Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mindegy anno meg en is mentem itt kint ,h legyen pecsetem ,h ha eladomlegyen fasza konyv ne tudjanak bele kotni de mikor iden kerdeztem mennyiert cserelnek be ujra az mondja a 1.3 en mondom anyad
Nem pásszol a gatyómhoz a szine.
zoli te nem kapsz gixert.. mert akkor te is itt sírhatnál hogy sok a telj.adó meg a biztositás meg stb.. jah és neked amugy is kevés ez a nyomaték
semmi pénzért nem cserélem semmire!
bárcsak ismerném ötletem sincs honnan tudjam meg hogy kicsoda
jólhangzik hogy vezetett szervízkönyv meg midnen, de tökmindegy. senki se olyan hülye hogy 20.000 ként cserél olajat mert ha beszarik a motor akkor szopás. nekem van vezetett szevizkönyvem eddig! nekem igy hgoy én fogom csinálni az olajcserét szűrőstül meg fog állni 9000 ismétlem 9000 ezer forintba. szted az sok vagy kevés?
Eléggé rendben van a lányka?Ismered?
Ha kőcsönadod megtépem hátha megteccik és cseréled egy betonkeverőre.
Yessss.
igen sárga
és a lakcím is rendben van
Na akkor meg pláne senkit nem hat meg hogy hol cserélted az olajat.Otthon vagy kereskedésben.
Dehogy akarom a közeljövőben nem tervezem (min 5 év)
Asszem sárga izéje van.Mind egyformák úgyhogy passz az évjátat.De közelemben lakik.
Gixxer 750 megkímét túrásan használt csak SZERVÍZBEN cserélt olaj nem dohányzó?
Ki a frászt fogja ez érdekelni?
Aki gixxert vesz nem az olajcserepapírt nézegeti hanem hogy milyen.

Amúgy meg el akarod adni?
Tegyél már fel képet mocidrol adatlapodra mert mindig először nem tom ki vagy :D
hát jah, de valakinek nem számít...ált akik tudják, hogy mit kell nézni a gépen azoknak mind1, hogy van-e könyv vagy nincs...
De ha eladásra kerül a gép azért mégis csak jobb ha van vezetett szervizkönyve nem?
Akkó szard le.Le a tejfölöspoháral, olajcsavar le ,olaj ki ,csavar be, szűrő ki, szűrő be, olaj be, tejfölöspohár vissza.Ez a dolog nem egy nagy cucc csak az a sok műanyag.Na az hosszítja.
őőő májusban lesz 2 éve hogy vette előző tulaj.....
Garis a gép?
Black Motors 23800 Ft-t írt 6000-s szervizre az mennyire korrekt ár? mert én sokallom 3 liter olajért mert könyvbe úgy van hogy csak olajat cserélnek szűrőt nem.......
éppen hogy
jóvan, majd este. most lépek edzeni. na majd este addig is csá mindenkienk
Én még nem sala majd msn-n