Igen... tudod sportkipufogó helyett....
A szerelő azt mondta, hogy azért van a rendszerben még egy 20-25.000 km utána viszont már nem igért semmit (ha ismét szar lesz a szelephézag.. )
Nagyon sok túrán kéne ahhoz menni.És hát ez nem a pakolhatóság és kényelem mintaképe.
Kezdjük minnyá egy vidám felejthetetlen kis 577-es gurulással vasárnap.Röpke bemelegítő 400 killcsi.
Szia!
Akkor fogjál neki, mert menni kell ám keményen...
Pálya engem nem hoz lázba, ahhoz pályamotor kellene...ezzel nem akarok felmenni..meg sajnálom rá a pénzt..tudod sóher vagyok...
Gixxeren meg még kalapácsos gyujtáselosztó és szivató van.
Bár az most rendesen kapsz úgyhogy hajrá.Hengerfejet cserélni egy gixxeren.Hah idomot meg sportdobot könyebb lenne.
Guminyomásfigyelő redszer...beszarok....majd ha lesz műholdas faszránckisimító baszkura benne, akkor elgondolkodom egy beszerzésén.
Ja gixxeren van! most jut eszembe gázadásra lép működésbe akkor szinte érzem is, hogy simulnak a ráncok.... ,
A szerelő azt mondta, hogy azért van a rendszerben még egy 20-25.000 km utána viszont már nem igért semmit (ha ismét szar lesz a szelephézag..
Kezdjük minnyá egy vidám felejthetetlen kis 577-es gurulással vasárnap.Röpke bemelegítő 400 killcsi.
Persze balesetmentesen...
Akkor fogjál neki, mert menni kell ám keményen...
Pálya engem nem hoz lázba, ahhoz pályamotor kellene...ezzel nem akarok felmenni..meg sajnálom rá a pénzt..tudod sóher vagyok...
Termeled ám a kilómétereket... Pályán nem voltál sose? Aztán meg remélem, túrázással én is össze tudok ennyit szedni!
Lefele 1 felfelé 5 szerintem ezt nem kell lerajzolni..
Nekem sajna csak k6-k7 hez van...
Rusnya, és dagadt, inkább egy k9ezer, az már elég betegül megy és nem túl nagy....
Bár az most rendesen kapsz úgyhogy hajrá.Hengerfejet cserélni egy gixxeren.Hah idomot meg sportdobot könyebb lenne.
Ja gixxeren van! most jut eszembe gázadásra lép működésbe akkor szinte érzem is, hogy simulnak a ráncok....