:)
Telefonszámot nem tudok most adni, esetleg később, ha kell. Ez egy szentesi fószer aki nekem csinálta. Szerintem jobban jársz ha beütöd a google keresőbe és hátha találsz egy esetleg közelebbi mestert.
Ha megadnád a rugókészítő címét és telefonszámát azt megköszönném, de megpróbálkozom még azért valahonnan egy alvázszámot keríteni mert aztmondták nemtudják beazonosítani mert 4 féle van. Mondtam h megadom a méreteket de sajnos aki az irodába ül csak a cikkszámot ismeri, ha már a szám után mm jelzés van megállt a tudományuk.
A legegyszerűbb ha keresel egy rugókészítőt, viszel egy mintát és az alapján meg tudja csinálni. Én is így csináltattam az enyémbe! Pár száz forint az egész.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Vany egy 94-es 1100-as karbisorom és ebből hiányzik 1 darab membránrugó. Az egyik oldalon tudnábnak rendelni de sajnol alvázszámot kérnek ami nekem nincs mivel nekem autóra lesz szerelve a karbisor. Ha tudna valaki pontos adatokat amivel behatárolják a motort, vagy tudna valaki ilyen rugót azt megköszönném. A karburátor mikuni 40-es.
Nézd meg az 1198-as hozzászólást, vagy ezt:
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-19980694/