Én motort? az én kezeim közé sztem max egy robogó való... nincs az az ember aki bevállalná h nagyobb motort adjon a fenekem alá...
pláne hogy Gyula még a simsonon sem volt hajlandó megtanítani motorozni ( merthogy még az is félti tőlem )
Szevasztok!
Boldog Nőnapot meg Zolit!
A póló téma engem is érdekel, majd próbálok ps-el gyártani én is valamit.
Felnicsíkhoz térve én maradok a narancsnál!
További szépet...
Háááát az ilyen hűségnyilatkozatos lófaszok, egyenlő egy nagy SÓDEROS F@SSZAL A HÁTSÓDBA.....
Nekem volt, de haver használta....6000Ft/hó és korlátlan idő......de egyszer csak nem fizette és nekem kellett.....ezután bementem, hogy lemondom, mire közölték, hogy hűségszegés miatt, ha lemondom, akkor 25.000Ft-ot és +6000Ft -ot kell kifizetnem....
Vagy átrakjuk egy telós előfizura, ami 1750Ft/hó és 50percet lebeszélhetek ingyéé.......és így olcsóbbra jön ki......most juliusban tudom lemondani véglegesen.........
pláne hogy Gyula még a simsonon sem volt hajlandó megtanítani motorozni ( merthogy még az is félti tőlem )
Boldog Nőnapot meg Zolit!
A póló téma engem is érdekel, majd próbálok ps-el gyártani én is valamit.
Felnicsíkhoz térve én maradok a narancsnál!
További szépet...
Nekem volt, de haver használta....6000Ft/hó és korlátlan idő......de egyszer csak nem fizette és nekem kellett.....ezután bementem, hogy lemondom, mire közölték, hogy hűségszegés miatt, ha lemondom, akkor 25.000Ft-ot és +6000Ft -ot kell kifizetnem....
Vagy átrakjuk egy telós előfizura, ami 1750Ft/hó és 50percet lebeszélhetek ingyéé.......és így olcsóbbra jön ki......most juliusban tudom lemondani véglegesen.........
NO KELL AZ ENYÉM Tutis?