Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húú..lesznek egyedi darabjaim,úgy néz ki ^^
köff.
Nem csak ott.hímzés
Ennyi. Mostmár az enyém
Írtam,de nem nagyon vagy fent az én msn-em szerint..
69 nekem is bejön
majd írj MSNen elvileg most fennt vagyok pár percig
Cicu,ne szóld már le,nekem tökre bejön ez az ötlet
nekem Betthinah#69 :"D
na ez jól néz ki csak az a hosszú gsxr felirat a polón hát nem tudom. egy sima gsx-r embléme meg a másik oldalra kicsivel a név faszább lenne :) Kis Tuning #91

Betti-m csörögj mikor jössz ma, épp gyakon vagyok és elvétve tudok netezni
Motoros rendezvényeken tudsz venni ien hímzett fehérneműdb-ot
na ez begyere
Azért...gondoljatok már rám is
Ilyened van?Érdekes egyedi mintára készült vagyis hímezték.
Ilyenem van, de nem szokásom mutogatni
Igaz nem póló de suzuki.
Sziasztok! Ha már így belelendültünk... Ricsi változata nekem bejött, kicsit továbbherkentettem... Nektek hogy tetszik?
Mellesleg úgy akartam a nevem megcsinálni, hogy a SpeedBike felirat a SuperBike újság elrendezéseit vette volna fel... Csak itt a suliban painttel nehéz lett volna.

Az 1-es szám levédve!
Szerintem Kecskeméten is...az per pill közelebb van hozzám,de ma nem megyek be,majd utánaérdeklődök
Aztán lehet,Pest lesz belőle. xD
16-án úgyis mennem kell,legyen hasznos.
Én sem azt mondom, h egy felirat legyen az egész pólón, de ne essünk már át a ló másik oldalára, túlbonyolított dolgok miatt én nm leszek a nevetség tárgya, a szép igényes minőségi munkát szeretem... Ha vannak terveid, ne tartsd magadban
Erről beszélek de ilyet kihoznak neked itt Pesten 5ezerből is
hm... az 13 k lenne legjobb esetben :"D
annyiból azért tudnék maagmnak mást is venni,nem 1 db pólót..
jó,egyedi meg team,de akkoris.. *-*
ti dolgotok, csak gondoltam megemlítem mint lehetőséget
Van 8 rugóért én abban is benne vagyok de nem fog senki fizetni 8+5 ezret egy egyedi pólóért úgy érzem.
Gondolataim "hangot" adtak a fórumban..
Tudom, hogy nem vagy versenyző, itt senki sem az.
De ez pont egy team póló mert mi is azok vagyunk.

Nekem az a véleményem,hogy a minimál stílusú nem jó. Egy nyamvadt Suzuki feliratért a póló elején kár csináltatni. Az pont nem egyedi. Meg ha lehet egy laikus ember tudja már azt h nem a Swift-ről beszélünk azért a Gsxr név még a 70 éves nagyanyámnak is beugrik h nem autó! Én ellenzem a minimál stílust igenis legyen elején-hátulján Gsxr logo, Team Suzuki felirat, rajtszám és nicknév minimum! Kitalálhatunk egy egyedi logót rátok bízom. 5-7 elem legyen már a pólón különben nem éri meg csináltatni.

Ez a véleményem
Joe-Z[27617] ma 10:57
Az én pólótervemen van 7 elem ha darabját megcsinálja 500.Ft-ból és kb egy ezres az üres póló már jól jártunk.....
És van egy egyedi mindenkinek saját nevével rajtszámával ellátot fasza pólója 4500Ft-ért ___________Így azért mégis jobban jövünk ki :"D
jó persze nektek ez nem fasza, de lehet hogy a Suzukinál is van valami póló
hátulról már egész jó