Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervusz.. Ja már rég voltam itt a fórumon de egyszerüen lusta vok ahhoz h feljöjjek meg ilyenek
A Motor zsir megy ahogy mennie kell ..röviden ennyi... .
ami most még eszembe jutott az hogy(bár neked nem 750-ed van) a benzin lámpa kigyulladása után mennyit lehet még menni a motorrral? úgy tudom h 40-50km-ert..eddig egyszer mértem meg a fogyasztását 7,3 liter/100km hát igaz huztam a bajszát 6-7 fölött volt a fordszám. 12-13 meg elváltottam
üdv!
MA KUNMADÁR :DDDDDD VÉGRE! GYERTEK!
Szia! Igen ez az! Milyen a motor régen láttalak már fent a fórumon!?
helo all. ez K4-es Fékkar ?
Jogos,de természetesen cm-re gondoltam..De megmérem neked ha érdekel..De akkörül van..
mm, cm, inch vagy mi a manó?
Egész pontosan nem tudom,mert még nem mértem,de olyan 40x60-as!
Már bocsá` de mi az az elég nagy?
K6-600 Gsx-r,rajz elég nagy méretben eladó! ha valakit érdekel küldök képet is! 20 rugó az ára.
köszi,mi is erre gondoltunk elöször
Mindenek előtt mérd meg a kompressziót, majd utána babrálj!
gsxr 600 k7 hez keresek hungaroringre áttételt 30 287 43 62
Sziasztok!
Van egy K5 600-am és olyan problémám van vele,h 4000-ig "dadog" és "durrog"
a gyertyákat kicseréltük és a 2. hengerbe a gyertya kormos volt.
Ha valakinek van valami ötlete az légyszi segítsen.
előre is köszi
Szinte bármely típushoz rendelhetők sötét púpos plexik. Érdeklődéseiteket a plexirendeles@citromail.hu e-mail címre várom pontos típus és évjárat megjelöléssel. A plexik 90%-a 13000Ft, van egy-két kivel, ami 15000Ft
A motorokról a képeket a vevőim küldték vissza, a plexik teljesen újak!
Az idomok-plexik apróba nézted már? Ott van..
Hello.
Tudnatok abban segiteni,hogy hol kaphatnek barati aron MRA vagy pluig pupos plexit?
Én most is tudnék olyat 2006 os forgalombahelyezésüt, nagyon baráti áron.
Ez a szín volt az álmom de nem találtam
Zdrásztvújtye!

Szükségem lenne komplett gyári matricagarnitúrára GSX-R 600 K5 sárga motorbiciklire. Ha van valami ötlete valakinek, szívesen fogadnám. A márkakereskedés az ára miatt nem járható út. A dekorosnál készítettől pedig félek, hogy nem lesz az igazi...

Help, Please

Üdv:

Petya
Jól beszélsz!
Kit érdekel meddig megy el? Ha szomjas akkor meg kell itatni! Ha te szomjas vagy akkor iszol,nem várod meg mennyi kell ahhoz hogy kidögölj,nem? Nalátod!
Hajtsd ki fullra, majd megtudod! Talán tartalékon akarasz motorozni, hogy dekára érdekel? Különben is a gyengébbek kedvéért rakták rá a kijelzőt, a régi motorokin nem is volt.
Szia!Nekem csak 40-et bírt,és utánna leált De kipróbálhatod,hogyha valamelyik cimbid veled megy mert ha elfogy a benyó akkor úgy jársz mint én,várhatsz egy jó darabig,míg segít rajtad valaki
minig tele tankolom
csak gondoltam valaki már kipróbálta
pusztán kiváncsiskodtam