Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugiii nm kell így félteni, vannak bevált módszerek
Szeva Srác!

Csupán emberbaráti szeretetből szólhatnál ha van valami jó fogás ilyen GP211 ügyben mert beneveznék egy szettre.
Briennél volt de elvitték amit megvettem volna és nekem is kicsit drágának tűnt...
Nagyrészt utcán menek, de szándékozom rontani a pályák levegőjét is...
Ezek közt van jó szerintem...
Minél előbb nézz valami jót Eli, mert az a te gummád már túrázni is necces.....
Nem beszélve arról, hogy a rend őrei ha meglátják, akkor letépik érte a kis tangádat.... ......MÁRMINT A RENDSZÁMODRÓL....
ezek munkás kezeslábasok
Köszönöm a sok hasznos infot és tanácsot
Majd meglátom, miet tudok szerezni/források/, egyenlőre még bírja a Dunlop
Le is nulláztam magam most, de vannak lehetőségek amit nem szabad kihagyni!
A pénz ilyen, jön-megy....mostanában inkább megy, de ez így van rendjén!
Te Pinátás fokhagymás fasszalonnám!
Brian nagyon rendes meg korrekt, de utcára nekem kicsit drágák a gumijai
Te aztán szarod a pénzt az tutti....
Én még a hirdetés feladása előtt lecsapok ezekre a gumikra, nincs kedvem 1,5 - 2x annyit fizetni azért, amit egy versenyző inkább otthagy a pályán, hogy ne kelljen a szeméttel foglalkoznia, minthogy megvegyem itt 9-10-14-15.000 forintokért..
Ja most is vettem 1 első, és 4 hátsó D211 -et...ne tudjátok meg mennyiért....
Most kb 94.000 km -ig van D211 -em! , Motorom már nem biztos.... ,
Egy kb 10 körös D211 garnitúra (éppenhogy megkezdett) nekem 50.000 Ft volt (az első próbám ezzel a gumival) 5936 km -t ment el ekkor már szöveten volt, de szervízig kibírta..
A mostani szétpályázott gumikkal (középen 3,5-4,5mm bal oldalt 1,5-2 mm jobb oldalt 1mm, vagy semmi ) tisztán 4000 -et elmegyek.(Egyet már kivégeztem ).
Most lesz feltéve a 2. ilyen gumi, és még a mostani nem volt szöveten Ezek a gumik 5-15.000 Ft között változnak darabonként, ha szerencséd van 10-12.000 Ft ért egy garnitúrát meg tudsz venni.
Egy első 2 hátsót kiszolgál....ez tapasztalat, de nemcsak az enyém..
Ezek a gumik 190/55 -ek, és sokkal jobb a futófelületük, mint a gyári gumik bármelyikének...kanyarba úgy dől be, mint állat és nem kell nyomni lefelé, mert fel akar állni egy - egy ívről...
Szóval ha nem nő lennél, akkor úgy jellemezném, hogy kiverné a farkad minden megtett centiméteren , de mivel nő vagy így gondolkodnom kell ennek a női megfelelőjén... , ,
Berik

Eli ezek nem pizsamák
Sziasztok!

A haverom 2002-es 600 hoz mennyi teló olaj kell? tudja valaki?

Köszi!
Az új géped.

GSX-R 1750

Most veszek fel valami "ZS" hitelt és akkor azonnal ....
Az enyém!
Doki, magadra hallgass. A Berik az nagyon jó bőrruha, tutis bátyánk is ilyenben karcolt Kakucson
No melyik a jobb választás?
Tiszteletem Dunlop Man!
Brian-től veszed a gumikat, vagy a képesmotoron lecsapsz az ilyen-olyan jó árú D211-esekre?
Megpróbálom most ezt a szezont felnin kihúzni.

A héten.
Atyám a munkájára figyeljen!

Le ne guruljon a templom lépcsőn, mert akkor őn is a csehszlovák kollegájához fog hasonlítani.
Össze-vissza töri magát.

Dátumokat felírta?
Szia!
Én már mást fel sem teszek...eddig több mint 14.000 km -t mentem használt D211 -el, és csak jót tudok róla mondani...egyedül a fogyasztás nőtt meg egy kicsit, (persze a megnőtt átlagsebességnek köszönhetően.. ) ,
Gyorsi!

Gummacsre mikor lesz?