Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs szerviz könyvem!
Szia!
A szervizkönyvben elméletileg benne van a színkód, általában(mindig?) három betű, vagy kérdezz egy profi fényezőt, aki segít, de állítólag a motorgyárak nem szívesen adják ki a festékek összetételét.
Sziasztok! Valaki megtudná nekem irni hogy a K4 kéknek (mint az enyém) a farok idóm milyen fehér? Azthiszem van neki valami kodja de nem igazán értek a festékek szinének a meghatározásához! Lefestem a farokidom alját olyan szinüre mint a farokidóm! Láttam egy ilyen megoldást és nagyon beleszerettem
Gépészmérnöki szak.
Elolvastam a másik topicban a kisregényed (literes sportgépek kivéve a HO.. YA.. igen az hatalmas .Egyébként örömmel látom, hogy ha már 10-est vettél akkor legalább a legszebbet (nem a többi rondaságot)Az megkérdezhetem, hogy mért szoktál a kandóra járni?
Úgy néz ki. Bár nem fogok vele annyiszor bejárni.
Szia ddt500.
Akkor idéntől a kawa fog a kandó előtt állni? Egyébként gartulálok a géphez.
Amúgy ott van a ZX-10R topicban. Nézegesd azokat.
sorry mester
Akkor tudod mit? Rakj fel képet a saját adatlapodra és azután követelőzz!Már vagy 1 hete nem lehet felrakni új képet.
ddt áhh téged se értelek .....
nincs fennt egy képed se a kawacsacsiról ha olyan motorom lenne kitapétáztam volna vele a szobám
Józsimura. Dobok.
...bocsa az offért... de ddt cat en milyen dobod volt? egy képet feldobnál róla a cat topicba? kössze!
Az attól függ. 6-12l között.
Kiváncsi leszek hogy mennyit kajál majd! a 750-ed mennyit evett?
Pedig meg fog! Remélem persze a kellemesebbik módon!
Értem már! Hétvégén állitólag nagyon jó idő lesz végre nem kell majd fagyoskodni! Hétvégén a szar idő ellenére is elmentem motorozni de úgy fáztam egy pár km után hogy szinte élvezhetetlen volt a dolog! Vigyázz ám a 10-el nehogy meglepjen a hétvégén !
Amúgy lehet, hogy 10W50-es. Mindenképpen azt raktam volna bele.
Hát ez amolyan szólás. Az amelyik magasabb hőmérsékleten is viszkózus marad arra azt szokták mondani, hogy vékonyabb. Versenymotorokba a 10W60-ast is ajánlják.
én ugy tudtam hogy 10w50 van neki előirva! a vékonyabb szót hogy érted?
Ja amúgy ha nem kapsz ilyet jó az új Power R1 is. Vagy, hogy másképpen fogalmazzak ugyan az a kettő csak új név új dizájn!
Hát a gixerhez is 40-es az előírt. Aztán ha "vékonyabbat" raksz bele az a Te dolgod. De a kawába is 50-es fog menni. Most 10600 van benne úgy, hogy nem kezdek rögtön olajcserével. Ezt az 1000km még csak kibírja. Jáááááj vasárnap szénné hajtom!
szerintem nyáron a nagy melegekben biztos hogy jobb lesz a motornak! kawába is ezt az olajat fgod használni vagy ahhoz más van előirva?
Az se rossz. De ha küldöd neki akkor a 10W50-est ajánlom.
Motul 300v 10w40 factory