Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha csinált pörit, akkor kínáljon meg minket is!
erre voltam kiváncsi..D: hogy szegény nyuszi hütő rács töltelék lett vagy kajázható
Nincs nálam hazavitte de vszinű
Azé pörit csináltok belőle?
Nem tovább futott xd hülye.....
csáá
és szegény nyuszi nagoyn meghalt?
Örök igazság: Az életben semmi sincs ingyen, csak a levegő. - hát ezt nem koppognám le

egy nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek !
Nem ismered vt osztálytársa....
Húbasszameg!
Kit csapott el a nyúl?
Dolgom volt általában mindig itt vagyok csak havert mentem menteni elcsapott kocsival egy nyulat és szerencsétlenül járt mert leszakadt a fél lökös Ezért kell vigyázni így esti közlekedéssel mert ha ez gixerrel történik
Dee tudtam nem csalódtam bennetek
faszé kell mindig elmenned. ittlennél akkor képbe lennél. ez már nem fórum hanem chat
Kúúúúúrvára ügyesek vagyunk.Nem tudtad?
Bazz hogy teletudjátok xarni a fórumot 10-20 perc alatt
Jóéjt!
Igazad van. Túl sok olyan embert ismerek, hogy hitelre veszi még a levegőt is! Szerintem ez rohadtul nem normális dolog... Én úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy szépen megdolgozok valamiért, és ha megvan a keret, akkor felteszem magamnak a kérdést:
- Valóban kell ez nekem, ha ezidáig kurvajól elvoltam nélküle?
- Miben váltotat meg, hogyha megveszem?
És innentől kezdve egyenes út, hogy megveszem, vagy sem.

Örök igazság: Az életben semmi sincs ingyen, csak a levegő.
na hess a picsába aludni. béka beléd
Nauff.
Bocs az offokért jóéjt! ,
Éljenek a gsxresek, meg a Zoli!
Szippanncsatok paripafaszt!
ez mindig igy szokott lenni.. mint a tőzsdén. a nagyemberek gonodlnak eggyet, eladják egy csomo részvényüket, mindnek beszarik hogy jajj biztos bajvan, ők is eladják erre a nagyok meg olcsón megveszik. ki van itt számolva mindne
Nemtökmindegy.Legalább a farokidom nem sérül ha perecelsz.
Persze, hogy nem véletlen....
Ki van itt találva minden......két-három ember rájön, hogy lehetne még több pénzt keresni.....pánik......globalizált lófaszt végigszoptatják a földrészeken, az emberek párnábavarrt pénzét kihámoztatják, akinek eddig is volt annak még több lesz, aki meg próbál összekapni valamit, annak meg kihúzzák a lába alól a talajt...persze az is hozzátartozik, hogy pl.:itt magyarországon (is) sok család, ember akart hirtelen sokat.....nagyot......drágát......csak elfelejtették, hogy ez nincs ingyen.....persze vannak kivételek...kényszerek....stb, de a nagy átlag sajna szop....és a hitelképes emberek kiszolgálására felépített iparágak is túlduzzadtak (építőipar....szolgáltatások.....fogyasztás...) és ez erre a szivatásra már dominóként borult.