Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mekkora nemi diszkrimizáció.. mért midnig a faszi a lényeg mértnem tudnak a csajok technikázni?

a technika is számít...
Köszi-köszi!
Szia!
Szerintem ezzel művészet boldoggá tenni magad .....persze ha nem szereted a kihívásokat, akkor jöhetnek a 18+ -osok!
perverz.. mondtam én..
Hát nem tudom akkor mekkora szád volt, de most beleugranék szívesen, és letolt gatyával összeszarnám magam! ,
az elég kevés cm
Pontosabban magamévá tettem a 11 -esemmel... , ,
Magamévá tettem ott helyben az árokparton......
Amúgy semmit..zsebre vágtam az idomdarabokat, azt mentem tovább az utamra....
Otthon megcsináltam, azóta úgy üzemel...régen volt....
A biztonság kedvéért beszereztem egy komplett oldalidomot minimális sérüléssel, hátha mégegyszer erre vetemednék... ,
Én se, de nem lehetett nagy szám.
bele sem merek gondolni
Levetkőztetted a gixert? ésésés mit csináltál vele amikor már teljessen meztelen volt?
Csá Bik(e)ni!
Az a lóvé most megy el kampányokra, meg magánvagyon gyarapításra ...M9 -es később lesz...
Leszedi, csak egy kis figyelmetlenség kell hozzá, és egyből csupaszmotor lesz belőle...
Én tudom...
Megkapod ne aggódj.....
Ezek senkiről nem feledkeznek meg, ha padlást kell söpörni....
Nektek.....
Ma már motoroztál?
Szia Zoli32!
Asszem a nagy szőrös medve motor, és menetszél nélkül is megerősítené a nyakizmaidat, ahogy nyomná a fejed a tarkódnál fogva a varacskos, izzadt, csattogós első teleszkópjára!
Broáffff.... ,
SzaszEli.
Bassza hát. Jóhogy bassza, de ezt most átengedem Neked, mégmielőtt megveszel előlem valamit.
Úgyúgy.... , , ,
csumpa férfi imádó
Estét Gixxer imádók
Szia dominő123!
Bassza a csőrödet, hogy kíván mi? , , ,
Használj alatta cérnakesztyűt, abba izzadjon a tenyered, és azt cserélgesd a kesztyűben, az enyhít a problémádon, vagy lásd az előbbi hozzászólásom 2. felét!