Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motul 300V 4T FACTORY LINE 15W-50 erre gondoltál ugye? Melyik a jobb utcai használatra 15w50 vagy 10w40 mert igazából mindkettő ugyanannyiba kerül!
hülyeséget kérdeztem bocs
azon belül van Motion meg Power melyik? (Motul 300 V 15w50)
Gyárilag Castrol R4 Superbike, de az "nagyon gyorsan fogy a motorból" ezt sok gixer tulaj is alá tudja támasztani (Balage, Ricco, Tomyboy, Jómagam)

Én a következőket használtam és sokkal jobbak a tapasztalatok (váltóműködés és olajfogyasztás):
Silkolene Pro 4 10w40 és 15w50
Motul 300 V 15w50
Sziasztok! Gixxer 600 K4-be milyen olajat ajánlotok ti és mi van a gyár által előira neki? A választ előre is köszönöm!
B.Ú.É.K Mindenkinek!
Hello szia mindenkinek!Örömmel közlöm hogy tavasszal egy uj Suzuki Gsx-r 600 as boldog talajdonosa leszek!:)
Edig egy suzuki gsr talajdonosa voltam!
És ha tunátok valami vélemyént vag ytapasztalatott mondani az uj gsx-r erröl azt megköszöném!
Elöre is köszy!
Csáó
Sziasztok,

mivel sajnos nagyon ugy nez ki, hogy modellvaltasra kenyszerulok, megvalnek az alabbi cuccoktol (eredetileg TL-R-hez akartam hasznalni , de alapvetoen SRAD 750-e)

- Hatso felni, lanckerekkel, gumival (Michelin Pilot Race soft 190/50 73W), fektarcsaval
kormanycsutkak, kormanykapcsolo

illetve par maradek SRAD alkatresz (vizhuto, tank, oldal/ulesidomok, plexi, hatso lampa, lengovilla, aprosagok)

elerhetosegem az adatlapon
Akkor már énis "tetetek" folytást az ereggybe, csak ne fizessek má mocskos politikusok zsebébe annyit....
Köszi nagyon,nemsokára megejtek egy telefont,hátha okosabb leszek!
Voltam a helyi Suzuki kereskedésben (Suzuki Luton Ltd.) rákérdeztem erre az egészre,megoldható,de nagyon GS 500-at meg Banditot akartak rámtukmálni 25 kw-s papírokkal... úgyhogy felejtős,de majd hátha Csaba tud valamit mondani.
Megadom a Csunderlik Csabi számát ,nemtom lehet hogy van ötlete.Esztergomban van szervíze nagyon othon van az elektronikában. 0630 2670336
Köszi GixerK6,de én hozott K6-os gixxert akarok lefojtani és papírozni,használauto.hu-n is van egy eladó vadiúj 25kw-s papírokkal
Hali!Vértesszőllősön konkrétan a Suzuki motorpontnál hallottam,van náluk hivatalosan 25kw 600-as francia exportból visszamaradt.Állitólag nincs folytás csak papíron az ár akciósan 2.2milla körül,van honlapjuk nézd meg,sok sikert!
Hello Lojzi!
Szóval akkor nem lehetetlen,amiről beszélek..nagy megnyugvás
Köszi az infókat,esetleg konkrét telefonszámot és címet is tudnál adni? Leköteleznél..
Davis!
A Suzukiknál az elektronikában van a folytás,amit 1 szál kihuzásáva lehet ki iktatni.Folytás kivételt csináltam viszarakást még nem.Val szin olyan elektronika kell hozzá,hogy tudja a folytást,amit a folytatlan nem tud.De egészen pontosan a Csunderlik Csabi tud neked segitni Esztergomban.
Kérdeztem (most is beszélek vele ),de sajna az teljesen más tészta,mert ő újan vette,és a zékhez van gyári fojtó-kit...
Propuls-t kérdezd meg, neki 25kw-os a Z750-e!
Az a motor ami hirdetve van,az új,én viszont használt (K6) motorra gondoltam,olyanra,aminek alapból a rendes adat van írva a forgalmiba.
A kérdésem magára a fojtás menetére vonatkozott,hogy hol tudnám ezt törvényesen megtenni.Egyáltalán ez hogy lehetséges? Az elektronikába nyúlnak bele? Vagy netán "hardveresen"? Jó lenne úgy megoldani,hogy fojtás nélkül is tudjam használni,viszonylag egyszerűen,pl valamiféle "rejtett" kapcsolós elektromos rendszer,mint a K7 gixxerezernél,hogy ha a rendőr le akarja méretni,akkor egy kattintás és kész. Gyakorlatban ezt úgy tudom elképzelni,hogy levágja az elektronika a felső-közép tartományt,bár őszintén fogalmam sincs,ezért is írtam ide.
Mi a kérdés? Igen valóban ha a motor forgalmijában az van hogy 25 kw és ez belefér a jogsidba akkor vezetheted. A rendőr szívózhat éppen de mozgó próbapadok híjján nem tudja bizonyítani, hogy a moci 120 lóerős. Ha meg tényleg 25kw-os akkor meg nincs is miről beszélni. Hajrá!
Hello minden GSX-R 600 tulajdonosnak!

A kérdésem első blikkre lehet,hogy fura,sőt,megdöbbentő lesz,de volt már rá példa:
Szóval a lényeg az,hogy egy K6-os GSX-R 600-at szeretnék 25kw-s papírokkal használni! Külföldön ez annyira nem is meglepő,sokszor volt rá precedens. A használtauto.hu-n is van egy vadiúj darab eladó,aminek 25kw-s papírja van,ígytehát gondolom csak megoldható.Olvasgattam ezzel kapcsolatban fórumokat,illetve oldalakat,de konkrét leírással még nem találkoztam.
Nagyon hálás lennék,ha valaki tudna nekem segíteni!
Előre is köszi!

(a felesleges "rakd le inkább az A-t és úgy motorozz vele" tipusú fejmosásokat kérem hanyagoljuk,hiszen nem erről van szó!)
Nincs.
Sziasztok! Van exup szelep a K4-K5 600-ban?
Hi!

Vki tudna segíteni hogy hol lehet kapni irridiumos kék plexit K4-es 600-as gixerre?
oké jöhet! köszi!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!