Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FastHand!

Most nem hiszem, hogy lesz vasárnap kifogás, mivel kurva jól tapad a gumma...
Tegnap Gixerpeti felhívott nekem egy gummást és el is vittük felrakatni a papucsot...
KÖSZI TESÓ, EZER HÁLA!

Nekem eddig is 180-as volt a Dunlop, de ez a Pirelli nekem szemre is keskenyebbnek tűnik.....
Menni vele? Olyan basszus, mintha egy biciklivel döntögetnék.....olyan könnyűnek éreztem tegnap a gépet és az ide-oda döntéseket, mint állat.....
Ez normális jelenség?
Kössze.
Egészségedre Cimby...
Szia,
milyen telefonod van? racechrono miatt érdekelne.
Szép dolog a barátság de ott fogtok megőrülni. Egy túra alkalmával igyekezni kell hasonló tempójú motorosokat összeszedni. Nem még olyat aki technikailag képtelen a normális sebességre. Egyszer voltam egy túrán ahol volt egy supermotos is. 150 volt a max. tempója. Hát többet nem mentem velük.
De Ti tudjátok.
Szóval örülök, hogy jó volt olvasni, átélni viszont már nem annyira!
Te akkor kemény csaj vagy, ha szeretsz hátul ülni! GRATULA ÉS ELISMERÉS ÉRTE!

Utaskapaszkodóra visszatérve viszont nem tudok igazat adni....
Az egy igenis HASZNOS ÉS BIZTONSÁGOS dolog! Nekem vezetés közben a legfontosabb az utasom, biztonsága, kényelme és a motorozás élvezete!
Nem jó, ha a forgalom helyett arra kell figyelnem, hogy ő vajon figyel-e, kapaszkodik-e, vagy hogy mikor zuhan a nyakamba, vagy esetleg hátra!
Ez balesetveszélyes! EZÉRT TALÁLTÁK KI EZT A FANTASZTIKUS CUCCOT!
AMIT NEM PRÓBÁLTÁL MÉG ARRA NEM MOND, HOGY HÜLYESÉG, MERT NEM TUDOD!
Iszonyatosan kényelmes a pilótának és főként az utasnak.....nem minden lányban van motoros vér, mint benned, így nem mindenki tudja kezelni utasként ezeket a dolgokat és ez számukra már a motorozás megútálását is jelentheti!

Ameddig nem voltam 10 nővel egyszerre, addig én is azt mondtam, hogy hülyeség....azután rájöttem, hogy tök jó dolog, mert 10 féle képpen kapod a pofádba azt, hogy mekkora szar voltál.....
remélem 2 oldalas esszét irsz nekem most....
Rohadtul reggel van még mindíg. Gyere főzz nekem egy fincsi kávét. Ugye nem jössz.
igen....
Szia!
Most akkor gumival, vagy gumi nélkül?
Látom neked még vannak ilyen problémáid!
Ezt fejts ki bővebben.
Nem száz hogy befér, de ha igen akkor rádcsörgök dél körül.
na de okos vagyok.....megszólítás.....majd elküld....
Bikerina!
Holnap szabad vagyok....akkor lehet csatlakozom Speed-hez....
Holnap mit csinálsz 6 körül? Ha nagyobb autóval megyek lehet befér a gumi is...
Szia Kölyök,
A terv ennyiben változott. 4 körül indulunk. a célálomás jobb mint a tegnapi?
Majd ha 41 éves lesz, akkor majd mondom neki, hogy fiú!
A cimboráim, akikről írsz.....ők a Testvéreim és Büszke is vagyok rájuk, de nagyon....
A legjobb és legsegítőkészebb emberek a világon.....ezért is lettünk Testvérek.....
Szia Dom!

Mi a terv?
Istenem! ezt igen jo volt olvasni!
nem mindenki fossa össze magát ám ott hátul! SŐT! én szeretek hátul is ülni! az utaskapaszkodó meg sztem hűlyeség de ez az én véleményem jobb ha tudja a sofőr h ott ül vki hátul és nem egyedül megy!
Gratulálok h túlélted!
paraszt lesz az tuti, de a pályinka nem garantált.
Ne bácsizzd, hisz még csak most lesz 14 éves....
Azt írd, hogy FIÚ....
Köszönöm!

De amikor megyek érte, akkor aztán legyen valami jó kis parasztkóbász ebédre, meg kis pályinka is....
No akkor felekasztom valahova mindakettőt.