Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma reggel úgy köszöntem be a frumba, hogy boldog nőnapot mindenkinek! Aki pedig nem hiszi, járjon utánna
Rammstein -é a CBR
Nofene, a barátnődnek vettél motort? Fen a jó dolgodat!
csak a BLUE am meg Boldog Nőnapot csajok !

Bettinah neked is boldog nőnapot !
Köszi, épp az elöbb irtam hogy nem tudok érvényesülni itt mint nö. De senkinek nem esett le a nönap.
exactly
polo tema erdekelne ,megmutatnam nemzetkozi vizeken is
Ck a piros
Laptopot vigyéééé ba wááááázzzzeeee! Vagy meg kell hackelni a melóhelyet....
Szerdán és Szombaton vagyok bent..... ;) Guba félretéve...
Köszönjük, neked is!
es persze minden Zoltan boldog nevnapot
boldog Nonapot az itt tartozkodoknak Holgyeknek
Jo napot Holgyek Urak
Én aszondom KB 15 és 25e/db közt menne de mint minden ez is a kereslettől függ.Lehet pikk-pakk eladod lehet fél év mulva is nálad lesz.Szezonban nagyobb a kereslet rá mert törik őket rendesen így ne csüggedj majd elmegy.

A többi meg hát gixxeresek mit vársz tőlük hawai buli fanta és mulatság az életük.Avagy ahogy haver mondaná "gixxeresek......annyi eszük mint egy halom szárított molylepkének"

De azért én birom őket tök jó fejek csak a beléjük bújik a kisördög néha.Pláne ha már masszív motorelvonási tüneteket mutatnak.És hát vaszeg betett nekik a márciusi hideg is.

Bár az én véleményem nem mérvaró egy lassú dobozos túrapondró vok.
Joe!

Gyönnyörű a VAS-ad!
Áhh, inkább csak segítőkész, maradjunk ennyiben
Hol? Ez ilyen egyszerü?
Miért kis_sala, másba is belehet tenni? Ámbátor lövésem sincs... Mondjuk lehet igazad van, hogyha ebbe is beletettek hátra egy Lada kereket... A kétharmadánál lehet szerintem látni a videóban
Hát sajnos ez az amihez túl szöke vagyok
Édes vagy!
hát sztem pár 10 ért simán el lehet adni. csak nem ugy kell hogy gsx-r 1100 felni, hanem adatokat, hátha másba is jó
iwiw
Kollerné Mantler Hajnalka
akit érdekel
Majd kerítünk rá vevőt, még ha Paks is felrobban!
Nem kell egyböl jó kisfiunak lenni. Tényleg semmi gáz, csak egy kicsit sokan voltatok ellenem.
Meg vagyok szorulva és azt hittem el lehet adni azt a felnit.