Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kerestem egy póló mintát neten, ez az a fekete, igaz metal gear 2 cimke volt raja, annak delete és logókat meg google és photoshop barátommal...
Na de viszont pontosíthatnál, hogy milyen betű forma legyen mint szám,mint a név.
A suzuki pedig eredeti suzuki feliratból van...
nm rossz
Azt Ricsi tette rá
Én a painttel a suliban. Valami hülye projektnap lesz, aztán csinálják rá a marhaságokat... Úgyhogy ráérek veletek szórakozni
Hol tervezitek ezeket a pólókat amúgy?
Az elejére nem tennék ekkora logót.
Na ez?
Igazad van, akkor a sportmotor mehet ujjra... Csak nincs erőm már odakozmálni a painttel
Picit kisebbre a GSX-R logó a hátán, más betűstílussal a név és a rajtszám, (#) nem kell eléje, aztán a suzuki felirat pedig tradicionális suzuki felirat lehetne. Sport Motor logót nem használnám fel, amíg az oldal tulajdonosai nem bólintanak rá, hogy rányomhatjuk. Ennyi pontosítással már tökéletesen tükrözi azt a pólót, amit szívesen felvennék.
Alakul...........
Naaa ^^
Ezt már felvenném
Vizuáltam... kicsi gsxr, nagy gsxr, suzuki, nick,szám minden kutafüle...
jah és a 69 az enyém
stipi-stopi *-*
Nekem eddig ez nyert ^^
Csak a hátulja a túlzsúfolt..
De mostmár én mára eleget variáltam. :"D
Ti jöttök! :P
Ez így igaz :D
Nekem pl már sok a képpel együtt..:P
A pólón legyen Gixxer logó,nick,szám,SportMotor logó aztán csókolom *-*
Hallod Speedbika, tetszik így nekem is (persze, tőlem származik az alap) , az a sportmotor nagyon lent van ha megnézel egy bármilyen mintás pólót akkor egyiken sincsen alul grafika/felirat.
Véleményem szerint akkor már mehetne az ujjakra a sportmotor...áááá, annyi variáció van és valami mindig böki valaki szemecskéjét
22
Szerintem picikét szolidabbra kéne tervezni a pólókat, hiszen nem akarjuk, hogy a pólónk elüssön a motorunktól nem?

Javaslatom tehát egy póló formációra:
Fekete pólón, GSX-R logó közepes méretben (cca 6 - 10cm széles), alatta Suzuki felirat. (Ez egyetlen képet képezvén, a bal oldali részen)
Hátára a pólónak egy nagyobb GSX-R logó, alája fehérrel a nicknév.
Vagy, ha már a rajtszámot akarjátok, akkor GSX-R logó alá egy rajtszám, az alá pedig a név.

Vizualizáljátok.
Enyém a 12
Nekem a 7-es szám kell.
Leigazítottam még a Sportmotor feliratot...
Sztem a taj- és alváz számunk is tegyük rá