Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennél pontosabban?57,5km vagy 62km plusz 456méter...ilyenre gondolsz? mivel azt mondtad "átlagos használatlán",így nem nagyon lehet pontosabb értéket mondani.Annyi mindentől függ a fogyasztás,de gondolom ezzel te is tisztában vagy...Am ha kigyullad,akkor tankold teli.Sztemez a legésszerűbb.
mentem már vele 60 km-is a villogástól kezdve de nekem ennél pontosabban kellene azértköszike
Tudomásom szerint olyan 40-50km-re.
sziasztok motoros társaim!
egy egyszerű kérdésem lenne
2006 k6-om van azt szeretném tudni,hogy átlagos városi használatnál
kb hány km -re elég a benzin miután villogni kezd addig amig ki nem fogy
nem próbáltam még és nem szeretném ha meglepetés érne
köszi a segitségeket:-)
Naná! Cseréld ki a relét is.
Sziasztok! A hétvégén lecseréltem a gyári indexeimet szép kis minikre! De így amikor kivillan a két index akkor a helzetjelzőm meg a hátsó lámpám is elhalványodik! Látszik leesik a feszkó! A gyári izzók az indexekben 18w-ak voltak az újak meg 21w! Szerintetek ez okozhatja a problémát? A válaszokat előre is köszönöm!
gsxr600k7!
húzd a gázt 6000 fölött ( olyan 12000-14000 o/min ), meg a szélzajtól már úgy sem hallod
Törött K7-es olcsón eladó, vagy keresek hozzá alkatrészt. Tel.:70/520-4856
Irányár 600,000Ft
Sziasztok! Mi van veletek meghal a fórum?
Sziasztok!

Egy k6-os 600-asom van, és nagyon szívesen fogadnék minden ötletet,
hogy a rengeteg műenayag zörgését hogyan lehet csökkenteni vagy megszüntetni.
4-6000 között minden megszölal rajta és olyan mintha szét akarna esni. Nagyon idegesítő.

Köszi a segítséget.

Sziasztok.
Felesleges leszedned, csak a végét tudod levenni vele, semmi más egyebet.
Szedd ki és nézd meg!
Sziasztok! 2002- es 600-as gsxr, gyári dobján van 3 darab inbusz csavar, ha azt kiszedem,akkor ki lehet szedni belőle valami folytást? vagy furulyát? vagy ki lehet herélni?
Érdes a szőnyeg a szobában
gondolom lekopott 700km alatt róla van ez így
Ezt pirelli Sport Daemon gumival szerelték még annó. Elöl valami bridgestone van rajta, bt012 asszem, hátul meg michelin macadam. Ami 1 szar túragumi.
Pascalplast csinál ilyet. Igen sokan mennek az ő üvegszálas fejidomtartójával. link
Nem érintkezik rendesen az aksihoz a saru. Vedd le, csiszold meg, és menni fog.
hihető
http://www.hasznaltauto.hu/1968096_suzuki_gsxr-600_2003
Üdvözletem!

Kb. néhány napja olvastam itt a hírdetések között, hogy valaki csinál fejidomtartó konzolokat gsx-r 600 K4-K5-re és még néhány más típusra. Most vennék egyet, de az ipse eltűnt, a telefonszámát meg nem tudom. Nem tud valaki nekem ebben segíteni? Vagy esetleg hibátlan fejidomtartó konzol érdekelne...

Köszi
SZIASZTOK! NEKEM VAN EGY 2002-ES GSXR 600-AM, ÉS MOST OLYAT CSINÁL, H NEM MINDIG LEHET BEINDITANI, MERT AMIKOR ÁTKAPCSOLOM GYUJTÁSRA ,AKKOR KIIRJA, H CHECK, AMIKOR ELVILEG INDITANI LEHETNE, ÉS AKKOR NEM LEHET, MERT KIIRJA HOGY FI, és villog az kis piros lámpa!De 3 próbálkozás után, meg engedi, és akkor az Ac-t is lehet hallani, amikor meg nem lehet inditani, akkor az Ac-t sem lehet hallani! LEGYETEK SZÍVESEK SEGÍTSETEK, HA TUDTOK!
Köszi Tomi,
A Full-Gas szervízben 5 perc alatt kitekerték...a csavart satuba befogva a konzolt nagy csőfogóval tekerve megadta magát. Nagyon rendes volt a srác... nem kért semmit a segítségért.
Üdv!
fred
Rendes szerszámmal simán lejön minden. Teszkóssak csak elbassza az ember a csavarokat.