Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Csicseri!
Szerintem ki lehet mosni, csak számolj vele, hogy elengedi a színét, és összemegy, ezért vidd el valami tisztítóba, ahol vegyszeresen kimossák, vagy szard tele és küldd el valamelyik jó haverodnak, hagy örüljön neki!
Szia!
Hehe....ekkora faszt mint én, nem találsz sehol , csak itt a fórumon....itt kényelmesen elpondróskodok , és beszélek mindenféle faszságokat....még neked is......szinte azonnal...ha nem itt vagyok motorkázok, akkor viszont az ország minden pontján megtalálsz
Tettrekész csak hülyeségben vagyok...ha kell bármiről infó, zsebből nyomom
Légyszíves töltsd ki az adatlapod, mert így azt hiszem valami hitvány arctalan kis kóborbulának válaszolok, nem valami minőségi illatos suncinak....! ,
A felniket eladtad már? ,
Kicsit rövidebb a "pálya" de szinte ugyan az.
szóval oylan mint mecsekpihenő. akkor semmi új
Nem pálya az hanem a 82-es út tele szalagkorláttal, nagyra nőtt fákkal az út mellett. Amolyan kamikáze pálya, sz'al bukósisak használata erőssen javasolt.
mipöcsöm ez a csesznek ring? nempálya?
melyik pálya milyen?
fasza. de én a lejössz ide alatt pécset értettem amugy tuggya valaki hogy milyen ez a pálya?
csesznek ring? az hol a pibe van?
Csesznek-ring? Vigyetek engem is!
Persze, hogy motorozok. Már megnyitottam ezt az évet.
Majd megbeszélem a párommal, hogy mikor megyünk arrafelé, aztán meglátjuk. SpeedBikának már megigértem, hogy megmutatom neki a Csesznek-ringet.
Na akkor motorozol...
na fasza nyáron nem jársz erre?
Ez Kaposváron van. Most itt vagyok. Majd holnap reggel megyek vissza Székesfehérvárra.
itt pécsen volt egy két mohikán. pl haver a k8 ezerrel nyakig beöltözve szögelte neki
Lám, felétek is széttépték a szegfűs plakátokat A cigányok mifelénk ezeket szedik össze, és ezzel fűtenek...
Sziasztok!

Tegnap alig volt motoros az utakon. Csak egy Varradero-s motorost láttam, aki úgy ment, mintha nyár lett volna. Tépte neki igen keményen. Én most spórolós tempóban (- 100km/h) bandukoltam a 7-esen. Nem mondom, nem rohadt le rólam a ruha...
Na azért nem tök mindegy... Már pedig azért nem, mert lesznek jobb idők is. Én optimista vagyok. Elkészül a BalatonRing, a néges metród, az M9es, meg hasonlók. Nem fogjuk mi az életünket leélni 80 000 Ft-os nettó fizetéssel, és 40 000 Ft-os gázszámlával.
srácok ebbe az évbe elvileg kellene jönnie az uj 600-750 szériának nem?
nem tök mind1 ? mire elkészül mi már a föld alatt leszünk
u.i. a 4es metro is .... 100év
Srácok! Mikor akarják megépíteni az M9es autópályát? És hol lesz a nyomvonala? Mert letöltöttem a BalatonRing tanulmányát, aztán írták benne, hogy "az m)es autópálya megépülése után jobb lesz a megközelíthetősége a versenypályának."
nem azért vettem tejfölösdobozt hgoy leszedjem mindenét amugy meg ha motort akarok látni nézegetem apám 1800 V2 jét
Szedd le azt is.Egy motor attól motorkinézetű hogy látszik mindene .