Én vettem meg!
A motor teljesen gyári ,idomok sérültek, blokkja nem volt bontva, úgy néz ki jó is lesz, van azért mit csinálni rajta,de ennyiért megérte.
Hello!
Bocs, dehogy akarom rontani a boltod. Én is hasonló cipőben járok a CB900 Boldor cuccaimmal, mint te a Gixer alkatrészekkel, mivel váltottam Gixerre. Egy-két apróság majd kellene nekem is, jó tudni hogy több cuccod is van. Benzincsapod nincs véletlenül 92-es évjáratúhoz?
Csak halkan megjegyzem hogy rontod a boltom.
Pedig ebből meggazdagodhattam volna.
Viccet félre téve.
Ha valakit esetleg érdekelne, felszámolom hosszú évek alatt összegyűjtögetett Gsxr 1100 alkatrészeim.
Csak halkan megjegyezném nekem van egy 4-1 Sebring rendszerem. Ha esetleg érdekel.... fenn van a képesmotoron: http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Árat megbeszéljük.
Jani, te gyanús vagy nekem!
Képet kérünk, állapotleírást a szerzeményről.
Hétfőn tette fel a srác, kedd du hívtam, de addigra már megnézte valaki, és másnap (szerdán délelőtt ment vissza elindítani az érdeklődő) el is vitték a kék-fehér tigrist.
Sziasztok!
Hát gyorsan el is kelt a piszkos kék-fehér tigriscsíkos.
A vevőjelölt már kedden megnézte, kellett bele benzint tenni(jó gazdája lehetett ha így tárolta), aztán szerdán elvitte 250-ért. Jó áron megkapta, még akkor is ha költeni kell majd rá. Vajon ki nyerhette meg?
Hello Jani!
Láttad ezt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr1100-4496062
Szegé
nyt jól magára hagyták. Azért lehet, hogy nem rossz, de törődni kellene vele az biztos. Ráadáasul nepperéknél van.
Indy, Ricsi-bontó vagy bárki: nem tudjátok, hol lehetne venni olajhőfokmérőt ? Nem az az olajbetöltőbe csavarható gagyi Louis-os, hanem komolyabb érdekel. Régebben a Daytona-nak volt digitális kijelzős, felső villahidra tehető kis pofás műszere, de már nem találok. Használt is érdekelne, ha lenne valakinek eladó.
Szia
Igen meg lett a hiba,ami összeköti a "karbisort " a hengerrel azok a gumicsövek" az volt elszakadva+ egy membrán a karbiba
Meg feljebb állították a úszókat (vagy mit) azóta tökéletes.
üdv sakto lenne egy olyan kérdésem hogy sikerült e orvosolnod a motor dadogását mert nekem van egy kawasaki gpx 600 as motorom és ugyan ezt csinálja 3 ezer alatt nem megy 1 henger rángat és 3 ezer fölött meg mint ha semmi nem lenne a motorral megy szépen nem rángat meg semmi nem tudom az okát mert erő van benne szóval nem tudom üdv
A motor teljesen gyári ,idomok sérültek, blokkja nem volt bontva, úgy néz ki jó is lesz, van azért mit csinálni rajta,de ennyiért megérte.