Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. kép Omnia II. 2.kép Nokia nemtom mi. 3-as kép 5Hz-es Qstarz külső vevő. Az utolsó képen a du.3-as licences csoport mindhárom menete rajta van.
Szega Domi!

Jó lesz a helyszín!

Dottóre, ha jössz, akkor a Lánchídnál találkozunk!
Pedig én a technikás egyeneseket csípem.
Mi ez?
EKG lelet?
Ha jól mész akkor ezen a görbén nincs egyenes szakasz.

Igen először én is úgy akartam feltenni a kérdést mehetünk e Veled?!

Aztán gyorsan átfogalmaztam.
Nokia 5100 nak elg jó a gps vevője.
Az omniat nézegettem, de akkor inkább nem. Köszi.
Hát, hogy veletek-e azt nem tudom de ha jó az idő én kint leszek. Bár 16-án lesz a ZX kupa utána lehet kihagyok egy pályanapot. Ráadásul 21-én mint ha ingyen kawa est is lenne. De 28-án biztos megyek.
Egyeneseket is?
Mit kéne szólnom? Windos mobilos szóval a program elfut rajta, a gps-e meg biztos jobb mint az ominaé.
Gratula a már-már szemtelen idődhöz!

Május 20 és 27-et terveztük be egy kis tanuláshoz, velünk tartasz?
Természetesen kapaszkodó nélkül.....
Hát én is a nyakára tekerem még lehet.....
Nem tudtam megfogni a lapockáját, mert feszesen vóóót rajta a bűrruha....nom meg örültem, hogy fent vagyok még a motoron....

TE ÁLLAT SZÁGULDPZÓ!
jol van jol van.....megértem h összefostad magad! mint a csávokám a ducatinak az utasmotoroztatásos vidijénél!
http://www.sportmotor.hu/motor...

mit nem adnék egy ilyen utaztatásért!
És a HTC Kaiser-hez mit szólsz? (TyTN II-es)
Omnia 2 de szart sem ér benne a GPS szóval ilyet ne vegyél. Vegyél egy olcsó mobilt amin windos mobil vagy S60 fut és vegyél hozzá egy 5Hz-es külső GPs vevőt. Akkor fasza görbéket kapsz.
Bájki, most hívott a Doki, hogy szívesen elvinne téged egy ilyen kisebb túrára, szigorúan verseny tempóban.

Dottore
Miért nem kapaszkodtál a szúnyog hátába?

Engem vitt volt így ez gané komolyan mondom a nyakára tekerném azokat kopott abroncsait.

Talán egyet tudnék a mentségére mondani: eljutott VIII. ker-ből a XVIII-ba 3 és fél perc alatt.
Ennek akkor nagyon örülök....kíváncsian várom a vasárnapot Cimby!

Viszont még maradt egy kifogáskártyám..... az első gumma már nem az igazi.....
Ezt még ellőhetem mentőövként, ha megint lemaradnék.....
Ha nekem a tegnapi napom lett volna csajként az első motorozásom, akkor azt mondanám, hogy SOHA TÖBBET ODA!
Hiába magyarázná el bárki, hogy mit csináljak......NINCS MIBE ÉS HOL KAPASZKODNI ÉS EZ TÉNY....ÉS EZ FÉLELMETES!
Persze, ez lehet csak a Gixereken van így....más motor lehet másabb....

És azért annyira Gyorsi sem tépte oda, mert ezt olyan LENDÜLETESEBB Városias Tempónak nevezném pilóta szemszögből......utaskén BORZASZTÓNAK!
ssssssszzzzzzziiiiijjjjaaaaaaaa GGGGGYYYYOORRSSSSSIIIIIIIIIIMMMMM

Cijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaa BBBBBBBájjjjjjjjjjjkkkiii

Húz a szíved a gixerek felé
Dottore
Ez a való világ!
köszi dokikám! nem érzem magam keménynek csupán csak kurva szerelmesnek a motorozásba!sokan aztmondják elvetemült vagyok...nem értem miért

tényleg nem próbáltam az utaskapaszkodót nem tudom mennyire klassz cucc csak azt tudom hogy nélküle is nagyon nagyon király! szerintem a csajokat nem csak akkor lehet biztonságosan utaztatni ha van hol kapaszkodjanak hanem ha az első körük nem 210el történik!jah és ha elmagyarázod neki h DŐLJ ARRA AMERRE A MOTOR! és akkor nincs probléma! Sztem minden az első alkalomnál dől el! ha az jol sikerül utána már nem lehet leszedni róla!