szegedi volt a tulaja? lehet az előző gazda járt vele a tikhez meg a jogi karhoz :)
no mind1, szép moci grat hozzá :) remélem már hamarosan az én gépem is lehet látni a tik meg a közgazdasági kar előtt (merthogy oda járok :) )
üdv
Csáó! Emelőre pofon egyszerü vágni a moccot, haladók tenyerükkel megtartják a hátsó ölésnél fogva és alá kell csapni, biztonságosan, érdemes a kapaszkodót, v minek nevezhetö dolgot fogni az ülésen, és ugy odailleszteni , és már fenn is van.
Hát sztem 3L nem lesz elég...hiába van 2800ml írva a blokkra, mert ugye az olajszűrőt is fel kell tölteni és ez tudtommal nincs benne a 2800ml-be. Nekem utoljára 3,5L belement és akkor volt pont jó az ablakocskánál (nívó vagy ki hogy mondja) a szint.
Ok,köszi szépen.ugyan azt én is gondoltam,hogy akkor villan fel,mikor eléri az általam előre beállított fordulatszámot.Csak én nem igazán láttam ennek értelmét.de majd egyszer biztosan hasznos lesz
Van két napi km-er számláló, plussz a pontos idő. A váltófénynek éppen az lenne a lényege, hogy nem kell lenézned a műszerfalra. Hanem ha gyorsítasz a Hring célegyenesében akkor csak érzékeled a villogást és rúgod a következő fokozatot. Nem kell lenézned rá.
Megtudnád mondani nekem,hogy 1.mire jó ez a villanófény?(elképzelésem annyi lenne,hogy jelez nekem mikor váltsak...ami sztem egy nagy baromság lenne...mivel nem a műszerfalat bámulom vezetés közben,meg sztem azt lehet hallani/érezni mikor kívánja a motor)Ez csak az én gondolatom.2.miket lehet beállítani a műszerfalra,van ott oldalt ugye 2gomb,de milyen hasznos infóval tud nekem szolgálni a kijelző?/km-óra álláson,sebességen...esetleg hőfokon kívűl.../3.elméletben elgondolkodtam hogy hogy a fenébe fogom felállítani a hátsó motoremelőre egyedül/sajnos az elkészítés még mindig várat magára/nekem elméletben eddig nem állt össze a kép...egy kis segítséget szívesen vennék...
Esetleg egy fekfolyadek utantoltes / legtelenites meglehet hogy segitene a feken. meglepodnek, ha januarban a faluban annyira felpuhitottad volna, hogy mar a fem fekcso hianyozna.... ;)
És ez lehetséges: Van két motorkerékpár... Az egyikre azt mondják, hogy K4, a másikra K5. A színe megegyezik, de az egyiknél a fényszóró melletti légbeömlőkön van rácsbetét, a másikon nincs. Vagy csak hiányzik?
no mind1, szép moci grat hozzá :) remélem már hamarosan az én gépem is lehet látni a tik meg a közgazdasági kar előtt (merthogy oda járok :) )
üdv
Nem hiszem,mert most vettem meg januárban,am a gyógyszerész karra járok.
mióta van meg a mocid? hova jársz suliba?
nem lehet hogy a vasad szoktam látni szorgalmi időszakban szegeden a TIK meg a jogi kar előtt?
Köszi
Az érdekelne, hogy mi a különbség a K4-es és a K5-ös gsx-r között?
Üdv