Az lehet,a forgalmikba sok érdekes dolgot irkálnak bele!Egy felújító készlet nem nagy pénz/5000 körül/amiben van membrán meg egy két gumigyűrű,persze csak ha annyi a baja,én egy Katana csapot csináltam meg így!
hali indy.lenne egy kérdésem.a benzintank szellőzőjét hogy sikerült megoldani?egyszerűen csak kitekerted a gyárit és helyére az átereszes csavar, vagy ettől egy kicsit bonyolultabb
Igen másfél évvel ezelőtt én is 24000forintért vettem! De sajnos nem ez az egyetlen alaktrész aminek az ára megduplázódott ez szinte minden suzuki alkatrészre igaz!
A csapon van egy tartalék állás és elvileg az egyik visszajelző az ötből a fordulatszámmérő alatt azt mutatná ha kevés a tan aljában van egy visszajelző. Akkoriban a full-gasnál voltak legolcsóbbak az alkatrészek érdemes jobban utánaérdeklődni.
Akkor jobban megérné újat rendelni,ki tudja a használt milyen.Am lehet hülye kérdés,de nekem nincs benzin szint jelzőm vagy ezeken amúgy sincs?Vagy a csapon van egy tartalék állás?
Szervusz!
Hát gratula a géphez! Én az enyémet 100-al többért vettem és az is állt pár évet, így van rajta némi tennivaló. Lehet kicsit elkapkodtam december elején a vételt, de ki tudta megjósolni lesz-e jobb ajánlat valamikor. Akkor az egy jó vételnek tűnt. Ez most még jobb. Az ember nem lehet túl okos használt gép vételekor: lehet hogy veszel egy szépet drágán, ami egy rakás fos, aztán vehetsz olcsón egy tulajdonképpen jó gépet, amivel foglalkozni kell persze. a szopás úgyis a használat során fog majd kiderülni. Én is azt mondom, ennyi pénzért kár lett volna otthagyni. Képet azért dobhatnál róla.
Kösz a képet de ez a TT 600 RE változaté, ez megvan nekem is.
Így ránézésre nem volt pénz érte,gratula hozzá!
Hát gratula a géphez! Én az enyémet 100-al többért vettem és az is állt pár évet, így van rajta némi tennivaló. Lehet kicsit elkapkodtam december elején a vételt, de ki tudta megjósolni lesz-e jobb ajánlat valamikor. Akkor az egy jó vételnek tűnt. Ez most még jobb. Az ember nem lehet túl okos használt gép vételekor: lehet hogy veszel egy szépet drágán, ami egy rakás fos, aztán vehetsz olcsón egy tulajdonképpen jó gépet, amivel foglalkozni kell persze. a szopás úgyis a használat során fog majd kiderülni. Én is azt mondom, ennyi pénzért kár lett volna otthagyni. Képet azért dobhatnál róla.