Üdv lég-olajosok! Kis segítséget kérnék. '99-es nagybandimra felkerült egy pár K&N légszűrő, viszont nem tudom, hogy a kartergáz visszavezető csővel mi legyen?
Már félek feldobni fotókat, mert igénytelen a munkám, de azért egy pár ;)
Elkészült a féktartó pálcám. Kicsit túlméreteztem a gyárihoz képest Két vezető csúszka a villapapucsba + a kerék állítás végett.
A féktartály fedelek... bár azokkal még lesz egy kis meló, mert jelenleg borotva éles a sarkuk.
Elég egyveleg lett. Ötvözve a vizes villa (számomra) értelmesebb megoldásait az olajos kengyeles feszítőjével.
perszehogy érdekel!DE más is kellene!Mégpedig a kuplungdekli!Lent a váltorésznél!Sajnos szétört egy kis balaeset során,szétrepedt!Olyat is tudnál nekem?
Ok
Akkor majd a jövöhéten kereslek telon és megbeszéljük mikor ugrom ki hozzád.
Az ülésböl meg nem kivetetni akartam hanem +szivacs mert hosszu uton töri a seggem..puhábra akarom csináltatni ,csak a gyári ülést nem akarom átszabatni..de ezt majd személyesen.
Ez az amit mondtam, hogy sajnos hóban és minusz 10 fokos hidegben nem volt kedvem kipróbálni :( (Zörgés)
Nézz vissza, megyek vele, remélem most már én is meghallom így
Ülés. Motorom láttad, a kárpitozást rajta és a tankbőrözést is. Én is kiszedtem a gyári ülésből. Ha gondolod eltudlak irányítani a sráchoz Ülésre rákérdezek holnapra.
Balazska:
Van íves olajhűtőm ,bár heggesztett. Nekem ez volt fent két évig. Olyan amilyen, de nem ereszt. Ha gondolod.... 10.000
Visszább olvasva látsz róla képet. Én német e-bayről rendeltem most. Tudok M.o.-is, de 50.000-et nem adok egy használt hűtőért! Mert sajnos ennyi, ha van és szép&jó. De a bandit hűtő is jó ötlet!
Nem tudom milyenek a csatlakozásai.
Teve:
Bocs. Van kapcsolatom csőre, csak jelenleg anyagi fedezetem nincs rá. Meg nem előre legyártottak kellenek, hanem amiket én rakok össze az én igényeimnek megfelelően. Előre megvan, csak most még csatlakozik hozzá a hátsófék, kuplung, hátsó teló nyomáskiegyenlítő tartálya.
ha az ülés szivacsával van gondod van egy jó telefonszámom aki szépen megcsinálja ( Kecskeméten ). az én ülésemet is ő rakta rendbe. Ha kell új szivacsot is csinál! Ha a gyárit nem akarod szétszedetni van használt ülésem a szivacs és a huzat nem túl fasza állapotban(bár nem pont 97-es re van, de nem tudom mennyit változott): nézd meg a hirdetéseim között.
Szevasztok!
Kis segitségre lenne szükségem!Nekem egy 1988-as gsxr1100asom van!A pupos!:)Csak az a helyzet hogy kilyukadt az olajhűtőm!Most hivkáltam bontókat és nincs sajnos!NEM TUD VALAKI?Vagy behegesztessem?Szerintetek?
Indy
Kiprobáltam a motort,sokkal jobb az üléspozicio (nekem)
Talán még az üléssel kezdek valamit mert nagyon elöre döl
Viszont az a rohadt rezonálás(zörégs) még mindig megvan.
Ha esetleg betudnál szerezni bontottan egy elsö ülést azt megköszönném.
Köszi... lassan már elkezdem rádobálni az idomokat
Csak még van egy két dolog ami hátráltat (pénz)
4 gyertya ,olaj, lánc, fémfékcsövezés, fittingek... meg jó pár hülyeség, ami mi még kell.
Szerintem gyári suzuki márkaképviseletnél próbáld meg, nekem sajna nincs. Vagy bontó. Ha gondolod rákérdezek. Van egy vázam hátul, megnézem azon van -e, estére.
