Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello,
Köszi a dícséretet
A Sevent 3 éve építem. Még egy hónap és bemutatkozik egy talin. Baszot gyors egy autóhoz képest, főleg kanyarban.

Igen a képeim között szereplő gépet vettem ott. Nem tudom hogy került be, de kurvasokat költöttek rá. Leo carbon dob, Valter moto lábtartók fém fékcsövek hátul új braking tárcsa, betét stb Nagyon szép a fényezése nem egy összekaristolt szétkopott szar. Nem sérülésmentes, de ilyen korban melyik az. Csak az első sárvédő festését kell kijavítani. Mikor először beindítottam ott, -3fok volt és kitudja mióta állt bent, de csöndben járt a blokk, minden zaj nélkül. Csak a váltó volt zsákba macska. Gumi kellet rá oszt gyí. Egészen ma du.-ig. Mivel csütörtökön vizsgázik így ma még akartam a láncon spanolni, de kiderült, hogy cserés. Egy szakaszon rettentően meg van nyúlva, feszíthetetlen, mert ha ott beállítom akkor máshol feszül. A lánckeréken semmi kopás nem látszik, sőt, még a láncon sem. Csak ez a kib.. nyúlás.

Urak,
Ki, milyen láncot ajánl? Van valami jó forrásotok?
THX
Nem lehet, hogy a tavalyi évet nézted valamelyik oldalon véletlenül?
Ugyanis tavaly volt némi össze-visszaság arról, hogy akkor közvetít az M1, vagy sem....
A 2009-es évadnyitó versenyt én is a motogptv.hu-n néztem.....
Akkor haverom kicsit frissítsél a szoftvereden, mert vagy 2ásónyommal el vagyol maradva...... Talma nemhogy 250-ben nem versenyzik, de már a 250-es kategória sem....
Moto2 van helyette.....szerintem ne nézegesd azt az oldalt, ahol ezt olvastad....
eladó suzuki gsxr 600 k1-k3 és k4-k5 bontott alkatrészek megegyezés szerinti áron. 0620/992-4528
sztem téves infó de én ezt találtam a neten:)
A 250 köbcentisek között rajtoló Talmácsi Gábor második versenyét április 26-án, Motegiből közvetíti az m1.
Tud valaki valamit arról, hogy melyik csatorna fogja közvetíteni az idei MotoGP-t?
Remélem nem csak a motogptv.hu és a digi-sport.....
Mármint a fejem ne szopassa
Neeeeee!
Szerintem csak szopatja a fejedet....odamész és be fog zárkózni....
Na akkor tényleg kell, vagy csak hülyítesz? Vagy eljössz Dabas szitibe?
...Mindjárt nem viszem!
isten fizesse meg
Fene csapódjon beléd Több fuvart nem csinálok! Na egy óra és ott vagyok, respect...
A jó Isten áldja meg ezért az apád!
házhoz? akkor igen
Alu megfelel? Mert akkor ma elviszem!
nemtoom, emelőszem kéne
hülye
Jól látod Speed barátom... Tök ugyanaz, mint az F1-ben...
Fater átalakította a garagét, hogy ne unatkozzak szerelés közben és után sem....
Rákötjük a gépet a TV-re és már megy is a LE mérés, vagy akár a nyeregben ülve a MotoGP, vagy a pályatanulás......

Ennyi....a GIXERNEK minden jóból kijár...
Pont most nézek neki valami jó kis puha franciaágyat télre...
Leet, hoyg mg van benzined
Mivan tévézik a motor néha? Vagy mint az F1 boxban, az időmérő edzés előtt nintendózol rajta?
Amúgy hétfő-szombat-vasárnap tudok motorozni. Tehát ma még el tudok menni!
Mikor menjek?