Köszi a tippet...elhiszem, h hihetetlen jó tulajdonságokkal rendelkezik az a gumi is...gyorsban melegszik, mint ti itt a topicban meg tapadós, mint az egymásra csurgatott nyálatok ...majd meglátjuk mien lesz még... nm zárkózom el, de sokak ajánlására ezzel szemezgetek
Szia NinJoe!
Előttem le ne kösd magad, mert akkor viszem a latex szopóálarcot...és...és..... , ,
Elkérem a haverom mikrocsivaváját, és kinyalatom vele a varacskos segglyukadat....
Jaja..esetleg gyalog.... Figyi...Nem próbálod meg a D211GP-t?
Annyira más vele motorozni, hogy azt el nem mondhatom...
Gyorsan melegszik, még az agyonpályázott gumiban is rengeteg van utcára, egyszerűen nem lehet kihozni a sodrából (nekem még csak nagy hidegben sikerült, akkor viszont majdnem megetettem az alsógatyeszt, de hozta is az adrenalint! )
Ha lesz motorom megint....akkor......ahhhh....ja egy kicsit elkalandoztam....
Motorozni természetesen mehetünk...valamikor...
Akkor 12:30-ra ott leszünk ezzel a puncivadász Gixerpetivel, most beszéltem vele....
Remélem fel tud kelni, mert aszonta ma este nagy szegelés lesz....
Úhhhh bazzz tényleg....pedig olvastam is, csak tegnap mosottszar voltam...
Akkor, ahogy meggyógyul visszatérünk erre....
Beszámolót kérek a javításról és a költségekről...
De ne ide írd le bazzzzdmmeeeg, mert ez a fórum a motorokról szól és nem CHAT te fospuska....
Igyekszem papa...
Akkor marad a gépészkedés...
Tudom, hogy lenyomnak a 750-el, mert már ez a genyaláda, pinavadász Gixerpeti odabaszott vele, amikor hoztuk haza a VAS-át...
Majd jól rajtolok...
Olvass vissza a motor gallyonn van!
Szétkopott a drága! tegnap ecseteltem...Holnapi napom sajnos nagyon sűrű lesz (itthoni munka+család)
Talán majd legközelebb...
Na persze-persze....a sok BURNOUT....
Én is fenthagytam az enyémet amég lehet, de nekem már a szövet jelezte a cserét....
Bringa még szövettel is elmegy 1000km-t....
A másik feketén, aztat nem ismerem milyen márka, azon meg qrva szabálytalanul áll.
Így sehova nem megyek nékületek-veletek.