Nekem nincs gondom. 160-as tempónál is tökéletesen hallani. Néha mondjuk majd beszartam tőle, mert benyögte ótópályán: "a következő lehetőségnél jobbra"
Nagyobb, mint egy telefon, de pont akkora, amekkorára nekem szükségem van. Van egy fujifilm A170-es fényképezőgépem. Na a HTC Kaiser, annál kicsit kisebb és vékonyabb.
Nameg az IGO kilőve.Nem tudja a scala ridert kezelni.Így bukó alatt nem lehet hallani.Viszont a simbian s 60 alapú garminos cucc mindent gond nélkül áttol a bluputtyos fülesre.120-ig mindent hallok a nénit,zenét,telefont.
HTC Kaiser. Zene, Video, Fotó, PDF reader, fullos Word, Excell, 3G, Wifi, GPS, Bluetooth, érintőképernyő... Sokan álmodnak ilyen telefonról. Ha meglátják nálam, gyakran megkérdik, hogy milyen kütyü ez, mert PDA-val ritkán látnak telefonálni embereket, főleg, hogy kicsúsztatható a billentyűzete...
és amikor jó édes apám motorját toltuk ami 300+ és televolt csomaggal. az volt a szerencse hogy a dombon pont átgurultunk, és akkor csak pár száz métert kelett tolni.. kicsit bután néztek ránk a kúton amikor fél óra alatt értünk oda egy ekkora böszme szarral
Idézném azt, amit Pici (Mayer Zsolt - Főnix MC) küldött nekem tegnap este:
Feladó: Juhász János
Elküldve: 2010. március 7. 20:50
Tárgy : 2010.Ápr.23-24,motorostalálkozó-KOMÁROM
Szia légyszíves küldjed tovább az ismerőseidnek is.
Köszönöm.
http://www.motorostalalkozo.co...
Portyázó Magyar Janó