Sziasztok!
Ismét olyan kérdésem lenne, aminek köze nincs az 1.1-hez , de bölcsővázas az is:D
Na, szóval az lenne a kérdés, hogy mennyiben különbözik a gsxr 400, és a 750-es légszűrőházának csatlakozása, ahová a szűrőt csavarozzuk... amit találtam, azon nincs méret sajnos...
Gratula a géphez, nagyon szép lett, vigyázz rá nagyon
Ja, ja, vágom, köszi... és a 3 pólusból ami van a H4-esen, a felső az mi? Elég egyszerűnek tűnik (pl. az lehet a reflektor + 12-je) de mégsem értem, mert van egy gányolós szürke drót amit odavezettek utólag a harmadik pólusba és ha az nincs ott akkor nem is világít egyáltalán. Ezért nem értem mi lehet.
Mérd ki előbb melyik nincs meg a refinél. Test vagy pozitív, az említett módszerrel. Ha test nincs, azt bárhonnan tudsz vinni.
Ha pozitív, akkor elindulni az úton :) Kapcsoló.
Ha oda sem megy fel akkor nézd meg a vezeték színét és próbáld megálmodni, hol jön ki a kábelkorbácsból. Adj neki pozitívot, ha úgy sem működik valahol a kábel szar.
Nekem is eddig kétszer "égett" el kábelem :(
Hi Indy! Elgondolkodtam azon amit mondtál, hogy nem szokott a fényszóró relé beszarni...valószínű nálam sem az a gond, mert rákötöttem a jobb oldali csatira egy H4-es izzót és lőn világosság. :-) A probléma ami maradt az a refi hiánya. Hol keressem a hibát, a kormányon a kapcsolót szedjem szét vagy Te hol kezdenéd?
Tehát, Mikuni 40-es német piacra gyártott a jelzése:négyzet,annak sarkában még egy négyzet és 120.Hogy mitől ment tönkre,fogalmam sincs.Igy vettem a gépet.
Nem én barkácsolom,szerelő.-84 óta vagyok vele kapcsolatban.Valóban nem tudom mekkora a nagy.A múlt héten vettem eggyet,és az kicsi,ha kell valakinek átadom.92-es forditott teleszkópos mérföldes órával,"nagykarbis".Nem vagyok szakértője a tipusnak,suzukiből csak egy rg gamma volt.
Reggeliznék szivesen karbikat... Úgy vettem a motort hogy repedtek voltak a házak.Belülröl kis sztaniol,hogy mégse patakokban follyon a benya Un.nagykarbis,akinek van ne tartsa magában!Vagy forrást ahol beszerezhető.
Hali!Új vagyok itt a fórumon.92-es 1100-es Suzukim van.Lepra állapotban vettem.Óccsóé.Többek közt kéne egy karbi-sor.Ez a tipus "nagykarbis".Aki tud kérem segitsen,előre is köszönöm!
Nem tudom milyen az ovális, nekem 89-es 1100-on volt (gyári),csavaros szelepállítás, míg le nem cseréltem mikuni rs 40-re.
Az újabb 92-es 1100 gixeremen, 40mm karbi van az már a korongos szelepállítású.
még nem találkoztam kívülről ovális karbival.Melyik évjáraton volt?
Sziasztok! 92-es 1100-ashoz keresek tankot! Szín mindegy csak ne legyen rozsdás!
Ha valakinek lenne esetleg az email címem: stuntcitrom@citromail.hu!
Előre is köszönöm!
Ismét olyan kérdésem lenne, aminek köze nincs az 1.1-hez , de bölcsővázas az is:D
Na, szóval az lenne a kérdés, hogy mennyiben különbözik a gsxr 400, és a 750-es légszűrőházának csatlakozása, ahová a szűrőt csavarozzuk... amit találtam, azon nincs méret sajnos...
Gratula a géphez, nagyon szép lett, vigyázz rá nagyon