Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lehet,a forgalmikba sok érdekes dolgot irkálnak bele!Egy felújító készlet nem nagy pénz/5000 körül/amiben van membrán meg egy két gumigyűrű,persze csak ha annyi a baja,én egy Katana csapot csináltam meg így!
hali indy.lenne egy kérdésem.a benzintank szellőzőjét hogy sikerült megoldani?egyszerűen csak kitekerted a gyárit és helyére az átereszes csavar, vagy ettől egy kicsit bonyolultabb
na gyerekek a puposhoz 83-88- ig gsx 550 csap kompatibilis nem több mint 50-60 euro ,a felujitás tényleg meg van filérekböl
Egyébként fel lehet újítani a felújítókészlet 9000forint + 5000 a gépmunka díja.
Azzal az a gond hogy púpos gixxer csap ami 1 csöcsös! Ami nekünk kell az 70-nél kezdődik
sziasztok benzincsapot az ebay- en 10-30 euroig tudsz veni+kb posta 20 euro bármit megtalálsz ,
Pedig eddig sok mindent jobban megérte újat venni mint bontóba volt ami 30%-al is olcsóbb volt.
Igen másfél évvel ezelőtt én is 24000forintért vettem! De sajnos nem ez az egyetlen alaktrész aminek az ára megduplázódott ez szinte minden suzuki alkatrészre igaz!
Utánanéztem gyorsan 2006.05.hónapban 22000ft-volt nem voltak szégyenlősek tisztességesen felemelték az árát.
Azért nincs tankjelződ mert 750-es és azon nem volt gyárilag, de nem akarlak elkeseríteni de az új csap ára 44000forint kb 2 hete kérdeztem meg!
A csapon van egy tartalék állás és elvileg az egyik visszajelző az ötből a fordulatszámmérő alatt azt mutatná ha kevés a tan aljában van egy visszajelző. Akkoriban a full-gasnál voltak legolcsóbbak az alkatrészek érdemes jobban utánaérdeklődni.
Akkor jobban megérné újat rendelni,ki tudja a használt milyen.Am lehet hülye kérdés,de nekem nincs benzin szint jelzőm vagy ezeken amúgy sincs?Vagy a csapon van egy tartalék állás?
Akkor jó hozzá sz 1.1-esnek a csapja is de nagyon nehéz belőle jót találni bontóba kb 10eft újonnan néhány éve a duplája volt.
Pedig nekem a forgalmiban "750W" van és '88'as és olajos
Bocs,de a "750w"az vizes,nem?A 88-as évjárat meg olajos.
Valakiii? Benzincsapot keresek '88'as 750w hez,esetleg ha vki tud az legyen szíves írni,ill. nem tudja vki,hogy az 1100asé is jó hozzá?
Hello.
Kösz a képet de ez a TT 600 RE változaté, ez megvan nekem is.
nem ment el elsöre
itt akapcsolási rajz
Van hibátlan sárvédőm, valamint alsó, felső kuplungmunkahengerem is. Többit telefonon. 30/3604406
hello az egyegysbe kuplung munkahenger? nem szétnyirbált H sárvédö ? ebe a gépbe elöre is köszi taschner @citromail.hu
Szia
Így ránézésre nem volt pénz érte,gratula hozzá!
Majd a használat során derül ki milyen hibái vannak,de remélem nem sok lesz !
Tettem fel a képeimhez.
Szervusz!
Hát gratula a géphez! Én az enyémet 100-al többért vettem és az is állt pár évet, így van rajta némi tennivaló. Lehet kicsit elkapkodtam december elején a vételt, de ki tudta megjósolni lesz-e jobb ajánlat valamikor. Akkor az egy jó vételnek tűnt. Ez most még jobb. Az ember nem lehet túl okos használt gép vételekor: lehet hogy veszel egy szépet drágán, ami egy rakás fos, aztán vehetsz olcsón egy tulajdonképpen jó gépet, amivel foglalkozni kell persze. a szopás úgyis a használat során fog majd kiderülni. Én is azt mondom, ennyi pénzért kár lett volna otthagyni. Képet azért dobhatnál róla.