Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hiszem,mert Balatonfűzfői volt a tulaja... Köszi szépen,sztem is szép.
szegedi volt a tulaja? lehet az előző gazda járt vele a tikhez meg a jogi karhoz :)
no mind1, szép moci grat hozzá :) remélem már hamarosan az én gépem is lehet látni a tik meg a közgazdasági kar előtt (merthogy oda járok :) )
üdv
Szevasz.
Nem hiszem,mert most vettem meg januárban,am a gyógyszerész karra járok.
csá nappali!
mióta van meg a mocid? hova jársz suliba?
nem lehet hogy a vasad szoktam látni szorgalmi időszakban szegeden a TIK meg a jogi kar előtt?
De az lehet K5 csak esetleg rommá volt törve.
jó bele, a 10W40 az a gyári előírása a gixxernek
Rendben,köszi szépen!
?
Csáó! Emelőre pofon egyszerü vágni a moccot, haladók tenyerükkel megtartják a hátsó ölésnél fogva és alá kell csapni, biztonságosan, érdemes a kapaszkodót, v minek nevezhetö dolgot fogni az ülésen, és ugy odailleszteni , és már fenn is van.
A törpéknek létra kell,hogy lássák,nemhogy lenézzenek....
De de jo bele ez a vizkozitásu olaj?
Vazze a törpéknek nem kell lenézniük.
Hát sztem 3L nem lesz elég...hiába van 2800ml írva a blokkra, mert ugye az olajszűrőt is fel kell tölteni és ez tudtommal nincs benne a 2800ml-be. Nekem utoljára 3,5L belement és akkor volt pont jó az ablakocskánál (nívó vagy ki hogy mondja) a szint.
Sziasztok! motul 300v 10w40 olajat tudtam szerezni jó az bele szerintetek nagyon olcson sikerült! 8000Ft 3 liter!
Én sem használom.
Ok,köszi szépen.ugyan azt én is gondoltam,hogy akkor villan fel,mikor eléri az általam előre beállított fordulatszámot.Csak én nem igazán láttam ennek értelmét.de majd egyszer biztosan hasznos lesz
Van két napi km-er számláló, plussz a pontos idő. A váltófénynek éppen az lenne a lényege, hogy nem kell lenézned a műszerfalra. Hanem ha gyorsítasz a Hring célegyenesében akkor csak érzékeled a villogást és rúgod a következő fokozatot. Nem kell lenézned rá.
Megtudnád mondani nekem,hogy 1.mire jó ez a villanófény?(elképzelésem annyi lenne,hogy jelez nekem mikor váltsak...ami sztem egy nagy baromság lenne...mivel nem a műszerfalat bámulom vezetés közben,meg sztem azt lehet hallani/érezni mikor kívánja a motor)Ez csak az én gondolatom.2.miket lehet beállítani a műszerfalra,van ott oldalt ugye 2gomb,de milyen hasznos infóval tud nekem szolgálni a kijelző?/km-óra álláson,sebességen...esetleg hőfokon kívűl.../3.elméletben elgondolkodtam hogy hogy a fenébe fogom felállítani a hátsó motoremelőre egyedül/sajnos az elkészítés még mindig várat magára/nekem elméletben eddig nem állt össze a kép...egy kis segítséget szívesen vennék...
Esetleg egy fekfolyadek utantoltes / legtelenites meglehet hogy segitene a feken. meglepodnek, ha januarban a faluban annyira felpuhitottad volna, hogy mar a fem fekcso hianyozna.... ;)
Akkor az nem K5...

Köszi
Az biza hianyzik.
És ez lehetséges: Van két motorkerékpár... Az egyikre azt mondják, hogy K4, a másikra K5. A színe megegyezik, de az egyiknél a fényszóró melletti légbeömlőkön van rácsbetét, a másikon nincs. Vagy csak hiányzik?
A szine.
Sziasztok,

Az érdekelne, hogy mi a különbség a K4-es és a K5-ös gsx-r között?

Üdv
Köszi szépen...