Nálunk ilyet tol az előadó tanár az egyik csoportra:
"Hé maguk ott! Miért játszanak a honfoglalón, miért nem a feladattal foglalkoznak? - Odamegy hozzájuk, ordítja, hogy - AZONNAL TÖRÖLJÉK LE A HONFOGLALÓT A SZÁMÍTÓGÉPRŐL!"
Elfojtott vinnyogás volt a válasz az előadóteremben...
Nálunk is letiltották a youtube-ot meg mindent....és ismerjük az egyik emberkét és ő mondta, hogy azt is nézik, hogy munkaidőben melyik oldalakat látogatják soxor......így azokat is lekorlátozzák és így nem térít el a munka irányából....
De a tutis emberek kaphatnak feloldó kódot....
Én nem szóltam semmi rosszat, de a többiek nevében is bocsánat a "szívózásért"!
Részvétem!
Igazából mi is csak poénból szívózunk egymással, nincs benne rossz indulat senki részéről ezt igazolhatja mindenki!
Szobabringa sem akart megbántani.....neki is ez poén volt......és ha valaki veszi a poént, akkor rájön, hogy ez csak viccelődés!
De tényleg jó fej mindenki itt.....
Utánanézek, hogy mennyiért lehetne hírdetned a felniket....
Mai MSN-es termés: Doki egy haverjáról mesélt, aki Mitot hajtott:
THE DOCTOR 46 üzenete (18:52):
*azért a Mitót utól sem érte....:-O
*cimbim az övét felpiszkálta 175-öt hasított....:-O:-O
*és már egy éve hajtotta, amikor motorostalin valaki elmondta neki, hogy EZ 7 SEBESSÉGES! vááááááááá
THE DOCTOR 46 üzenete (18:53):
*EZ A BUZI MEG 6-al HAJTOTTA, MERT NEM TUDTA, HOGY A CAGIVA 7 SHIFTES.....XDDDDD
"Hé maguk ott! Miért játszanak a honfoglalón, miért nem a feladattal foglalkoznak? - Odamegy hozzájuk, ordítja, hogy - AZONNAL TÖRÖLJÉK LE A HONFOGLALÓT A SZÁMÍTÓGÉPRŐL!"
Elfojtott vinnyogás volt a válasz az előadóteremben...
A hüle kocsogok.....
Nekem viszont itt az ACER lapitopim......beszopizhatják a @-omat....
Nálunk is letiltották a youtube-ot meg mindent....és ismerjük az egyik emberkét és ő mondta, hogy azt is nézik, hogy munkaidőben melyik oldalakat látogatják soxor......így azokat is lekorlátozzák és így nem térít el a munka irányából....
De a tutis emberek kaphatnak feloldó kódot....
Jómunkát!
Részvétem!
Igazából mi is csak poénból szívózunk egymással, nincs benne rossz indulat senki részéről ezt igazolhatja mindenki!
Szobabringa sem akart megbántani.....neki is ez poén volt......és ha valaki veszi a poént, akkor rájön, hogy ez csak viccelődés!
De tényleg jó fej mindenki itt.....
Utánanézek, hogy mennyiért lehetne hírdetned a felniket....
THE DOCTOR 46 üzenete (18:52):
*azért a Mitót utól sem érte....:-O
*cimbim az övét felpiszkálta 175-öt hasított....:-O:-O
*és már egy éve hajtotta, amikor motorostalin valaki elmondta neki, hogy EZ 7 SEBESSÉGES! vááááááááá
THE DOCTOR 46 üzenete (18:53):
*EZ A BUZI MEG 6-al HAJTOTTA, MERT NEM TUDTA, HOGY A CAGIVA 7 SHIFTES.....XDDDDD
Na ennyit erről... Én sírok...
Majdcsak lessz vele valami!