Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen igen. de már csak 50 nap 5 ora 55 perc 49 masodperc és uzsgya. jujj de várom már hogy meginduljon a 156 picipóni
Mondjuk ja, ilyenkor ütköznek ki a téli elvonási tünetek
Ok!....te értesz a gixxxeresek nyelvén....
na igy már érthető.. egy olyan fórumra ahol bőrös virsli party van ne irj fel kétértelmű dolgokat. a jó motoros képes mindenbe motort-pinát-sexet-piát látni
Fedezem a hátát, sunaördög
ááá... mondtam én hogy ratyi.. fedezni hátulról szoktak te kis cuncimókus
Fedezlek tesó!
mér pont a zoli? neki esvéje van. de ha ennyire szerelmes vagy MotoroZoltánba akkor segítsen ő... hogy mindennap másik foga fájjon...
köszönöm!
Ugy gondolják a többiek, hogy te vagy az a pasi, akire bárhol, bármiben, bármikor számithat egy szöke cica ,ha szüksége van rá.

Szeretném végre eladni a gsxr1100-re való gyári felniket, slick gumikkal.
És még mindig nem segitett senki, mennyiér hirdessem?
" Ó ,bocs egy használhatatlan tippet kaptam!"
Segitesz?
multkor volt már erről szó dubai, 7* os szálloda teteje, dögös szőkét, egy f 1000 cc-n dugni egykerekezés közbe és úgy leugratni de jelenleg van gixer meg barátnő ez is naogyn jó
Mondjuk a megdöglést azt félretette a 99 éves korára...
Neki ez teljesült 28 évesen! Visszanyalt a fagyi...
Elég hülye álmaitok vannak.
Én álmom az ágyban párnák közt 3 szőke 20-as hosszúcombúval körbevéve megdögleni mosolyogva mocskos gazdagon 99 éves koromban.
Na válaszolok Öcsi helyett is! Mégiscsak uncsitesóm...

Na, amikor régebben, amikor ő is olyan 18 körüli figura lehetett, kezébe kapott egy motorosújságot. Meglátta a ZX-7RR-t azonnal megtetszett neki. De olyan szinten, hogy ezzel aludt, ezzel ébredt, ez motiválta a munkában, szó szerint ez éltette! Ez volt az álma, a mindene. Arra meg gondolni sem mert 18 évesen, hogy egy ilyen SUPERBIKE-ot birtokolhat. 10 év után teljesült az álma.
Joe-Z, ezvolt az álma neki. Gondolom neked is van egy "elérhetetlen" álmod. Akár lehetett a jelenlegi Gixxered is. Vagy ahogy magad is írtad, anno tetszett neked is a Zixxer.
Nekem is álmom volt a Gixxerem. Meglett, és örülök is neki.
Mellesleg az RR az kibaszottul egyedi motor! Visszaakarja rakni teljesen gyári állapotba. Az RR az annyiban másabb az R-nél, hogy síktolattyús karbi az alsóbb tartomány combosítására, meg együléses az RR verzió.
Beleszeretett ebbe a superbike-ba. Nála ezt jelenti az ember-gép közötti kapcsolatot. Meg tudom érteni.
Ja! És pofátlanul olcsón, szinte bagóért vette a paripát...
és webproxy-val se tudsz belépni ?
az szar:S igyatok együtt egy sört, az sokmindenre jó... amúgy meg buzik.. ugyse csinálsz egész nap semmit, csak ha gebasz van. akkormeg? verd a pöcsöd a vécébe? vagy mit csinálj?
sajna ez van, szívtam
Hát van pár ilyen 18+ os dolog errefelé....lehet azon bukik a dolog...
Hehe, ez nem így működik, nálunk erre külön osztály van hogy semmi olyat ne tudj csinálni ami nekik nem tetszik...Ha 1x valami fennakadt a rostán az már ott is marad, mivel elvileg még netezni sem nagyon lehetne..Nem feltétel a munkához.
és mit talált a szűrő felnőtt tartalomnak? te vagy a számítógép zseni. kiválasztod hogy sportmotor ne legyen tiltva. ennyi
Az a baj hogy a geci tartalomszűrő felnőtt tartalmat jelez. De sok oldal le lett tiltva, pl a stop.hu is. Fasz kivan, egész nap a fórum éltetett bent, mi lesz velem?
áááááááá. pont most akartam kérdezni hogy olyan régen irtál hol vagy. de fázsnyeg... mond nekik hogy a motorok + csajok nem felnőtt tartalom. most az hogy egy két csajt seggberaknak abba mi a felnőtt? ma már a 15 évesek ugyan ezt játszák otthon
18+.os a sportmotor?
üdv mindenkinek. melóhelyen letiltották az oldalt felnőtt tartalomszűrő miatt, szóval most csak estefelé tudok fórumozni.
Doki, nem vagy elfelejtve, héten meglátogatlak.