Mintha itt kicsit karcsúbb lettél vona.....cde lehet, hogy csak nővel voltál a kép készítése előtt.....
Tegnap meg tele voltál, mint szobakutya gecivel.....
Pedig óvatosan mentem mögétek,nehogy megijedjetek.A múltkor valami lelkes amatőr úgy jött rám és úgy ment el mellettem,miközben pont elbóbikáltam,hogy majd össze szartam magam
Szevasz TE Gyros-zabó állat!
Örülünk, hogy te is épségben hazaértél, és hogy megismerhettünk....
Remélem lesz még közös csapatás, következőleg ,mehetnénk valami jobb aszfaltminőségre is.....
Tegnap csak lestünk Gixerpetivel, amikor berobbantál mögöttünk....
Hát Elissa én csak ajánlani tudom és szerintem Szobabringa is.....mármint ami a hasznát gummát illeti....
Nem hiszem, hogy te ezzel kockáztatnál, mivel gondolom nem úgy mész, mint szobabringa, tehát ha neki okés és még nem tudta kihozni a sodrából a gummát, akkor téged is hálásan kiszolgál majd....
Én most egy elég szétpályázottat vettem 12ezerért (PIRELLI DIABLO SUPERCORSA SC2)...... úgy tapadt tegnap azon a szar úton, mint állat, és megálva szinte ragadt és jóval több van még benne, mint amit én tudok.....
ÚGYHOGY CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Ezügyben szerintem Gyorsi is megerősíti az állításomat, ő tegnap szövetig nyomta le, és még ott is FULL TAPADT.....
Helló evribodri!üdv mindenkinek ha nem gáz belépnék a bandába!ha gáz,akkor is!Fasza volt a tegnap,csak a doki meg a peti útközban elveszett,de hazafele taliztunk.Csak akkor má mentem hazaén is!
Ragadnak rá a nők!
Dehogy miért azt ne kérdezd, örök rejtély.
Tegnap meg tele voltál, mint szobakutya gecivel.....
Koma, neked lesz majd fórumos póló?
Zenélsz nekünk?
Lécccccci lécccccci LFP DJ.
Valami kis nosztalgia muzsikát, vágjál hozzánk.
A barlangi troll kissééé megfáradtan ....
A szőrös ábrázatáról meg láccik, hogy heveny puncihiányban szenved
"szétpályázott"
Szinte be sincs járatva!
black
Velünk biztos nincs.
DE de ott van kint.
Sok mindentől függ.
Mennyit mész, azt hogy teszed, pályázol e? stb........
Én is a használtra szavazok.
Varjúk csipkedjék meg a beledet.
És hány kopik el egy szezon alatt ien 12-20e-ből?
Örülünk, hogy te is épségben hazaértél, és hogy megismerhettünk....
Remélem lesz még közös csapatás, következőleg ,mehetnénk valami jobb aszfaltminőségre is.....
Tegnap csak lestünk Gixerpetivel, amikor berobbantál mögöttünk....
VOLT TEGNAP ESTE SZEGELÉS A CSAJJAL?
Nem hiszem, hogy te ezzel kockáztatnál, mivel gondolom nem úgy mész, mint szobabringa, tehát ha neki okés és még nem tudta kihozni a sodrából a gummát, akkor téged is hálásan kiszolgál majd....
Én most egy elég szétpályázottat vettem 12ezerért (PIRELLI DIABLO SUPERCORSA SC2)...... úgy tapadt tegnap azon a szar úton, mint állat, és megálva szinte ragadt és jóval több van még benne, mint amit én tudok.....
ÚGYHOGY CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Ezügyben szerintem Gyorsi is megerősíti az állításomat, ő tegnap szövetig nyomta le, és még ott is FULL TAPADT.....