na ez jól néz ki csak az a hosszú gsxr felirat a polón hát nem tudom. egy sima gsx-r embléme meg a másik oldalra kicsivel a név faszább lenne :) Kis Tuning #91
Betti-m csörögj mikor jössz ma, épp gyakon vagyok és elvétve tudok netezni
Sziasztok! Ha már így belelendültünk... Ricsi változata nekem bejött, kicsit továbbherkentettem... Nektek hogy tetszik?
Mellesleg úgy akartam a nevem megcsinálni, hogy a SpeedBike felirat a SuperBike újság elrendezéseit vette volna fel... Csak itt a suliban painttel nehéz lett volna.
Szerintem Kecskeméten is...az per pill közelebb van hozzám,de ma nem megyek be,majd utánaérdeklődök
Aztán lehet,Pest lesz belőle. xD
16-án úgyis mennem kell,legyen hasznos.
Én sem azt mondom, h egy felirat legyen az egész pólón, de ne essünk már át a ló másik oldalára, túlbonyolított dolgok miatt én nm leszek a nevetség tárgya, a szép igényes minőségi munkát szeretem... Ha vannak terveid, ne tartsd magadban
Tudom, hogy nem vagy versenyző, itt senki sem az.
De ez pont egy team póló mert mi is azok vagyunk.
Nekem az a véleményem,hogy a minimál stílusú nem jó. Egy nyamvadt Suzuki feliratért a póló elején kár csináltatni. Az pont nem egyedi. Meg ha lehet egy laikus ember tudja már azt h nem a Swift-ről beszélünk azért a Gsxr név még a 70 éves nagyanyámnak is beugrik h nem autó! Én ellenzem a minimál stílust igenis legyen elején-hátulján Gsxr logo, Team Suzuki felirat, rajtszám és nicknév minimum! Kitalálhatunk egy egyedi logót rátok bízom. 5-7 elem legyen már a pólón különben nem éri meg csináltatni.
Joe-Z[27617] ma 10:57
Az én pólótervemen van 7 elem ha darabját megcsinálja 500.Ft-ból és kb egy ezres az üres póló már jól jártunk.....
És van egy egyedi mindenkinek saját nevével rajtszámával ellátot fasza pólója 4500Ft-ért ___________Így azért mégis jobban jövünk ki :"D
köff.