Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

szerelési tanácsot szeretnék kérni Tőletek:
K6/K7-en lábtartót próbálok cserélni, de mivel a csavarok mind gyárilag be vannak ragasztva, eléggé küzdés a történet. A jobb oldalán sikeresen lecseréltem. A bal oldalon, ahol a váltókar egy csappal rögzítve van a vázhoz csavarozott alu ötvözet konzolhoz, na ott megakadtam. Az alu konzolba be van tekerve egy csap és az is be van ragasztva...ezt kellene kitekerben valahogy, hogy azután az új fix lábtartó csapját betekerjem, de sehogy sem megy . Már a lefúráson gondolkozom, de gondoltam előtte megkérdezlem Benneteket. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, ötelete?
Üdv!
fred
kollega,alpári hát nem is igaz
Ne haragudjjjjjjjj meg kedves motoros kolega hogy ilyen alőári vagyok megpróóóóóbálok ezentúúúl jobban odafigyelni! Bocs mindenkitőőőől aki ezt a fórumot olvasssa!
Sziasztok!

Tehát akkor most gsíxer vagy gsixr?

üdv
Engem nem bántottál meg és elhiszem, hogy sokan olvassák de az írtok hosszú í. Légyszíves asszimiláld.
Kedves motoros társaim

komolyan nem kritizálni szerettem volna senkit ,de nem is hiszitek milyen sokan olvassák azt amit irtok
ha valakit megbántottam volna, elnézést kérek!
jó motorozást mindenkinek !
Én sem szoktam. De amikor valaki elkezd a helyesírásról papolni akkor azonnal tüzetesen szemügyre veszem a hozzászólását. Ami egyébként szerintem természetes reakció.
micsoda sas szemeid vannak!én már nem is figyelek oda ilyen apróságokra mint i vagy í!
Pláne, hogy az írni, írtad, így mind hosszú í.
bocsi hogy beleszólok,de néha mindenkinél előfordul hogy ennél nagyobb hibákat is ejtünk,főleg ha gyorsan akarunk írni valamit
Kedves Jacis

Ne haragudj,hogy csak igy beleugatok de szemet szúrt az a tény miszerint az "engedély" szót pontos J-vel irtad
hamár nyilvános ez a fórum legyünk már annyira intelligensek, hogy megtanulunk helyesen irni !
üdv Zoli
Szia!

Szerintem vidd el egy profi fényezőhöz és ő megtalálja a színkártyáról a kódodat, illetve nálunk az autóknál(Toyota) az alvázszámos fémbilétán is rajt a színkód, nemtom hogy a mociékon nincs-e? Általában a fehér szín 0.. és még két karakter.
Igazából meglett nekik mutatva az engedéj a pályára és így mehettek a p.csába ! Az a baj hogy valami pálya melletti lakost zavar a hang és az szól a zsaruknak mindig! De így járt !
Szeva Jacis.
Semmi komoly-váltókar görbült meg kissé és aztán meg annak rendje-módja szerint le is tört mikor visszahajlítottam meg kisebb karcolások..de a gomba mindent felfogott.Nem jó ez igy, hogy mindenki egyszerre megy fel (lassabbak-gyorsak)-kerülöm belső íven a gyereket erre kanyar közepén mint aki nem lát nem hall-belémkanyarodik...
Rendőrök mit mondtak?hangerő mérés lesz...
Szia Joci! Én is hallottam a rosszhírt remélem nincs tul nagy baj! Hétvégén nagyon jó idő lesz teli lesz a gokartpálya! Ma kintvoltak a rendőrők hogy hangosak a motorok !
Szavasz Sanyil.
Történt egy kis malőr de ha meg lesz csinálva hétvégére a váltókarom akkor lehet elnézek felétek.Kéthete voltunk a Timivel...meg Csabi is volt.
Picit bátran fogalmaztam, ugyanis 62MB...
A manuals@motorosok.hu -ra küldesz egy levelet, melyben leírod, hogy doksira lenne szükséged.
Max 1 napon belül jön a válasz levél a kóddal.
Légyszi küld már el! gyorsabb lenne egy kicsivel! dollak1@vipmail.hu
Ahogy tanult kollegám (ddt500) mondotta vala, úgy van. :)
Ha nem megy, elküldöm Neked!
Kérni kell az adminoktól külön kódot.
Ide nem tudod hogy milyen jelszó kell mert a motorosok regisztrációval nem lehet bejutni :(
Szia Joci!

Ma raktam össze!
Hétvégén gurulok 1et vele ha jó lesz az idő!
Jössz felénk?

Hi
Szevasz Sanyi.
Összeállt már a gép?
Szia Jacis!

Hívd fel a RODEO RIDE 34 -ET és megmondják Neked!

Üdv!