Nyaszóval nem teljesen igaz hogy nem megyek.Csütörtökön még belovagoltam a melóba de olyan baxott hideg volt hogy ha rágóztam volna az is belefagyott volna a pofámba.Ruha jó semmi gond nincs vele de a pofám és a kezem elfagyot.Mondom vissza már nem megyek vasárnap úgyis teozás lesz bennt megodjuk Tsanyival bent még targonya is van amivel faszán meg lehet emelni.
Ma esett hó sütött nap 20 perces váltásokkal és még mindíg hideg.Mire kész lett a próbaúton majd pofáraesés lett mert foltokban ami leesett az oda is fagyott.Fék be kerék majdnem ki oldalra.Első is meg hátsó is.A hátsó nem gáz az benne a pakliban de első para nekem drága a tank is meg a fékkar is.
Kocsi meg momentán ma nem készült el.Be kéne reggel dobni az önröfit mert keserve lenne csak úgy hopp kitólni 20%-os emelkedőn.
Nya ennyi a szitu.
Márpedig az MDF-SZDSZ tuti kihullik. Vagy az MCF-Romák is megelőzik őket!
Különben én meg úgy vagyok vele, hogy amelyik titkosít mint az állat, az a párt sáros.
Másrészt meg a faszom tele vana multikkal. Meg ittvannak az izraeli fitymátlanok...
tuggya tököm mi lesz itt. sztem ez az egész gazdaság téma egy két olyan emberke kezébe van a világon akik most is jack daniels-t szürcsölgetnek a bentley-ükbe... nem mi fogjuk megváltani ezt a világot. tetves kis bábuk vagyunk
Ja csak a narancsok között is rengeteg a komcsi.....
Mintahogy Csurka is Kádár ölebe volt......alkesz fasz....a nagy vadászatok utáni dajdajon alig bírták összeszedni az asztal alól....a jó kis kommunizmusban...
Szerintem ezen már túl kellene lépni,ezt nem neked mondom Zoli, hanem úgy általában...mert mindenkinek van sara az előző rendszerben...miért titkos a 3/3 lista? he? Na itt a baj.....itt mindenki sáros, és aki a kommunizmust szidja öreg (öregedő)jobboldaliként az a saját bölcsőjébe szarik, és ezt megteheti míg titkos iratok, meg mesterséges zűrzavar van...nem szabad egyik oldalnak sem hinni....figyelni kell ki mit csinál, és felírni.....megjegyezni.......nem elfelejteni....szerintem ez jobb....lelkünknek mindenképp.... Jön a szavazás......elővenni........vagy nem.
Amúgy tényleg nem ártana rebootolni a politikát, és erővel nyomulni, csak ezt már ekkora szembeszéllel...... ,
Nem akarok pesszimista lenni.....csak beszélgetünk!
Mdf ha kihullik a parlamentből...Dávid Ibolyáéknak lejár a mentelmi jog, őket is várják az ügyészségen a jó kis papírok.....nem is lenne baj.. Egy kis tiszta víz....
Igaz SV-n is.De legalább praktikus.
Túramalacom...
Fogyasszá....adózzá......nyugdíj előtt dögöjjé......
Ma esett hó sütött nap 20 perces váltásokkal és még mindíg hideg.Mire kész lett a próbaúton majd pofáraesés lett mert foltokban ami leesett az oda is fagyott.Fék be kerék majdnem ki oldalra.Első is meg hátsó is.A hátsó nem gáz az benne a pakliban de első para nekem drága a tank is meg a fékkar is.
Kocsi meg momentán ma nem készült el.Be kéne reggel dobni az önröfit mert keserve lenne csak úgy hopp kitólni 20%-os emelkedőn.
Nya ennyi a szitu.
Különben én meg úgy vagyok vele, hogy amelyik titkosít mint az állat, az a párt sáros.
Másrészt meg a faszom tele vana multikkal. Meg ittvannak az izraeli fitymátlanok...
Mintahogy Csurka is Kádár ölebe volt......alkesz fasz....a nagy vadászatok utáni dajdajon alig bírták összeszedni az asztal alól....a jó kis kommunizmusban...
Szerintem ezen már túl kellene lépni,ezt nem neked mondom Zoli, hanem úgy általában...mert mindenkinek van sara az előző rendszerben...miért titkos a 3/3 lista? he? Na itt a baj.....itt mindenki sáros, és aki a kommunizmust szidja öreg (öregedő)jobboldaliként az a saját bölcsőjébe szarik, és ezt megteheti míg titkos iratok, meg mesterséges zűrzavar van...nem szabad egyik oldalnak sem hinni....figyelni kell ki mit csinál, és felírni.....megjegyezni.......nem elfelejteni....szerintem ez jobb....lelkünknek mindenképp....
Amúgy tényleg nem ártana rebootolni a politikát, és erővel nyomulni, csak ezt már ekkora szembeszéllel......
Nem akarok pesszimista lenni.....csak beszélgetünk!
Mdf ha kihullik a parlamentből...Dávid Ibolyáéknak lejár a mentelmi jog, őket is várják az ügyészségen a jó kis papírok.....nem is lenne baj..
Busz,metro,villamos.