Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fényt veri vissza
jól néz ki de ez világít vagy a fényt veri visza?
Itt meg már narancssárgának látszik pedig ugyan az a felnicsík nekem ilyen színváltós van
Jóóó vannnna..... ....akkor sem pirosnak, hanem rózsaszínűnek látszik....
Boldog Nőnapot minden nőnemű felhasználónak főleg K.Dórinak,
Boldog névnapot a Zoliknak !
Bazz enyém se rozsaszin hanem piros de benne vagyok ha vesztek nekem másmilyent én felrakom rá, de én nem költök azért
akár hiszitek akár nem én ez előtt simsonnal jártam még meg is van és akinél voltam motor nézőbe azt ajánlották mikor 125 öst néztem hogy erős lez nekem a 125 ös és mikoir a 3 dik nézőbe voltam akkor ebbe a rm 250 esbe szerettem bele van egy jó haverom nepperkdeik és ő mondta hogy mindegy milyen motort veszel mert a lovak a kezedbe vannak annyira megy ahogy te húzod és eddig szeptemberbe vettem meg a gépet hétvégén megyek vele 1fél 2 órát és eddig nem estem vele de szántok vele rendesen
Jön a jóidő, de szerintem a hét hátralévő részében leteszem kicsit pihenni a Beccy-t, mert nagyon nem szeretném, ha megfetrengene valahol.
Te Töki! Összekócolom a bukósisakodat ám, ha ilyeneket csinálsz.
Én inkább egy kisebb Gixxer-t mondanék. Vagy úgy, hogy totál ésszel kezdi el vezetni, mert fetrengés lesz az első kanyarban. De úgyis jön valaki és megszakérti a témát ismételten.
A gond nem ott kezdődik, hogy valaki kisköbcentis motorról átül egy nagyra. Ott kezdődik a gond, hogy ha nem tudja ezt észben levezetni. Ergo: Nagyköbcenti, több ló, nagyobb lendület -- óvatosabban vezetek, míg összeszokok a géppel. De tudom, megint csak faszságokat beszélek. Úgyhogy szopjatok le mind!
Csak a megmaradt felnicsíkból ne utánozzák már az ötletemet a fejidom szépítésre.
Hát ez papa NEM CROSS! Kicsit fura a kategóriaváltás, de én inkább a helyedben előbb egy kisebb tesóval mondjuk egy GSR-600-al kezdeném a kategória váltást, vagy hasonlóval.....
Sok sikert a megvalósításhoz, kívánom, hogy sikerüljön!
Széles utat neked is a cross-pályán...
Hogy honnan szerzik ezt a rózsaszín felnicsíkot.....? Férfi szín nem volt...?
Gyulának is összedobunk egy férfias színű felnicsíkra.....
azt én se nagyon tetszenek a gixerek de nincs pénzem a nyáron vettem meg a crosst ez is nagyon tetszik de érdekel a gixer is majd ha lesz pénzem akkor veszek egyet
Szia!

Szép gép és nem sok benne a kilóméter sem....már csak a végén nem értem, hogy mi az az autóra, vagy motorra csere?
Miért akar valaki motort motorra cserélni? Vagy miért autó is? Hát most vagy autót, vagy motort akar az ember nem?
De az lehet, hogy hiteles a VAS és már nem bírja fizetni és úgy van vele, hogy mindegy csak vigye valaki....
Apukám te vagy az igazi BRINGÁS, meg Szobabicaj...... CSAK VIGYÁZZ MAGADRA és szerintem még tedd le a VAS-at ilyen gány időben, mert gondolom nem szeretnéd, hogy egész nyáron Peppe javítgassa az idomaidat....
Abban én is. Jó dolog lenne egy Gixxer-es póló.

Nekünk volt anno tervünk rá, de aztán egy éve szétment a banda, azóta nem feszegettem a témát. Nincs lelkierőm mégegyszer összehozni egy motoros társaságot.
ThomAce........NEM....NEM ÉS NEM.....nem lesz Hello Kitty-s alapszínű, sem mintájú póló.....
Szép napot Gixxer társak!
Olyan szar idő van, hogy már fos. Reggel 6:40-kor indultam Kaposvárról. Tankoltam egyet a Shell-nél. Fasza -4°C volt. Továbbmentem tunkolás után. Valahol Igal környékén úgy le volt fagyva az út, hogy a hegyről lefelé fullon elzárt gázzal jöttem le. A kormányhoz is alig mertem hozzányúlni, úgy csúszkáltam. Nagyon szar volt. Nem kicsit volt para a dolog, mert egyszer a kanyar közepén elkezdett csúszni a motor segge. Utána óvatosabban mentem megint. Aztán jött a hóesés. Siófokig esett a hó. 9:30-ra értem be a munkahelyemre. A 7-esről mikor felkanyarodtam az elkerülőre, a felhajónál szépen egyenesen becsúsztam az éppen lehajtó-ágba. Elsőfék, semmi hatás... Hátsófék, szitál... na mondom itt szépen kieresztjük, mert fetrengés lesz. Kavicsfelhordáson álltam meg. Na utána mentem tovább. Kezem lefagyott, asszony majd megőrült, mert nem tudta, hogy mi van velem, mert nem vettem fel a telót a szakadó hó miatt.

No de szépnapot mindenkibe, és boldog Nőnapot!
sziasztok szerintetek ezt érdemes lene megvenni vélemény
Még arra gondoltam, hogy ha nyomjuk az egyenpólót, akkor hátra oda kéne maszkírozni mindenkinek a felhasználónevét!
Elöl pedig a Gixxer felségjelzés olyan elrendezésben, mint például ahogy a labdarúgók mezén vannak a logók

Így kivédhetjük az SV-s pilótákat Nyugi Zoli, te már félig Gixxeres vagy!....
Ha összejön pár emberke a pólók ügyében, akkor lehetne mindenkinek egy ötlettel előállni és Tutis és én, meg akik még vágják a Photószopót, akkor készítenénk mintát is....
Szeva Zoli!

Neked pedig Sok Boldog NEMZETKÖZI Névnapot Kívánok....még vagy 100-at !

Az egyik haverom azt mondta születésnapomkor, hogy boldog születésnapot Dokikám....még vagy ugyanennyit..... háááá mondom FUCK!...még csak 25 vagyok......

Erre azt mondja.....ohhh...motorozni még pont elég......te meg azután, hogy nem tudsz motorra ülni úgyse vagy boldog.......szenvedni meg a fasz sem akar tovább ebben a mai világban....