Kicsit modern , bár a leömlő azonnal kéne! Lehet kapni külön is, úgy csak 400 eu. Amúgy nem tom, nem korhű, de én még fel is tenném. Van már jó pár dolog , mi nem túl korhű már a motoromon. Sz.tem ez még épp elmegy. De igazából a titán leömlőre gerjedek
Az enyém nem tom ,milyen, állítólag remus (bár szerintem vajmi köze van hozzá), de nagyon vékony Egyszer rákészülök, s mikor Jani kiüti magát, lecsavarozom az ő akráját
Elkészült a féktartó pálcám. Kicsit túlméreteztem a gyárihoz képest Két vezető csúszka a villapapucsba + a kerék állítás végett.
A féktartály fedelek... bár azokkal még lesz egy kis meló, mert jelenleg borotva éles a sarkuk.
Elég egyveleg lett. Ötvözve a vizes villa (számomra) értelmesebb megoldásait az olajos kengyeles feszítőjével.
Azért köszönöm, hogy megnézted.
Akkor majd a jövöhéten kereslek telon és megbeszéljük mikor ugrom ki hozzád.
Az ülésböl meg nem kivetetni akartam hanem +szivacs mert hosszu uton töri a seggem..puhábra akarom csináltatni ,csak a gyári ülést nem akarom átszabatni..de ezt majd személyesen.
Sakto: Örülök! ;)
Ez az amit mondtam, hogy sajnos hóban és minusz 10 fokos hidegben nem volt kedvem kipróbálni :( (Zörgés)
Nézz vissza, megyek vele, remélem most már én is meghallom így
Ülés. Motorom láttad, a kárpitozást rajta és a tankbőrözést is. Én is kiszedtem a gyári ülésből. Ha gondolod eltudlak irányítani a sráchoz Ülésre rákérdezek holnapra.
Balazska:
Van íves olajhűtőm ,bár heggesztett. Nekem ez volt fent két évig. Olyan amilyen, de nem ereszt. Ha gondolod.... 10.000
Visszább olvasva látsz róla képet. Én német e-bayről rendeltem most. Tudok M.o.-is, de 50.000-et nem adok egy használt hűtőért! Mert sajnos ennyi, ha van és szép&jó. De a bandit hűtő is jó ötlet!
Nem tudom milyenek a csatlakozásai.
Teve:
Bocs. Van kapcsolatom csőre, csak jelenleg anyagi fedezetem nincs rá. Meg nem előre legyártottak kellenek, hanem amiket én rakok össze az én igényeimnek megfelelően. Előre megvan, csak most még csatlakozik hozzá a hátsófék, kuplung, hátsó teló nyomáskiegyenlítő tartálya.
Kis segitségre lenne szükségem!Nekem egy 1988-as gsxr1100asom van!A pupos!:)Csak az a helyzet hogy kilyukadt az olajhűtőm!Most hivkáltam bontókat és nincs sajnos!NEM TUD VALAKI?Vagy behegesztessem?Szerintetek?
Kiprobáltam a motort,sokkal jobb az üléspozicio (nekem)
Talán még az üléssel kezdek valamit mert nagyon elöre döl
Viszont az a rohadt rezonálás(zörégs) még mindig megvan.
Ha esetleg betudnál szerezni bontottan egy elsö ülést azt megköszönném.
Csak még van egy két dolog ami hátráltat (pénz)
4 gyertya ,olaj, lánc, fémfékcsövezés, fittingek... meg jó pár hülyeség, ami mi még kell.
Szerintem gyári suzuki márkaképviseletnél próbáld meg, nekem sajna nincs. Vagy bontó. Ha gondolod rákérdezek. Van egy vázam hátul, megnézem azon van -e, estére.
Az enyém nem tom ,milyen, állítólag remus (bár szerintem vajmi köze van hozzá), de nagyon vékony Egyszer rákészülök, s mikor Jani kiüti magát, lecsavarozom az ő akráját
a tank alá való gumitámaszokat lehet kapni valahol?
851 euro
http://cgi.ebay.de/Akrapovic-S...
történjen valami