Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énse bujkáok ezért raktam vissza a gyári plexit, hogy érezzem a szelet. jah meg hogy ne olvadjon le a km óra
nem kell az nekem Bár majd biztos lesz valami motoros adó,mert a motorosoknak ugyis van pénze hamár motorozik.Meg különben is huligán mind meg szervdonor
Plexi mögé?
Én nem.Nincs is.
Majd lesz azis
ki bujkál?
hát nem is kéne hogy legyen
még nincs...
Látodlátod mire jó a pici teljesítmény.De legalább én keményebb vagyok nem bujkálok.
gondolták ha már nincs teljesítmény akkor ne fizess nyomaték adó meg nincs
Én még nem is kaptam.Lehet elfelejtették kiszámolni.
téis bászákodol? nekem 16 lesz a teljesitményadó. nyenye nye
Kérem, ezt vállalom!
Na jó akkor a teljesítmény adó után nem lesz benyára egy hónapig pénzetek.
mi motoroztunk egynap 630 km-t. tiszató oda vissza, mondjuk én gsr-el voltam meg se éreztem. de haver gixer 600 al kétszeméllyel szónélkül. meg másik haverom két rs 125 el is simán lenyomták
Hosszú úton gyere ki velem osztrákokhoz.Én fittebb leszek az fix.
Nem.Nehéz a feltépett aszfalton bucskázni.Nem terepgép.
Utolérünk mi még! Utána meg le is hagyunk...
uhh uhh vigyázzunk ezért döcög anynira az sv? mert már a nyomatéktól tójás alaku a felni?
Persze.Nem birná ki a felni a nyomatékot.Nem gixxer hogy csak teljesítmény legyen nyomaték meg mint egy keeway-ben.
Kicsit se vagy gonosz
tényleg. te nem is tudnád megvenni a felnit, mert nem forgatná el.. mert az nem gixer
Még jó hogy kemény vagyok mint a fagyott medveszar és nem gixxeres ártatlanság.
Pfúúúj te... Blöáááá
tényleg. egy nagy szőrös harley medve.. aki ilyen rutintalan gixisekre pályázik ártatlan sportmotoros megy a felniért jószándékkal, hogy fizet egy ezrest, aztán kap egy nagy brájzlit
na jóvanna na. csipázom a csajodat. legalább nyáron ha összefutunk csajom se fog unatkozni