Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki félti még sort se kerítettünk rá hogy ráülj...
Én motort? az én kezeim közé sztem max egy robogó való... nincs az az ember aki bevállalná h nagyobb motort adjon a fenekem alá...
pláne hogy Gyula még a simsonon sem volt hajlandó megtanítani motorozni ( merthogy még az is félti tőlem )
Te vagy a fórum kabalája!
Na mi folyik itt mi van velem?
dehogyis. még jó. te mikor veszel motort?
Jólvan na... én már csak ilyen pirulós lány vagyok De ilyen bolondok fórumtársaságában csodálkoztok h pirulok?
Gyula a mi celebünk! Csipázom a kölköt!
háhh nem akartalak zavarba hozni. tudjuk hogy gyulánk tökös legény csak kérdés hogy kin van a tök
Szevasztok!
Boldog Nőnapot meg Zolit!
A póló téma engem is érdekel, majd próbálok ps-el gyártani én is valamit.
Felnicsíkhoz térve én maradok a narancsnál!
További szépet...
Hooogy elpirultál, mikor Salamon ezt mondta.
Naa... Nem kell sajnálni Az első megnevezés illik rám... vagyis.. résvezérelt...háát... még mindig érdekes megnevezés... de inkább mint az utóbbi
Ugye a részvét
ez a helyes megnevezés... bár ha te brévezérelt vagy akkor szegény gyulámat sajnálom
résvezérelt?... nah ezt is most hallom először... avagy olvasom...
navégre. egyetlen résvezérelt maradt már csak a fórumon
Jézusom...
csak a fiatalok tartják itt a frontot, akik hétközbe nem kapnak páunszit
Lehet
tipp miért üres a fórum
Itt van az este most meg mindenki eltűnik fórumról?
na vagyok srácok. gyarapszik a fórum. amugy leirom mégegyszer boldog nőnapot és névnapot.
Látom megint szófosásotok volt olvashatok vissza 5 oldalt
Háááát az ilyen hűségnyilatkozatos lófaszok, egyenlő egy nagy SÓDEROS F@SSZAL A HÁTSÓDBA.....

Nekem volt, de haver használta....6000Ft/hó és korlátlan idő......de egyszer csak nem fizette és nekem kellett.....ezután bementem, hogy lemondom, mire közölték, hogy hűségszegés miatt, ha lemondom, akkor 25.000Ft-ot és +6000Ft -ot kell kifizetnem....
Vagy átrakjuk egy telós előfizura, ami 1750Ft/hó és 50percet lebeszélhetek ingyéé.......és így olcsóbbra jön ki......most juliusban tudom lemondani véglegesen.........

NO KELL AZ ENYÉM Tutis?