Szia.
Aranyos vagy hogy igy probálsz segiteni, de szó sincs probálkozásról.
Mellesleg nem azért irtam hogy bepasizzak, én csak a felniktöl szeretnék megszabadulni, de látom itt nem tudok érvényesülni mint Nö.
balról a harmadik :) de az én pulcsim ottvan a balról a második gyereken, mert ő csak pulcsit hozott azt meg lenyulták. szóval én voltam a szeretetszolgálat
hát nem hátsó szándék megmondtam nyíltan. ugyanis nem tartom helyesnek hogy jogsi nélkül ilyen hangos dob legyen a motoron, mert egyből kapja a brájzlit análba szóval elfogadom.. ha minden jólmegy nekem legalább lesz addigra jogsim
lehet hogy most meg akarnak páran kövezni, de :sztem olyan motorra ülj amilyenre akarsz. ne amilyet mondanak. ha szeretnél valamilyen motort ugyse fogsz másmilyent venni. de itt agyba kell eldönteni. mert lehet hogy nem vagy jó motoros, de ha megtudod állni hogy ne mindig stiften közlekedj akkor nagyobb az esélyed. én 17 vok és mito 125 ről ültem 750 k6 ra.. igaz elötte sokat mentem gsr-el, meg gixerekkel. de amikor kipróbáltam a sajátom, és odahuztam neki 2-3 ba pikk pakk 210 fölött voltam. szóval ezt agyba kell eldönteni. remélem hogy énis normális fogok tudni maradni és nem leszek oylan mint a 125 össel hogy végig stift. de ezt neked kell felmérni. ha van rá pénz, és tetszik, és át fogod tenni C be akkor vedd meg, ha ugygondolod hogy nem fogsz tudni normálisan menni akkor ne. mert másnak is baja lehet. de ha megveszed akkor igényt tartok arra az arrow dobra, baráti áron
Már hogy el tudod e adni a felniket vagy nem.