Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit azért kapott már az én gumám....
Barlangi troll

Ragadnak rá a nők!

Dehogy miért azt ne kérdezd, örök rejtély.
Mintha itt kicsit karcsúbb lettél vona.....cde lehet, hogy csak nővel voltál a kép készítése előtt.....
Tegnap meg tele voltál, mint szobakutya gecivel.....
Üdvözlégy Krikipapa, malaszttal vagy teljes, az Úr van teveled, áldott vagy te az asszonyok között!

Koma, neked lesz majd fórumos póló?
Szia Dj. K !

Zenélsz nekünk?

Lécccccci lécccccci LFP DJ.

Valami kis nosztalgia muzsikát, vágjál hozzánk.
Nézzétek máááán.....
A barlangi troll kissééé megfáradtan ....
A szőrös ábrázatáról meg láccik, hogy heveny puncihiányban szenved
Dottore
"szétpályázott"

Szinte be sincs járatva!
Már nagyon.
Apu is veletek van.

Velünk biztos nincs.
DE de ott van kint.

Csaó báttya! Maradj közöttünk, ha már Gixxered van! Majd legközelebb én is megjelenek, aztán tartunk egy kis pofavizitet!
Tavaly meg elfáradtál.

Szewassz lassú Pista!Hiányoztam?
az esti programról lekéstem
Szia
Sok mindentől függ.
Mennyit mész, azt hogy teszed, pályázol e? stb........
Én is a használtra szavazok.
Pedig óvatosan mentem mögétek,nehogy megijedjetek.A múltkor valami lelkes amatőr úgy jött rám és úgy ment el mellettem,miközben pont elbóbikáltam,hogy majd össze szartam magam
Szega Drágaságom!

Varjúk csipkedjék meg a beledet.
Tudom én, h nm akartok rosszat
És hány kopik el egy szezon alatt ien 12-20e-ből?
"Gyros-zabáló"...
Szevasz TE Gyros-zabó állat!
Örülünk, hogy te is épségben hazaértél, és hogy megismerhettünk....
Remélem lesz még közös csapatás, következőleg ,mehetnénk valami jobb aszfaltminőségre is.....
Tegnap csak lestünk Gixerpetivel, amikor berobbantál mögöttünk....

VOLT TEGNAP ESTE SZEGELÉS A CSAJJAL?
Hát Elissa én csak ajánlani tudom és szerintem Szobabringa is.....mármint ami a hasznát gummát illeti....
Nem hiszem, hogy te ezzel kockáztatnál, mivel gondolom nem úgy mész, mint szobabringa, tehát ha neki okés és még nem tudta kihozni a sodrából a gummát, akkor téged is hálásan kiszolgál majd....

Én most egy elég szétpályázottat vettem 12ezerért (PIRELLI DIABLO SUPERCORSA SC2)...... úgy tapadt tegnap azon a szar úton, mint állat, és megálva szinte ragadt és jóval több van még benne, mint amit én tudok.....
ÚGYHOGY CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Ezügyben szerintem Gyorsi is megerősíti az állításomat, ő tegnap szövetig nyomta le, és még ott is FULL TAPADT.....
Üdv a Fórumba itt mindenkit szeretettel fogadunk szóval sztem nem gáz...
Helló evribodri!üdv mindenkinek ha nem gáz belépnék a bandába!ha gáz,akkor is!Fasza volt a tegnap,csak a doki meg a peti útközban elveszett,de hazafele taliztunk.Csak akkor má mentem hazaén is!