A fogyasztása átlagosan 7-8 liter körül van.Fogyasztott már kevesebbet és többet is.A 600-ok körülbelül ennyit fogyasztanak.Én 210 fölé még nem nagyon mentem ezért nem tudom mi a vége.Nekem ezelött 1 vfr 400-om volt ezért csak ahhoz tudok viszonyítani.A futómű és a fék szerintem nagyon jó bár a fék pályázásnál 1 kicsit fel szokott puhulni,nem vészes.A gyári kipufogo nagyon szar:Hatalmas,Nagyon halk,az autosok apszolut nem hallanak és szerintem visszafogja a motort)Szerintem nagyon jó kis motor.Ami nekem nem tetszik benne az hogy nagyon magasan van az ülés.175cm magas vagyok és lábujhegyen állok.Amugy jó választás.Szerintem ennyi pénzért nem találsz ilyen minöségü motort.
Sziasztok! Ákos26 tudnál nekem mondni valamit a mociról mert január-február körül szeretném megvenni az enyémet és arra lennék kiváncsi hogy szeinted milyen hibái vannak és hogy mennyit eszik mi a vége? Meg mindenki azt mondja hogy gyorsan ki lehet nőni de én ezt nem hiszem el! Köszi a választ előre is!
Esetleg menj be egy motorkereskedésbe, biztosan szívesen segítenek.
Neten elméletileg nincs ilyen progi(oldal), mert a TAX progi fizetős(nem olcsó).
Én autókereskedésben dolgozom, csak ott sajna motorra nincs szerződésünk.
Sziasztok!
Nemrég vettem egy GSXR 600 K6-ost, a motor nagyon tetszik, minden szempontból meg vagyok vele elégedve, csak egy kérdésem lenne, az, hogy a rendszámtartót szeretném valahogy leszerelni róla, de a rendszámtáblavilágítás vezetékét nem tudom kikötni, elvágni pedig nem szeretném.Ha valakinek van már tapasztalata ezzel, akkor legyen szíves mondja el, hogyan kell, segítségét nagyon megköszönném.
U.i.: Esetleg abban tudnátok -e segíteni, hogy LSL bukógombát hol tudok rá venni, és kb. mennyibe kerül?
Köszi!
Hello! Itt sok információt leírnak róla. Típushiba, hogy a vezérműlánc meglazul, arra érdemes odafigyelni. Végsebesség 255km/h. Fogyasztás változó, a jobb csuklódtól függően 6-10l. Sztem megbízható, kellemes motor.
Üdv mindenkinek.
Véleményeket szeretnék kérni a SRAD600-ról.Megbízhatóság,fogyasztás,végseb,max fordulat,hibái.És minden ami csak eszetekbe jut.Mennyi az éves biztosítása és teljesítmény adója.Ja és valaki tudna írni egy halálpontos ülésmagasságot és súlyt?
Köszönöm.
Helló ! Sziasztok ! Egy barátom kérésére írok nektek, érdeklődne, hogy milyen olajat használtok, mennyinként cserélitek és hol tudna jó árban 600-as K3-ashoz első indexeket venni ?(márkakereskedésen kívül) A válaszokat előre is köszönjük. Tamás.
A fogyasztása átlagosan 7-8 liter körül van.Fogyasztott már kevesebbet és többet is.A 600-ok körülbelül ennyit fogyasztanak.Én 210 fölé még nem nagyon mentem ezért nem tudom mi a vége.Nekem ezelött 1 vfr 400-om volt ezért csak ahhoz tudok viszonyítani.A futómű és a fék szerintem nagyon jó bár a fék pályázásnál 1 kicsit fel szokott puhulni,nem vészes.A gyári kipufogo nagyon szar:Hatalmas,Nagyon halk,az autosok apszolut nem hallanak és szerintem visszafogja a motort)Szerintem nagyon jó kis motor.Ami nekem nem tetszik benne az hogy nagyon magasan van az ülés.175cm magas vagyok és lábujhegyen állok.Amugy jó választás.Szerintem ennyi pénzért nem találsz ilyen minöségü motort.