Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Crossal nem megyek közúton mert kicsit rárántom és szétszedi a gumit de akkor kezdésnek akkor valami kisebb gyorsasági kéne nem?
Csak azé' mert occsóért felszámoltam nekik egy weblapot meg némi reklámot. Meg mert jófej vagyok.
Na igen, te vagy itt a ThomAce, oszt azé?!
Igen. Mindenféle képpen ezt csinálnám. Főleg, hogy közúton legyen némi rutinod, hogyan is megy egy motor. Cross motorral gondolom nem igazán mászkálsz közúton.
Igen.
Valami olyasmi
kösz akkor most jobban járok ha leteszem most 125 ös re és akkor 18 on leteszem korlátlanra?
Nekem csak 90 000 volt az A korlátlan. Igaz, közel két éve tettem le. Addig meg hát... izé... Benzinnel ment a motor.
Na indultam tesó!
- Ha 16 évesen megszerezted az A1 kategóriát (70-80 000 Ft mifelénk), akkor két év múlva bagóért (20-30 000 Ft-ért) megszerezheted az A korlátlant, 18 évesen (15 LE, 11 kw, 125 ccm).
- Ha 18 évesen, minimum 2 éves segédmotoros vezetői engedéllyel mehetsz A korlátoltra (25 kw, 35 LE, ccm korlátozás nincs), akkor 2 évesen mehetsz A korlátlanra. Árak megegyeznek a fentebb leírtakkal. Megjegyzem, hogy a segédmotoros jogsinak a kétéves meglétét nem írják ki sehol (mifelénk) megkövetelik!
- 21 évesen, mindennemű kategória hiányában mehetsz A korlátlanra, ez esetben átlagosan 150 000 Ft a díj.
16 és fél év.
Hátőőőő. Meg tudom magyarázni.
125 -re mikortól lehet letenni? hány éves kortol
Ja korlátolt jogsi kell amit 21 éves kortól lerakhatsz vagy most leteszed 125-re és 2 év múlva meg korlátlanra....
Köszi SpeedBika!

Amúgy az én felnicsíkom sem éppen hófehérnek látszik a fotón. Némelyik fotón eléggé narancssárgás.
A barátnődnek Gyulával kell rivalizálnia? És mi lesz Gyula barátnőjével?
Ez nem rózsaszín felnicsík kikérem magamnak
Én meghalégatok minden véleményt tudom még nem mentem ilyennel meg gyorsaságival se de ez még úgyse most lesz 16 éves vagyok de nem ez a terem hogy meghalok gyors még akarok menni pár kiló métert Amúgy erre a mocikra korlátlan jogsi kell nem? és azt hány éves kortól lehet szerezni 22 nem ? vagy rosszul tudom?
Áj láv rózsaszín felnicsík. Leszel a barim molni gyuszcsi.

Na most azt hiszem sikerült alulmúlnom önmagam.
Jól pofázol! Osztom a véleményed
Báttya! Azért valami írásjelet használhatnál ám. Nem bírom eldönteni, hogy hol van a mondat kezdete és vége. A lóerő a te kezedben van, de egy crossmotor után átülni egy Gixxer-re, az azért ég és föld. A másik dolog, hogy ha itt elvéted, akkor legjobb esetben is a taknyodon csúszol végig az úton. Ha nincs mákod, akkor valakit vagy telibetrafálsz, vagy a szalagkorlátra csavarodsz fel. Én nem foglak lebeszélni a GSX-R vásárlásról, mert én is alacsonyköbcentis gép után ültem át nagyobbra, csupán felhívnám figyelmedet, hogy az ilyen "szántok ám vele rendesen" dolog nem azt mutatná, hogy hosszú életű lennél egy ilyen szörnyeteggel a feneked alatt. Senki sem szeretné, ha a vásárlás után pár nappal a gyászjelentések közt látná a neved.

Tudom, megint csak pofázok...
Maradjon így a rózsaszín? Doki, Doki...
No akkor hatalmas elnézést kérek, ugyanis ez a fenicsík a kedvencem..... Nem gondoltam, hogy ilyen buziul tud kinézni a képeken.....viszont már ezen FASSSZA!
Le ne vedd!