Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali 42!

Engem érdekel a gumimelegítő!
Dobd el mail-ben a telszámod!

Üdv!
Generátorszij?
Szia!

Állítólag rendben van a motor, mivel tényleg árverésen keresztül jutottak hozzá...ez a szerencse, amúgy nagy zsiványok de melyik kereskedő nem az...
De ezt nekem is csak úgy mesélték...
Hali Sziasztok!
Nem tudom tud -e nekem valaki segíteni?
Most nemrégiben vettem egy 2003-as 600-as gsxr-t!
Az a gondom ,hogy hallok egy két furcsa hangot,amit nem tudok,hogy természetes -e,vagy valami gáz van!Gyorsításkor hallok a tanknál valahol a bal oldalon egy kis ciripelő hangot,minél jobban megyek annál jobban ciripel!Lehet,hogy lánc ,vagy légszűrő(sport van benne)vagy az is lehet,hogy nincs behangolva!A másik,elölről valahonnan uresjáratban surlódó hang hallatszik!A fékbetét jó!Ha valakinek van hasonló gépe,esetleg valami tapasztalata kérem írjon!Előre is köszönöm!
jah, épp ezt mondtam magamban))
Értem. de milyen kicsi a világ.
csak néztem nem vettem, reggel go baja, aztán eldöntöm h kitöl veszek, de valszeg baján lesz üzlet,
Pioneer üzemben voltam régebben.
És mit vettél?Esetleg a vetőmag üzemben amikor voltál akkor nem Bikazugban voltál?
hogymég
Hilesz Farm?
Az az unokatetvéremé!
voltam régebben de akkor a városban nem, csak a vetőmagüzemben gyárlátogatáson, de most átutaztam a belvároson. amugy hilesz farm kft nél voltam.
Máj 1 el, hajaj, nem is tom, jelen pillban teljesen el vok tájolódva, egyelöre nagy az esély hogy csak leskelödni leszek ott.

Melyiknél?és tetszett?voltál már máskor is?rég nem láttalak ide fent...mi ujság május 1-gyel?
Helló!
Voltam ma Szarvason, egyik kft. nél.

OK,kösz a segítséget.
Ez nem Hornet, hogy kiveszed a csavart, és kiesik a blokk, meg 2 ember kell a csavar visszapajszerozásához.
Simán kiveszed a csavart, és becsavarod a bukógombát. Érzéssel húzd meg, ne tépd bele, 55nm a meghúzási nyomaték ha pontos akarsz lenni.
Üdv.
Egy kérdésem lenne,a gépre felakarom tekerni a bukógombát és mikor megnéztem,hogy hova is kell,akkor elbizonytalanodtam...600asgixer K5,és ugye ott annak a csavarnak a helyébe kell beszavarni ami a blokkot a vázhoz fogja(én legalábbis ugy vettem észre),tehát nyugodtan tekerjem ki,nem fog elmozdulni meg semmi?(gondolom nem csak ez az 1-1 csavar tartja a 2oldalon...Köszi a segítséget előre is.
EN sokat turazok is a gixerrel. 850km volt a leghosszab napi menet vele (3 nap alatt 2e). Melozni is ezzel maszkalok. Nem kenyelmetlen, csak faraszto. Edzesben kell lenni es kesz. Az ules nagyon kenyelmes, sajnos ez hatrany palyan, de utcan szuper. Mindez a K4-5-re igaz...
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van e köztetek olyan, aki némi hobbi pályázás mellett gyakran használja a mociját városi közlekedésre is. Ha vki nem nagyon kényes, de azért nem is mazochista, akkor allrounder-nek mennyire alkalmas a 600-as gixer?
Szia!
Utánnaérdeklődök és ha megtudok valami hasznos vagy haszontalan infót akkor megírom...
Üdv!
Szóval azt mondod h frankó állapotban van.....
A plekó nem érdekes 17rudiért lehet rá venni.
Nekem az a fontos h kitűnő műszaki állapotban legyen mert én a kötelezőn meg a kopó dolgokon kívül nem szeretnék rákölteni egy fillért sem!
Mondjuk 7500km-re nem hiszem h sok probémája lehetne.

Lehet akkor a jövő héten rárepülök a témára

Amúgy a feketéről mi a véleményetek amit még belinkeltem? Sztem jó vétel és mégiscsak K6-s
Amugy meg1.160.000ba kelt el + árverési illeték 40.000 + áfa +hazavitte, kb 1.230.000 ba megáll ( énis igy számoltam csak azért nem vettem meg mert február van) szerintem 1.350.000 körül odaadja ha nem akarja sokáig árulni, bár 1 hónap mulva már könnyebb lesz eladni,lehet kitartja addig.
Én is sok rosszat hallottam róluk ,de a 7500 km valós pontosabban 7560 volt az árverésen ,és ott biztos nem nyultak hozzá, esetleg az előző gazdája akitől elvette a bank.
Hali!

Én sok mindent hallottam róluk...mármint a Márka Motorcenterről... sajna nem jó dolgokat... meg ez a 7500km hát nemtom de ez csak az én véleményem...
Szia,

szerszámok már nincsenek.
Az utánfutó megvan, azt 125 000-ért árulom. (3 éves)
Van még Chicken Hawk gumimelegítőm 60000-ért.
komplett idom szett 600-as K6-hoz. 75000-ért.

Üdv, 42
Ja! Ezt a paksira mondtam.