Mielőtt még elküldenél brájzlizni, leszögezem, hogy abszolút nem volt célom a feszültségkeltés! Lehet most félreértelmeztem, csak jobb a béke. Különben kíváncsi voltam a véleményetekre. Nekem ez azért kellett, hogy tágabb legyen a látóköröm, úgyhogy ezt köszönöm neked, meg Zolinak is!
Szavazólapot hazahozni... Be is kéne kereztetni
Van 40 mm átmérőjű bordázott betonacélom, vágok neked 2 db ot telóhosszban azt befogod (behegeszted) a villahídba,azt gyííííííí...
Tartós lesz....és fogyni is fogsz....
Nem írom le a véleményem róluk, szerintem be kellene fejezni a felesleges feszültségkeltést, a jobbik símogatja az emberek igazságérzetét...meg önérzetét.....szavazatokért.....
Ők már megint azt csinálják szerintem, amit el kellene felejtenünk, bár nagyon jó lenne egy kemény elszámoltatás,tényfeltárás, de a jelenlegi befektetői, külfölditőkefüggő fosgyenge magyar valóságban elvéreznének. Az a jobbikos nő most nem jut eszembe a neve, olvastam tőle értelmes dolgokat, csak az a baj, hogy az általa leírtakat már nem egy kormány megcsinálhatta volna (Fidesz, Mszp,stb...)de ők a saját holdudvaruk, befektetőik tömésén kívül elég keveset realizáltak belőle.
Nekem voltak a Fidesz korában is szimpatikus dolgok, és voltak az Mszp kormányzása alatt is, csak az a bajom velük, hogy mindketten hagytak maguk után szemetet rendesen..
Az mdf -et el kell felejteni, a másik kicsit le sem írom...
Egyszóval nehéz lesz most tavasszal......
Ettől függetlenül én elfogadom akárki fog nyerni, mert demokratikus választás lesz, ezt teszem már negyedszer, úgyhogy én nyugodt vagyok
Bár lehet, hogy most csak elmegyek a szavazólapomért, és hazahozom.....
Jobbik pont a változások ellen lesz sajnos.A gond az hogy túl radikális a világnak mi meg túlságosan ki vagyunk szolgáltatva a külföldnek mert kicsik vagyunk és nyitott a gazdaság.Ha a narancsok nyernek márpedig fognak csak nem tudjuk mennyivel.Namost ha nem lesz nagy az arány akkor benn lesz a komcsi bagázy meg a jobbik.A narancsok a komcsikkal nem fognak közösködni mert túl nagy az ellentét.A jobbikkal sem fognak mert a külföldtől függ hogy mi lesz a kölcsönökkel.Valszeg a fidesz el tudja érni az átütemezést de ez nagyon függ attól hogy mit lép a radikálisok ellen.Ha pátyolgatja akkor bekeményítenek kinntről és és el kell kezdeni fizetni a kölcsönt vissza akkor pedig lőttek itt minden változásnak ingünk gatyánk rámegy ami maradt.Ergo kizárt hogy a jobbik és a narancsok összejátszanak.
Ha meg így megy a széthúzás ami eddig ment akkor nem lehet meglépni semmi normális tényleges változtatást tehát marad a mai mocsár.
Ergo drukkolok hogy a narancsoknak meglegyen a kétharmad mert akkor kisöprik a komcsikat és nyugalom lesz.
Nagy a súlyom.Sv meg lágy.Hintázik mint egy teve.Picit alakítottunk rajta.Erősebb rugesz előre és sűrűbb olaj.Gixxer telo hátra.Combosabb ezres K4-es.
Jólesz ez.Alakul.
Ez legalább értelmes szófosás volt, normális érvekkel alátámasztva. Úgy gondolom, a felső tízezer megtanulhatná ezt a magadféle egyenes beszédet, sőt! Engem az se zavarna, hogyha a hülyeségeidet is egy pont egybe átveszik, legalább tudok eleget röhögni a Napkeltén!
És különben mit gondolsz a Jobbikról?
És oké, most sok ember lehülyéz, hogy most mi a fasznak politizálok, holott tudom, hogy a lelkük mélyén mindenki szeretné a változást! És igenis, beszélnünk kell az ilyen dolgokról, nem elhallgatni. Ennek jele az is, hogy nem merjük felvállalni a hovatartozásunkat ilyen dolgokban... Persze akinek nem inge, ne vegye magára!
Azt csak hiszed....nem lesz semmi bajuk .....a rendesebb cigánya meg úgyis szopni fog a szarfajta miatt....ahogy eddig.
Ez az ország el lett rendezve becsülettel...multik....külföldi cégek időnkénti névváltoztatással, és további adókedvezményekkel, külföldi befektetők pénzügyi terrorja....ezzel egy kormány sem tud már mit kezdeni úgy, hogy ne szivassa meg azt az állampolgárt, aki termelni és boldogulni akar ebben az országban.
