Igen. Mindenféle képpen ezt csinálnám. Főleg, hogy közúton legyen némi rutinod, hogyan is megy egy motor. Cross motorral gondolom nem igazán mászkálsz közúton.
- Ha 16 évesen megszerezted az A1 kategóriát (70-80 000 Ft mifelénk), akkor két év múlva bagóért (20-30 000 Ft-ért) megszerezheted az A korlátlant, 18 évesen (15 LE, 11 kw, 125 ccm).
- Ha 18 évesen, minimum 2 éves segédmotoros vezetői engedéllyel mehetsz A korlátoltra (25 kw, 35 LE, ccm korlátozás nincs), akkor 2 évesen mehetsz A korlátlanra. Árak megegyeznek a fentebb leírtakkal. Megjegyzem, hogy a segédmotoros jogsinak a kétéves meglétét nem írják ki sehol (mifelénk) megkövetelik!
- 21 évesen, mindennemű kategória hiányában mehetsz A korlátlanra, ez esetben átlagosan 150 000 Ft a díj.
Én meghalégatok minden véleményt tudom még nem mentem ilyennel meg gyorsaságival se de ez még úgyse most lesz 16 éves vagyok de nem ez a terem hogy meghalok gyors még akarok menni pár kiló métert Amúgy erre a mocikra korlátlan jogsi kell nem? és azt hány éves kortól lehet szerezni 22 nem ? vagy rosszul tudom?
Báttya! Azért valami írásjelet használhatnál ám. Nem bírom eldönteni, hogy hol van a mondat kezdete és vége. A lóerő a te kezedben van, de egy crossmotor után átülni egy Gixxer-re, az azért ég és föld. A másik dolog, hogy ha itt elvéted, akkor legjobb esetben is a taknyodon csúszol végig az úton. Ha nincs mákod, akkor valakit vagy telibetrafálsz, vagy a szalagkorlátra csavarodsz fel. Én nem foglak lebeszélni a GSX-R vásárlásról, mert én is alacsonyköbcentis gép után ültem át nagyobbra, csupán felhívnám figyelmedet, hogy az ilyen "szántok ám vele rendesen" dolog nem azt mutatná, hogy hosszú életű lennél egy ilyen szörnyeteggel a feneked alatt. Senki sem szeretné, ha a vásárlás után pár nappal a gyászjelentések közt látná a neved.
No akkor hatalmas elnézést kérek, ugyanis ez a fenicsík a kedvencem..... Nem gondoltam, hogy ilyen buziul tud kinézni a képeken.....viszont már ezen FASSSZA!
Le ne vedd!
- Ha 18 évesen, minimum 2 éves segédmotoros vezetői engedéllyel mehetsz A korlátoltra (25 kw, 35 LE, ccm korlátozás nincs), akkor 2 évesen mehetsz A korlátlanra. Árak megegyeznek a fentebb leírtakkal. Megjegyzem, hogy a segédmotoros jogsinak a kétéves meglétét nem írják ki sehol (mifelénk) megkövetelik!
- 21 évesen, mindennemű kategória hiányában mehetsz A korlátlanra, ez esetben átlagosan 150 000 Ft a díj.
Amúgy az én felnicsíkom sem éppen hófehérnek látszik a fotón. Némelyik fotón eléggé narancssárgás.
Na most azt hiszem sikerült alulmúlnom önmagam.
Tudom, megint csak pofázok...
Le ne vedd!