kor megyünk egy Gixerszerenádra hozzád te 7alvó Don Serano....
Tényleg nem tudol jönni holnap...?
Pedig már kezdtem reménykedni, hogy holnap talán 3 kanyarig tudlak még követni.....
No akkor megint elmarad a 600-as összecsapás.....de összejön következőleg...
Ne fossál nem hozok szégyent a 600-asokra....holnap ezt a két 750-es túrapatkányt egy piros lámpánál úgyis odaverem.....
Te is vigyázz magadra... húzzuk helyetted is....
És majd szervezzük a következőt!
Te lusta Gerilla harcos!
Há mi a szarért akarol te olyan sokáig szunyálni....
Buli lesz vagy mi?
Hamarosan itt a szülinapod.... ...jön a fizu szólunk Joe-Z -nak is és ránézünk valahol a poharak fenekére....mondjuk Gixerpeti és Tomiquattro Tesóéknál....
Csak azért kérdeztem, mert Gixerpetivel a multkor meglőttük a VAS-akat hazajövet és lehet volt mozgó traffi....DE REMÉLEM NEM!
Inkább jöhet a tanga, vagy a felhajtása a rendszámnak....
Ide jársz chat-elni , tanácsokat adni-kérni, ismerkedni, bulit szervezni és még motorozni és jönnél?!
Komolyan mondom...........................
Mi így szeretünk
Akinek fogalma sincs arról, hogy hol adja le egy gixxer600 a max teljesítményét az itt ne pofázzon......
14.000 és 16.000 fordulat között már nem csinál semmit csak főként visít, mint állat.
Ha visszaolvasnál, vagy figyelnéd a fórumot egy kicsit jobban, akkor van itt érdekesség, csak valószínű azokat nem érted így nem is memorizálod. A Zolit meg hagyd a faszba, ha nem érted miről beszél.... .
Remélem érted amit írtam, vagy hívj valakit a szgépedhez, hogy lefordítsa....buzivirág..
Ja és ne válaszolj, mert leszarom, veled együtt...retek600 -as gecisgatya...