Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nincs gondom. 160-as tempónál is tökéletesen hallani. Néha mondjuk majd beszartam tőle, mert benyögte ótópályán: "a következő lehetőségnél jobbra"
Az árak érdekelnének majd!
Nagyobb, mint egy telefon, de pont akkora, amekkorára nekem szükségem van. Van egy fujifilm A170-es fényképezőgépem. Na a HTC Kaiser, annál kicsit kisebb és vékonyabb.
Nameg az IGO kilőve.Nem tudja a scala ridert kezelni.Így bukó alatt nem lehet hallani.Viszont a simbian s 60 alapú garminos cucc mindent gond nélkül áttol a bluputtyos fülesre.120-ig mindent hallok a nénit,zenét,telefont.
Egy kis felhívás Gixxer-család!

Idézném azt, amit Pici (Mayer Zsolt - Főnix MC) küldött nekem tegnap este:

Feladó: Juhász János
Elküldve: 2010. március 7. 20:50
Tárgy : 2010.Ápr.23-24,motorostalálkozó-KOMÁROM

Szia légyszíves küldjed tovább az ismerőseidnek is.
Köszönöm.

http://www.motorostalalkozo.co...

Portyázó Magyar Janó
Nem túl nagy?
A gps miatt kelett a nagy kijelző.De a videó is nagyon bejön.Unalmas 10-20 percek az egérmozi mellett nem gond.
HTC Kaiser. Zene, Video, Fotó, PDF reader, fullos Word, Excell, 3G, Wifi, GPS, Bluetooth, érintőképernyő... Sokan álmodnak ilyen telefonról. Ha meglátják nálam, gyakran megkérdik, hogy milyen kütyü ez, mert PDA-val ritkán látnak telefonálni embereket, főleg, hogy kicsúsztatható a billentyűzete...
Köszönöm, de én nem a videókamerára, hanem a számítógépes programra gondoltam!
nekem most 6300 van. ez midnent kibír. de a következő tutti nokia e71 lesz.
A nokia 5100 egy haláli mindenes.Zene,video,web,wifi,gps minden van benne.
egyik haver a k3 ba ugye elvileg 17 literes neki a kuton 17.6 ment bele :D
ha még tudnék is dejólenne. de ezért a köv telóm már olyan lesz, hogy amikor majd épp trónolok akkor is tudjak egyből reagálni minden faszságra
Milyen jó is ott netezni wi-fivel?
a függő
Buszt azért nem tolok.
szarni se megyek telefon nélkül. nem hogy motorozni
Rugdostam szegényt.Így leengedtem picit.
Mekkora súly volt?Stoppolhattál volna.Nameg én spec a telefont is otthon hagytam.
és amikor jó édes apám motorját toltuk ami 300+ és televolt csomaggal. az volt a szerencse hogy a dombon pont átgurultunk, és akkor csak pár száz métert kelett tolni.. kicsit bután néztek ránk a kúton amikor fél óra alatt értünk oda egy ekkora böszme szarral
forrt az agyvized mi
nyáron egyrészes bőrruhába 35fokban megragadt apriliát tolni 8km-en ? na, na, na ki a király kötsög ?
Érdekes hogy papíron egész sovány az a 169 KG.De tólva mintha egy kamion lenne.
Sajnos nem.De ziháltam mint egy mozdony és pont úgy gőzölögtem.
Leadtál akkor pár kg-ot