Húúha...volt itt tegnap este ám mindenről szó...nemgyőztem olvasni...
Váááá gyerekik.....szobabringa tud komoly is lenni néha?
Reméljuk Gyula, hogy tényleg jó idő lesz 20.-án......én speciel 8-10 fokkal eső nélkül megelégednék....
Speed...rakd fel a rendszámodat, mert seggbe rúglak 20.-án..... És ésszel közlekeggyééé wazzzzeee.....
Én is benne lennék az egyenpólóban, de csak akkor ha valami igényes darab és nem csak egy GSX-R vasalt valami....
Sőőőt....alapíthatnánk motoros klubot is.....majd közösen nyitunk valami jó kis törzshejet.... A pultozást vállalom...
Ott van a DRZ rendszáma..... vagyis megkéne keresni valamelyik szobában....
Szerintem ne add kölcsön ha nem akarsz csekket kapni vagy egyből egy pár évet gyorshajtásért....
Majd küldik igy valami dojcse baromnak...He-He...
Egyenessen az űrből....!
Olaszból van csak a haveromnak volt német rendszáma aztán csak rádobta hogy legyen rajta valami...
Most intézem a Hungarise rendszámot...
Nem a fenét nem! Ő rosszabb, mint én, szerintem... Hamisítatlan Sikari vér folyik bennünk! Ahogy olvasom a ZX-7R topikot, látom a hülyeségeit... Nem változott francot se. Ja, és amikor 6-7 éves voltam, akkor tanított motorozni. Kétszer is eltaknyoltam a robesszal a bugyisi krosszpályán, le akartam nyomni a négyötvenes RM-Zket... Bukó minek, felsőtesten semmi Úgykő. De semmi bajom se lett, sőt még nem is értettem, mi a faszé estem el a mélyhomokban, a pálya mellett csőgáznál...
Sok Boldog Nőnapot Kívánok Neked és minden nő nemű fórumozónak!
Vagy mit.....
Tudod mi a probléma ezekkel? Gyenge és nagyon nehéz....
Amúgy 10 éve tetszett, ma már nem vennék.
Arra felrakom, hiszen a volt szomszédommal összedobtuk az új tartómat...
Én közlekedjek ésszel, amikor a saját unokatesóm rángat a rosszba?
Aztán hogy vagy jóember?
Húúha...volt itt tegnap este ám mindenről szó...nemgyőztem olvasni...
Váááá gyerekik.....szobabringa tud komoly is lenni néha?
Reméljuk Gyula, hogy tényleg jó idő lesz 20.-án......én speciel 8-10 fokkal eső nélkül megelégednék....
Speed...rakd fel a rendszámodat, mert seggbe rúglak 20.-án..... És ésszel közlekeggyééé wazzzzeee.....
Én is benne lennék az egyenpólóban, de csak akkor ha valami igényes darab és nem csak egy GSX-R vasalt valami....
Sőőőt....alapíthatnánk motoros klubot is.....majd közösen nyitunk valami jó kis törzshejet.... A pultozást vállalom...
Szerintem ne add kölcsön ha nem akarsz csekket kapni vagy egyből egy pár évet gyorshajtásért....
Majd küldik igy valami dojcse baromnak...He-He...
Olaszból van csak a haveromnak volt német rendszáma aztán csak rádobta hogy legyen rajta valami...
Most intézem a Hungarise rendszámot...
Na télleg húzok... Holnap majd átesek.
Látom, te is türelmetlenül várod a tavaszt Honnan hozattad a gépet? Mert láttam Olaszországot, német rendszámot, minden finom falatot...
A robogós sztori az úgy volt igazolom.......
Boldog vagyok ,hogy sikerült megfertőzni....