Magácskának mindig fent van az a tanga a rendszámon, vagy csak a fotókon?
YARD nem állított még így meg? Mert én is gondolkodom, hogy rakok rá egy a VAS-amhoz illő szép fekete csipkét....
na csumag. megvan az olajcsere, meg gurultam is egy jót. na az olajcsere. szűrővel együtt 2.7 liter ment bele. és majdnem fullon van. tehát ha jolsejtem akkor akinek 4 et kelett vinni, ott ment a fünyiróba. ma ismét belekültem egy 150 km-t. és istenkirály. bállitottam a guminymoást meg minden és most naogyn penge.
Igaza van Zolinak, ha tartósat akarsz, akkor válaszd az ő módszerét....
Megéri szerintem....én is úgy fogom megcsináltatni, mert a lábtartók kopnak lefelé.......a többi még jól tartja magát.....
Akár részeg voltál, akár beszívott, ez a duma, itt nem módi nálunk....
Te...., aki nagy ritkán benézel ide.....te vagy az aki átküldi Zoli32 Barátunkat másik topicba?
Kinek képzeled te magad? Jóhogy nem megszabod, hogy ki jöhet fel ide társalogni veled és miről?
Zoli32 napi szinten itt van köztünk és nem számít, hogy SV-je van, vagy Simsonja közénk tartozik, mert jó arc.....és ott segít mindenkin, ahol csak tud!
Úgyhogy légyszi ne te küld már el a picsába jó?
Egyébként tőled is csak segítő szándékkal próbált kérdezgetni....
DE MEGVAN SZÁMODRA A MEGOLDÁS.....HA NEM TETSZIK A CHAT-es Gixerfórum, akkor nem kell olvasni és nem kell rá beírkálni......el kell szépen kattintani más felé......
BOCCS, HA KISSÉ NYERS VOLTAM, DE ÉN MEG FÁRADT VAGYOK BAZDMEG!
"Buzi" jelzőt, meg én is kikérem magamnak a többiek nevében is......
Jó sokáig szeretsz aludni te lusta gané......
Írtam a holnapi indulást, gondolom láttad.
Magácskának mindig fent van az a tanga a rendszámon, vagy csak a fotókon?
YARD nem állított még így meg? Mert én is gondolkodom, hogy rakok rá egy a VAS-amhoz illő szép fekete csipkét....
Kell is mert telik az idő le-fel.
Mikor indultok, korán kelők?
Már kinn leszünk szlovákban.
Vasárnap 12.30-kor találka a 2/a-n Dunakeszi Shell kútnál.
Kifele menő oldalon.
Mai napról pár kép és igenis Fórum nem chat ha nem tetszik minek írsz ide ?
Régen voltál már felénk és régen beszélgettünk faranciául....
Quelle voie vous étiez jusqu'à la longue période comme cela ?
Megéri szerintem....én is úgy fogom megcsináltatni, mert a lábtartók kopnak lefelé.......a többi még jól tartja magát.....
Akár részeg voltál, akár beszívott, ez a duma, itt nem módi nálunk....
Te...., aki nagy ritkán benézel ide.....te vagy az aki átküldi Zoli32 Barátunkat másik topicba?
Kinek képzeled te magad? Jóhogy nem megszabod, hogy ki jöhet fel ide társalogni veled és miről?
Zoli32 napi szinten itt van köztünk és nem számít, hogy SV-je van, vagy Simsonja közénk tartozik, mert jó arc.....és ott segít mindenkin, ahol csak tud!
Úgyhogy légyszi ne te küld már el a picsába jó?
Egyébként tőled is csak segítő szándékkal próbált kérdezgetni....
DE MEGVAN SZÁMODRA A MEGOLDÁS.....HA NEM TETSZIK A CHAT-es Gixerfórum, akkor nem kell olvasni és nem kell rá beírkálni......el kell szépen kattintani más felé......
BOCCS, HA KISSÉ NYERS VOLTAM, DE ÉN MEG FÁRADT VAGYOK BAZDMEG!
"Buzi" jelzőt, meg én is kikérem magamnak a többiek nevében is......
Szia Tutis!
Ezzel a festékkel fújtam és vettem hozzá még a hozzá tartozó alapozót, illetve lakkot....
Egy jó tanács.....MAESTRO nitrolakkot vegyél hozzá és ne simát, mert ez még jobban véd....még az üzemanyag ellen is....
Nagyon korrektek ezen a helyen....megrendeled itt neten.....elrakják neked és mehetsz is érte, vagy kiküldik futárral is...
persze a véleményem mellett kitartok "kisbarátom" ezen majd beszartam