Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked a Marea az benzines ? :S
Így kalapál el engem egy 1:59-es ember.

Nekem is ilyen ruhám van.
második képen: LS1-7880 BK black/Gold/white
Szia Arany csapágygolókkal tuningolt varacskosfaszú végbélféregnyúlványom...... !
Azok a gumik nagyon jók, párban is, bár én a széleiket úgysem használnám el, tehát nekem nem érné meg (max 1 garnitúra ha ringre menne az ember ott nem árt!)
Bár oldalt a minta hiány engem nem zavar, mert látván a gumi metszetét (volt hozzá szerencsém... ) minta alatt is van masszív 3-5mm husi(finom ragacsos husika.. ) a szövetig. .
Úgyhogy mivel én csak nyalókázom a peremét (a guminak, nem a makknak )nekem bőven jó a szétpályázott anyag.
Az általam szarrápolírozott seggű GIXXXER600K7 -nek intéztem 2 hátsó+1 első D211 -et potom 30.000 -ért, és még kapott egy zsír elsőgumit 6000-ért(tőlem) .
Ha úgy alakul, hogy jelentkezik nálam az eladó akitől vette, akkor összehozlak vele, de ez nem biztos, mert geci vagyok...
Amúgy van egy D209GP első gumi 10.000 -ért nagyon jó állapotú nem nekem, de ha kell valakinek szívesen lezsírozom a taggal...
Amúgy a poír jólesett...kösz...most már "kvittek" vagyunk....ánuszrózsacsokrom... ,
nm
a büntetés elkerülésére
egy-egy mosoly elég hatásos tud lenni
Szevasz Öcsém!

Na mi a meredt pénisz van Veled?
Alakul a vázad koma?
Mesélj valamit nagyon el voltál tűnve...
He he nekem az első képről van a fekete/fehér.
Vigyázz vele Tesó, mert hozzászokik a kényeztetéshez és később napi szinten kívánja majd a meleg szarig benyalást egyre mélyebben és mélyebben....
Köszönöm Mester!

Nem mink vagyunk fostosak, hanem Te vagy az ász..
Na remélem így eléggé benyaltam neked meleg szarig
Neked amúgy sem megyen most a vasad, tehát mi a faszt is csinálnál annyi gumával, így arra gondoltam ha van jó vétel akkor szólsz és én cengetek, jobb ha az én betsiámon kopik mint nálad öregszik el az a jó kis rágógumi...
Bár nincs nagy tapasztalatom de ha Brian tényleg megbízható akkor ezekkel az adatokkal nem rosszak ezek a gumik sem: http://www.kepesmotor.hu/sport...
különösen a kettes kép 1-es 2-es gumiszettjére gondolok...
De komolyan érdekel a véleményed...
Szia!
Van itt más topic próbáld ott (motorszerelés vagy valami ilyemi..) szerintem mi ehhez segghülyék vagyunk....
Én legalábbis biztosan...
A tangaletépésre? , ,
Szia Thömpi!
Én az első BT014 -el kb 14.000 km ert mentem el.... vagy mennyit.....és hogy ragaszkodtam hozzá.... igazi fasz voltam mostmár tudom....most meg igazi fasz vagyok csak más miatt... ,
Szia!
Hát igen ezt kérték már egy páran.....
Felvettelek a többiek közé.....Én nem tudom, hogy ti hogy csináljátok, de nekem némi utánajárással a semmiből sikerült jó beszerzési forrásokat találnom..
Vagy ennyire fostosak lennétek? ,
Na mindegy! Ha becsókolsz magmáig, adok egy telszámot onnan kb.:10.000/db áron lehet szerezni D211 -et(feltéve ha van) kicsit jobbat, mint amit én használok (pályára még lehet benne 1-2 gyorsabb kör) Persze utcára kigyűri a pisztolyod még az is bőven...! ,
Szia!
Neked 1000 -es motorod van. Annak ha rendesen mész vele, alig ér le az eleje...ezért nem csodálkozom a tartósságán....
Köszi
apu nem puma apu zsiráf!
Kedves barátaim!Nem akartok elmenni a jópofa picsába?
Szia Madmax!Gyere haza,mert teljesen elkurvult a Majek vezette simsonos banda!Rendbe kéne rázni őket!
Akkor okés....
Tartsd meg a gummát és lefüstöljük nálam majd a buliba...
nya erről van szó...nm fog
nm vagyok ennyire hülje, h ezzel veszélyeztessem a saját testi épségem...
Én nem tudom mennyi kell bele, még a sajátomba se....
Talán egy szerelő ezt jobban vágja, mert ezt nem annyira házilag szokták csinálni....
Csak nem akarom, hogy bajod essék egy gumma miatt...
Sziasztok!

A haverom 2002-es 600 hoz mennyi teló olaj kell? tudja valaki?

Köszi!
Én nem tudom mit csinálnak itt egyesek az első gumijukkal. Én nem is emlékszem mikor cseréltem utoljára. Ja de. Tavaly április tájt. Még 2-3 hónapig bírja az fix.
Nekem a BT014 van fent (eddig aszittem bt016) és most járok 10150 akárhány km-nél. Még egy 2000-et szerintem elmegy velem simán. Nyugdíjastempó és technikás egyenes rulez.