Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hallod az a nyugtató sebeesség.Nem kell csak a szélnek támaszkodnom.
Bár nyakizomerősítőnek jó.
Hajnalka még nem nyilatkozott ezek szerint.Bár egy kép jó lenne mert lehet egy szőrös izzadt csopperos is álcázva.
okosan
jááá emlékszem nekem akkor is szobabringa kék felnie kell. cicus ha ittvagy gondlkodj el rajta hgoy nem cseréled e feketére
Jóreggelt!

Akinek szobabringa segítene eladni a két felnijét darabonkénti 300 forintos áron
az ki? jóreggelt amuyg
Hajnalka még nem nyilatkozott.
Persze hogy Te. Hát ki az aki 130-nál még nem a tankon hasal?
most ezt csak azért mert ő is olvassa a fórumot? uhh de köcsög vagyok. amugy nagyon romantikus kiscsávó vagy
Én zoli vagy ki zoli?És mit is kéne tenni?
Köszi urak!
minek vinném csajozni ? számomra csak így nő létezik Betti
Ha tettrekész palira vágysz ne szobacicánál próbálkozz, itt a legkeményebb pali a Zoli. Esetleg én, de én még kislány vagyok.
Viszed csajozni is?
ne mosd ki. megkeményedik a bőr és beszoptad. én jégkorongoztam. na ott egy 2 órás meccs után volt a kesztyűnek szaga is meg csöpögött belőle a lé. és ahogy megszáradt a tenyere csont kemény lett. és mégse moshattam ki sztem fujjál bele KIWI-t vagy valami iylen szagtalanito sprét.
Mindent lehet. Amúgy jobban jársz ha nem mosod, hanem inkább bőrápolóval kezeled.
Jaja, mindenképp!
Pont a napokban beszéltem a Szöszi Petivel én is és azt mondta hogy lehet már valami normális zsír gumit vesz nem vágottat mert nagyon kopok neki.
na jó légy csáó

Kérdésemre valaki.....?
Nem van semmi, várom a jó időt.
Hát az szopás,hogyha még nincs forgalomba....
De legalább megúszod a teljesítményadót...rohadjon meg bassza meg!
Gurultam idén már 3-4x de nem sokat és csak itt a városba!
Én is most vettem olajat,meg szűrőt veszek még,aztán Gabesszal lecseréljük jövő héten valamikor!
Gumi kell nekem is...elvileg Szöszi Peti tud....meg otthon Ajka mellett is van egy hely ahol tudok majd!
Jó lenne ilyen bt02-est szerezni,mert ez nagyon tapad még mindig,minta alig van már,de nem csúszik a valaga!
Majd csak összefutunk,aztán beszélünk személyesen!
az enyémet én tettem motorbuzivá
Csá Tomi!
Még nem sajnos, ápr 1ig kivan vonva, addig börtön van neki!
De utána meglesz a gumi meg láncszett csere és itt is leszek vele...
Jaj de várom már...
Amúgy a kesztyűt meg azért kérdeztem mert, nem elázott hanem nyáron kicsit bele gyógyultam és hánt bukééé van benne...
Van otthon a bőrgönchöz ilyen méhviaszos kence, azzal ha bekenem mosás után?Talán nem keményedik meg!
Te nem gurultál mostanság a jobb időkben?Pont napokban voltam bent húgodnál akartalak kérdezni, de elmaradt!
Szeva Ricsi!
Felhoztad már a vasat?
Nekem ázott már át a kesztyűm.....másfél órás úton szakadó esőben!
Kicsit megviselte....szóval,ha nem muszáj ne mossad ki a kesztyűt vagy csak valami bőrápolóval kezeld szerintem!
Urak, még mindig nem válaszoltatok a kérdésemre!

Bőrkesztyűt kilehet mosni?Előre is kösz.
Akkor még egy kérdésem van, talán tudsz segiteni nekem. Az ország melyik pontján lehet találni ilyen tettrekéssz pasikat?
Bármikor. Bármiben. Szinte azonnal. ?
motorbuzinak azért nem mondanám magam... de ha már választhatok, hogy otthon ülök vagy a barátom mögött a motoron akkor szerintem egyértelmű hogy mit választok
na megint egy ifjú titán...honnan szalajtják ezeket a motorbuzi csajokat?