Én aszondom KB 15 és 25e/db közt menne de mint minden ez is a kereslettől függ.Lehet pikk-pakk eladod lehet fél év mulva is nálad lesz.Szezonban nagyobb a kereslet rá mert törik őket rendesen így ne csüggedj majd elmegy.
A többi meg hát gixxeresek mit vársz tőlük hawai buli fanta és mulatság az életük.Avagy ahogy haver mondaná "gixxeresek......annyi eszük mint egy halom szárított molylepkének"
De azért én birom őket tök jó fejek csak a beléjük bújik a kisördög néha.Pláne ha már masszív motorelvonási tüneteket mutatnak.És hát vaszeg betett nekik a márciusi hideg is.
Bár az én véleményem nem mérvaró egy lassú dobozos túrapondró vok.
Miért kis_sala, másba is belehet tenni? Ámbátor lövésem sincs... Mondjuk lehet igazad van, hogyha ebbe is beletettek hátra egy Lada kereket... A kétharmadánál lehet szerintem látni a videóban
Nem kell egyböl jó kisfiunak lenni. Tényleg semmi gáz, csak egy kicsit sokan voltatok ellenem.
Meg vagyok szorulva és azt hittem el lehet adni azt a felnit.
Bettinah neked is boldog nőnapot !
Szerdán és Szombaton vagyok bent..... ;) Guba félretéve...
A többi meg hát gixxeresek mit vársz tőlük hawai buli fanta és mulatság az életük.Avagy ahogy haver mondaná "gixxeresek......annyi eszük mint egy halom szárított molylepkének"
De azért én birom őket tök jó fejek csak a beléjük bújik a kisördög néha.Pláne ha már masszív motorelvonási tüneteket mutatnak.És hát vaszeg betett nekik a márciusi hideg is.
Bár az én véleményem nem mérvaró egy lassú dobozos túrapondró vok.
Gyönnyörű a VAS-ad!
Kollerné Mantler Hajnalka
akit érdekel
Meg vagyok szorulva és azt hittem el lehet adni azt a felnit.