A szocialzmius kitenyésztette a rengeteg cigányt, a rendszerváltozás a mai napig meg tovább folytatta az ellátórendszerekkel, segélyekkel, jogokkal, és még hozzábaszott egy valag (ál)(rokkant)nyugdíjast, mostmeg pislog mindenki, hogy ki fogja ezt a rengeteg unproduktív embert pénzelni, eltartani, akik ráadásul aktív szavazók.
Én azt mondom, aki nem adófizető, nincs bejelentett munkahelye, vagy nem volt munkája 1-2 éve, nem öregségi nyugdíjas (igazolt évekkel) azt elhajtanám a picsába az urnáktól....
Úgy néz ki, hogy 2010 -ben döntően azok fognak dönteni az ország sorsáról, akik nem tesznek a kalapba....ezzel nem azt akartam mondani, hogy az ő hibájuk....nem ......a sok szar hibája, akiket választottunk, mostmár pártállástól függetlenül.....
Remélem a 2010 év politikai vihara nem szivatja meg a szarrá adósodott családokat...sem a 2011 év...
Bocs a szófosásért
Szavazólapot hazahozni... Be is kéne kereztetni
Amúgy a Gixxeres egyénpólóval egyetértek
Tartós lesz....és fogyni is fogsz....
Ők már megint azt csinálják szerintem, amit el kellene felejtenünk, bár nagyon jó lenne egy kemény elszámoltatás,tényfeltárás, de a jelenlegi befektetői, külfölditőkefüggő fosgyenge magyar valóságban elvéreznének. Az a jobbikos nő most nem jut eszembe a neve, olvastam tőle értelmes dolgokat, csak az a baj, hogy az általa leírtakat már nem egy kormány megcsinálhatta volna (Fidesz, Mszp,stb...)de ők a saját holdudvaruk, befektetőik tömésén kívül elég keveset realizáltak belőle.
Nekem voltak a Fidesz korában is szimpatikus dolgok, és voltak az Mszp kormányzása alatt is, csak az a bajom velük, hogy mindketten hagytak maguk után szemetet rendesen..
Az mdf -et el kell felejteni, a másik kicsit le sem írom...
Egyszóval nehéz lesz most tavasszal......
Ettől függetlenül én elfogadom akárki fog nyerni, mert demokratikus választás lesz, ezt teszem már negyedszer, úgyhogy én nyugodt vagyok
Bár lehet, hogy most csak elmegyek a szavazólapomért, és hazahozom.....
Ha meg így megy a széthúzás ami eddig ment akkor nem lehet meglépni semmi normális tényleges változtatást tehát marad a mai mocsár.
Ergo drukkolok hogy a narancsoknak meglegyen a kétharmad mert akkor kisöprik a komcsikat és nyugalom lesz.
Jólesz ez.Alakul.
Mibaj a futóművel?
És különben mit gondolsz a Jobbikról?
És oké, most sok ember lehülyéz, hogy most mi a fasznak politizálok, holott tudom, hogy a lelkük mélyén mindenki szeretné a változást! És igenis, beszélnünk kell az ilyen dolgokról, nem elhallgatni. Ennek jele az is, hogy nem merjük felvállalni a hovatartozásunkat ilyen dolgokban... Persze akinek nem inge, ne vegye magára!
Aki kemény, az ma is motorozott....hóban....zuhogó hóban.....
Ez az ország el lett rendezve becsülettel...multik....külföldi cégek időnkénti névváltoztatással, és további adókedvezményekkel, külföldi befektetők pénzügyi terrorja....ezzel egy kormány sem tud már mit kezdeni úgy, hogy ne szivassa meg azt az állampolgárt, aki termelni és boldogulni akar ebben az országban.
A szocialzmius kitenyésztette a rengeteg cigányt, a rendszerváltozás a mai napig meg tovább folytatta az ellátórendszerekkel, segélyekkel, jogokkal, és még hozzábaszott egy valag (ál)(rokkant)nyugdíjast, mostmeg pislog mindenki, hogy ki fogja ezt a rengeteg unproduktív embert pénzelni, eltartani, akik ráadásul aktív szavazók.
Én azt mondom, aki nem adófizető, nincs bejelentett munkahelye, vagy nem volt munkája 1-2 éve, nem öregségi nyugdíjas (igazolt évekkel) azt elhajtanám a picsába az urnáktól....
Úgy néz ki, hogy 2010 -ben döntően azok fognak dönteni az ország sorsáról, akik nem tesznek a kalapba....ezzel nem azt akartam mondani, hogy az ő hibájuk....nem ......a sok szar hibája, akiket választottunk, mostmár pártállástól függetlenül.....
Remélem a 2010 év politikai vihara nem szivatja meg a szarrá adósodott családokat...sem a 2011 év...
Bocs a szófosásért