Dolgom volt általában mindig itt vagyok csak havert mentem menteni elcsapott kocsival egy nyulat és szerencsétlenül járt mert leszakadt a fél lökös Ezért kell vigyázni így esti közlekedéssel mert ha ez gixerrel történik
Igazad van. Túl sok olyan embert ismerek, hogy hitelre veszi még a levegőt is! Szerintem ez rohadtul nem normális dolog... Én úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy szépen megdolgozok valamiért, és ha megvan a keret, akkor felteszem magamnak a kérdést:
- Valóban kell ez nekem, ha ezidáig kurvajól elvoltam nélküle?
- Miben váltotat meg, hogyha megveszem?
És innentől kezdve egyenes út, hogy megveszem, vagy sem.
Örök igazság: Az életben semmi sincs ingyen, csak a levegő.
ez mindig igy szokott lenni.. mint a tőzsdén. a nagyemberek gonodlnak eggyet, eladják egy csomo részvényüket, mindnek beszarik hogy jajj biztos bajvan, ők is eladják erre a nagyok meg olcsón megveszik. ki van itt számolva mindne
Persze, hogy nem véletlen....
Ki van itt találva minden......két-három ember rájön, hogy lehetne még több pénzt keresni.....pánik......globalizált lófaszt végigszoptatják a földrészeken, az emberek párnábavarrt pénzét kihámoztatják, akinek eddig is volt annak még több lesz, aki meg próbál összekapni valamit, annak meg kihúzzák a lába alól a talajt...persze az is hozzátartozik, hogy pl.:itt magyarországon (is) sok család, ember akart hirtelen sokat.....nagyot......drágát......csak elfelejtették, hogy ez nincs ingyen.....persze vannak kivételek...kényszerek....stb, de a nagy átlag sajna szop....és a hitelképes emberek kiszolgálására felépített iparágak is túlduzzadtak (építőipar....szolgáltatások.....fogyasztás...) és ez erre a szivatásra már dominóként borult.
egy nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek !
Kit csapott el a nyúl?
- Valóban kell ez nekem, ha ezidáig kurvajól elvoltam nélküle?
- Miben váltotat meg, hogyha megveszem?
És innentől kezdve egyenes út, hogy megveszem, vagy sem.
Örök igazság: Az életben semmi sincs ingyen, csak a levegő.
Éljenek a gsxresek, meg a Zoli!
Szippanncsatok paripafaszt!
Ki van itt találva minden......két-három ember rájön, hogy lehetne még több pénzt keresni.....pánik......globalizált lófaszt végigszoptatják a földrészeken, az emberek párnábavarrt pénzét kihámoztatják, akinek eddig is volt annak még több lesz, aki meg próbál összekapni valamit, annak meg kihúzzák a lába alól a talajt...persze az is hozzátartozik, hogy pl.:itt magyarországon (is) sok család, ember akart hirtelen sokat.....nagyot......drágát......csak elfelejtették, hogy ez nincs ingyen.....persze vannak kivételek...kényszerek....stb, de a nagy átlag sajna szop....és a hitelképes emberek kiszolgálására felépített iparágak is túlduzzadtak (építőipar....szolgáltatások.....fogyasztás...) és ez erre a szivatásra már dominóként borult.