Haveromék most jöttek haza Ausztriából autópályán 1,1 euro egy liter 95-s ami mai árfolyamon 291 Ft/liter! Autópályán! Falukban 1,05 körül van azaz 280 Ft körül. Ja és kérem ott a melós is 300ezret hazavisz nettó havonta. Van egy kis különbség!
Ugyanmár... Most mit parázol? Amíg ez a nagy büdös belpiaci helyzet, addig nem is lesz másként. Majd, ha rendeződik a gazdasági helyzet, több lesz a fizetésünk és kevesebbet adózunk, majd akkor lesz normális ár. Amíg a jövedéki adó több, mint maga a termék amiért fizetned kell, addig sajnos ne számíts jóra.
Miután a múlt héten nem változtak az üzemanyagárak, szerdától 6 forinttal nő a benzin, és 3 forinttal emelkedik a gázolaj ára - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin átlagos ára eléri a 330 forintot, a gázolajé pedig 303 forint lesz. Közel a 350 forintos benzinár: a legdrágább töltőállomásokon a jelenlegi adatok alapján 346 forint lesz a benzin literenkénti ára, míg gázolajat legdrágábban 324 forintért tankolhatunk szerdától.
A bioetanol (E85) átlagos ára most 229 forint, némi emelkedés itt is várható, mivel ez az üzemanyagfajta 15 százalékban tartalmaz benzint. Az autógáz országos átlagára 175 forint.
Egy évvel ezelőtt a benzin átlagára 255, a gázolajé 250 forint volt.
Az idei évben eddig 17 forinttal emelkedett a benzin, és 9 forinttal nőtt a gázolaj ára.
Az olaj hordónkénti ára 80 dollár körül alakul
holtankoljak.hu
Basszák meg így nálunk szerdától 339 lesz a benzin
Nana... Gyulát azért nem engedem át olyan könnyen
A pusztavacsi motorostali meg tényleg jó szokott lenni... eddig kettőn volt szerencsém részt venni, mindkettőn jól éreztem magam
Most hogy így néztem ThomAce képeit ismerés az egyik hely az erdős de gondolom nem Pusztavacson készül, valakivel amúgy már találkozhattam Pusztavacsi motorostalálkozón?
Ck az nm mostanában lex...
A bioetanol (E85) átlagos ára most 229 forint, némi emelkedés itt is várható, mivel ez az üzemanyagfajta 15 százalékban tartalmaz benzint. Az autógáz országos átlagára 175 forint.
Egy évvel ezelőtt a benzin átlagára 255, a gázolajé 250 forint volt.
Az idei évben eddig 17 forinttal emelkedett a benzin, és 9 forinttal nőtt a gázolaj ára.
Az olaj hordónkénti ára 80 dollár körül alakul
holtankoljak.hu
Basszák meg így nálunk szerdától 339 lesz a benzin
A pusztavacsi motorostali meg tényleg jó szokott lenni... eddig kettőn volt szerencsém részt venni, mindkettőn jól éreztem magam
Boldog névnapot a Zoltánoknak!